Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Ja zrobiłem 4 hero rings bo poprzedni event był dobry na farmę megakryształów. Niestety taki drop rate już nie wróci pewnie nigdy.

Normalne farmienie tych megacryst mija się imo z celem. Ja je wykraficiłem tylko dlatego że za 5 energii można było ich sporo nazbierać.

Letters & Arms to chyba jedyne ability jakie się stackuje na globalu ale 1 sztuka nie zrobi z exdeatha kozaka.

Powinieneś w pierwszej kolejności kupić Earingi od fat chocobo co dodają 20% do MAG(razem 100 quartzów).

Exdeath na Ramuhu z Wizard rodem z earingami bez TMR ma 424 MAG, a z Omnirodem 509 MAG. Więc opłaca się ten omnirod.

Z 4x Letters and Arms i Enhancer w łapie będzie miał 714 MAG, a z 1 letters and arms 509 MAG. Czyli bez różnic co się wyfarmi 1 sztukę omniroda czy L&A.

Edytowane przez devilbot

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 187,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

2x omnirod i dual wield tez powinny dac rade. Ja mam 7 arcow i 3 shantotto, to tez sie wezme niedlugo za dopakowanie magow, z Noctisem juz koncze.

Opublikowano

jak to, przez ostatni tydzien z 10 zidanow sie przewinelo w tym temacie

Opublikowano

Nie lubie Clouda, mam nadzieje ze wrzuca Zacka albo Vincenta. Po tym zostaje juz tylko VIII, Zella i Irvina bym przygarnął.

Opublikowano

Te Zidany lecą w tym bannerze jak głupie. Chyba tylko Shen nie dostał swojego.

Opublikowano

Idz pan w (pipi). Robie daily, wywalilem 3 bilety i nic.

Opublikowano

Nikt nie napisał dzisiaj co za szit mu wyleciał z bonusowych ticketów? To będę pierwszy. Drugi Snow, a reszta crap totalny.

Opublikowano

Czekam z biletami na kolejny banner. Lapis wydaję tylko na farmę i czasem sloty.

Opublikowano

ja juz przekroczylem 100 ticketow, ale na ten banner mi szkoda. Z daily ta dziewczynka z bumerangiem, jade juz na  4 bonusewe postacie + noctis i exdeath, szkoda ze ten szlam ma taki wysoki def, bo tylko na niego magie potrzebuje.

Opublikowano

ja juz przekroczylem 100 ticketow, ale na ten banner mi szkoda. Z daily ta dziewczynka z bumerangiem, jade juz na  4 bonusewe postacie + noctis i exdeath, szkoda ze ten szlam ma taki wysoki def, bo tylko na niego magie potrzebuje.

U mnie ten szlam jest na strzała ExD 687mag(meteor+osmose)

Ja nie użwam już biletów ani tego dziennego pulla za 250lapsu

73 bilety i czekam na Walentynkowy banner może do Oralandu dobije do 80.

Opublikowano

Dzisiaj daily i dwa bilety:

Xiao

Xiao

Xiao

Miałem rzucić 5 biletow w baner Ling ale chyba wystarczy mi xiao.

Opublikowano

Za(pipi)isty sprite, mimo ze za nim nie przepadam, to chyba bede polowac.

Opublikowano

ma spoko tmr, ale szkoda ticketow na takie badziewia gdy Orlandu nadciaga