Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem ,że nie można mieć w pullu więcej niż dwa ,pierwszy raz widze więcej niż dwa.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 187,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Zrobilem jeszcze daily i trafila sie ta laska z bannera co daje tmr z atk 30% i evade. Moze byc.

Opublikowano

Ok zrobiłem pierwsze w życiu 10+1. Rewelacji nie ma trochę TMR może. W(pipi) 4* base obrodziło.

vRuhWjc.png

Opublikowano

(pipi) z Gumi zrobili teraz, że za każdego story questa tylko 30 lapis. Za przejście nie ma 20 lapis tylko np. Turbo Ether. 

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Odin w Globalu 2 star!!!

a czemu by mial miec 1 gwiazdke?

Opublikowano

@Suavek

w końcu można na każdym party inaczej summony poustawiać. Pytałeś kiedyś o to.

Wyciągnięto z gry modele postaci z Dragon Questa. Pewnie będzie ten event. Podczas tego eventu u mog kinga można kupić jednostki Slime za 200 waluty, a także greatsworda 125 ATK za 300 000 waluty(a ludzie mówili, że 50k za topór to przesada)

Makro skrypt z reddita działa teraz tylko ten z wersji JP. 

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Shine chyba wyexpie, nie mam nic lepszego do roboty, a cod mi sie znudził

Opublikowano

Dobry debuff ma 40 defa i dark odrazu. Świetnie by się sprawdziła w party z CoD(Call of The Void to fizyczny atak ignorujący Defa) właśnie,z Dark Finą i Garlandem jak będzie 6* albo D.K.Cecilem jak dostanie ulepszenia.

Opublikowano

9okfePN.jpg

Chyba lepsze skille niż te pare punktów do ataku?

Opublikowano

Ja wezmę tylko Killery skille olewam. IMO jedynie Bladeblitz dobry dla postaci co nie mają własnego AoE jak np. Mercedes.

Opublikowano

Ja go wrzucam na Noctisa, wiec skille tez pewnie oleje. Ploty chodza ze i tak dadza reset w przyszlosci przy wprowadzeniu 3*

Opublikowano

Wow, wersja 2.0 ma jedną zaletę w moim przypadku. Zepsuła mi makro i musiałem zrobić je od nowa. Na początku mnie to zirytowało, bo włączyłem, zapomniałem i się okazało, że przez 2h tylko raz Earth Shrine się zrobiło. Ale po odtworzeniu makra na nowej wersji tak to wyklikałem, że jest szybsze i aplikacja nie wywala się średnio co 15 walk O_o. Już 57RNG bez restartu, może nawet cały zapas uda się wyjechać bez zawieszki. Jakby tak zostało byłoby cudownie.

Opublikowano

Polecam używanie gotowych makro z tematu reddita. Są mega szybkie.

Po prostu kopiujesz tekst z linka i wklejasz go w plik txt utworzonego makro.

Opublikowano

Mi memu przestalo sie wywalac juz jakis czas temu. Wczesniej mnie z gry wywalalo czasem po kilka razy na godzine.

Opublikowano

Ten TM od Leona niezłego boosta daje o.O Jak dołożyć do tego TMy Shine,to 900 izi pęka, niebawem będzie u mnie 900 plus u Luneta Gilgamesh i Elza :)

Opublikowano

a idz ty w h.... Ader :)

Ja sie skupił♣em w TM na broniach ale widze ,ze to nie tedy droga. Musze pofarmic abilllity

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Odin wymaksowany, Noctis zyskał 9 ataku po zmianie z Ifrits