Opublikowano 17 grudnia 20168 l Wszystko się przenosi,musisz zalogować się przez FB przecież,podobnie jak na telefonie.Nie możesz grac na dwóch urządzeniach na raz,ale to oczywiste chyba. Ja tylko tak gram - w sensie na PC,a jak w pracy to na telefonie.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l U mnie.caly czas leci makro na TM. Co jakis czas tylko zaglafam.vzy sie nie zacielo cos
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Tylko wexpie Noctisa to lece z nowym setem TM, Cecil, Elza, Chizuru, Miyuki i Hayate. Lapis by sie przydal ;/
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Faktycznie, na memu wszystko pięknie śmiga, makro na Earch Shrine - Entrance już nagrane i leci .
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Mustadio z daily. Shen pisał, że jego karabin będzie dobry dla Balthiera więc karabin już mam. Jeszcze tylko Balthier.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Dobiłem Bartza do 100lvl, uzbroiłem go tak, żeby jak najmocniej podbić DMG, a mimo tego ma on niższy ATK, niż moja 5* Fencer z tym samym ekwipunkiem, tj. poniżej 400 bez DW... Wracam do Fencera, tym bardziej, że na Arenie w tym tygodniu Bartz wiele nie zdziała bez Barrage. No i nie ma żadnego AoE. Chizuru, pls...? :| Jutro darmowy ticket, czyli rozczarowanie będzie podwójne.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Drop rate na tego Noctisa jest (pipi)owy jak zapewne wiecie śledząc reddita czy oglądając filmiki ludzi którzy wydali po 400 iwięcej euro na 10+1 i nic. Za to charlotte potrafi wypaść nawet po 5 sztuk w 1 pulu. Wyobraźcie sobie jaki będzie szał jak wyjdzie np. Cloud, a potem Sephiroth. Wtedy Gumi dopiero się obłowi.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Ja tam nie wiem czy taki słaby. Suavek wyfarm sobie chociaz tm Bartza jak nie masz dw.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Mam DW, ale na BCL. Mam trzech Bartzów do wyfarmienia TM, ale nie mam kiedy tego robić. Wolę NRG przeznaczyć na inne rzeczy. Poza tym teraz TM Arca jest w kolejce, gdyż mam na nim więcej %. Myślałem też nad spluwą Mustadio, żeby na BCL wrzucić.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Wzialem Noctisa na arene, ten skill jest przegiety, szczegolnie z DW wbija nawet 4 statusy, z petrify wlacznie. Mimo ze hybrydowy to i tak hity po 999 https://exviuswiki.com/Fire_Flask
Opublikowano 18 grudnia 20168 l No Charlotte mi dzisiaj z daily wypadła . Kurde muszę pchnąć to story dalej, bo mi lapis topnieje . Jest progres, bo w pierwszej walce zabrałem temu bossowi z 10% HP, wczoraj już 75%, ale no wciąż przegrywam.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Mi z daily amarant wypadł i dobrze bo nie mam tanka, a zrobiłem te fisty z hanging edge co dodają do Defa. W dodatku widzę że amarant jest całkiem niezły z tą chakrą co odnawia mu 30% hp i MP, a on tylko stoi zasłania i counteruje. Dałem go do party bo innego wyboru nie mam a jak bedzie (pipi)owy to i tak warto go trzymać dla jego trust HP +30%. Moje party to teraz: Gilgamesh - Divider kończy każdą walką poza tymi z bossami. Lightning - szczerze mówiąc wolę gilgamesha jako DD ale też jest niezła Cloud Of Darkness - narazie słaba bo nie przebudzona Amarant Krile - świetny healer i nuker - double cast Aeroga lub Curaga, nie ma Raise ale za to Amarant ma i ją uzupełnia o to. Z dobrych postaci mam tylko: Bartz 2x Chizuru ExDeath Reszta to sam szrot nawet TM nie warto farmić (może Gaffgariona bracer) Także rewelacji nie ma. A ticketów i lapisu mnóstwo poszło na summony. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez devilbot
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Gilgamesh - Divider kończy każdą walką poza tymi z bossami. Lightning - szczerze mówiąc wolę gilgamesha jako DD ale też jest niezła Cloud Of Darkness - narazie słaba bo nie przebudzona rewelacji nie ma. xd Edytowane 18 grudnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ok przesadziłem ale to tak naprawdę tylko dwie topowe jednostki z base 5*.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Też tak macie, że najbardziej na święta chcielibyście trochę szczęścia w pullach dla Suavka ?
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ok przesadziłem ale to tak naprawdę tylko dwie topowe jednostki z base 5*. Tylko dwie? Ludzie wyrzucaja setki $ w bloto i nie maja nawet jednej.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Staje się chyba zbyt zachłanny na jednostki bo to chora gra. Wg statystyk z reddita jest 20% szans na dostanie Charlotte z tego baneru, a na Noctisa 1,5%. Ja już chyba jutro odpuszczam daily nie chce kolejnej Charlotki. To pewnie prawda bo na jakims filmie z youtube ktoś z 10+1 wyciagnal 4. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez devilbot