Opublikowano 23 lutego 20178 l Myślałem ,że nie można mieć w pullu więcej niż dwa ,pierwszy raz widze więcej niż dwa.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Zrobilem jeszcze daily i trafila sie ta laska z bannera co daje tmr z atk 30% i evade. Moze byc.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Ok zrobiłem pierwsze w życiu 10+1. Rewelacji nie ma trochę TMR może. W(pipi) 4* base obrodziło.
Opublikowano 23 lutego 20178 l (pipi) z Gumi zrobili teraz, że za każdego story questa tylko 30 lapis. Za przejście nie ma 20 lapis tylko np. Turbo Ether. Edytowane 23 lutego 20178 l przez devilbot
Opublikowano 23 lutego 20178 l @Suavek w końcu można na każdym party inaczej summony poustawiać. Pytałeś kiedyś o to. Wyciągnięto z gry modele postaci z Dragon Questa. Pewnie będzie ten event. Podczas tego eventu u mog kinga można kupić jednostki Slime za 200 waluty, a także greatsworda 125 ATK za 300 000 waluty(a ludzie mówili, że 50k za topór to przesada) Makro skrypt z reddita działa teraz tylko ten z wersji JP. Edytowane 23 lutego 20178 l przez devilbot
Opublikowano 23 lutego 20178 l Shine chyba wyexpie, nie mam nic lepszego do roboty, a cod mi sie znudził
Opublikowano 23 lutego 20178 l Dobry debuff ma 40 defa i dark odrazu. Świetnie by się sprawdziła w party z CoD(Call of The Void to fizyczny atak ignorujący Defa) właśnie,z Dark Finą i Garlandem jak będzie 6* albo D.K.Cecilem jak dostanie ulepszenia.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Ja wezmę tylko Killery skille olewam. IMO jedynie Bladeblitz dobry dla postaci co nie mają własnego AoE jak np. Mercedes.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Ja go wrzucam na Noctisa, wiec skille tez pewnie oleje. Ploty chodza ze i tak dadza reset w przyszlosci przy wprowadzeniu 3*
Opublikowano 23 lutego 20178 l Wow, wersja 2.0 ma jedną zaletę w moim przypadku. Zepsuła mi makro i musiałem zrobić je od nowa. Na początku mnie to zirytowało, bo włączyłem, zapomniałem i się okazało, że przez 2h tylko raz Earth Shrine się zrobiło. Ale po odtworzeniu makra na nowej wersji tak to wyklikałem, że jest szybsze i aplikacja nie wywala się średnio co 15 walk O_o. Już 57RNG bez restartu, może nawet cały zapas uda się wyjechać bez zawieszki. Jakby tak zostało byłoby cudownie.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Polecam używanie gotowych makro z tematu reddita. Są mega szybkie. Po prostu kopiujesz tekst z linka i wklejasz go w plik txt utworzonego makro.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Jak kiedyś szukałem to tylko do Noxa znajdowałem, a ja memu używam. Ale jutro poszukam jeszcze raz, dzięki za radę.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Mi memu przestalo sie wywalac juz jakis czas temu. Wczesniej mnie z gry wywalalo czasem po kilka razy na godzine.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Jak kiedyś szukałem to tylko do Noxa znajdowałem, a ja memu używam. Ale jutro poszukam jeszcze raz, dzięki za radę. https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/55f44k/lets_talk_nox_macros/ Po zmianie UI działa tylko JP Ultimate macro w GL,które obecnie używam - cała noc bez problemów :) Polecam ;)
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ten TM od Leona niezłego boosta daje o.O Jak dołożyć do tego TMy Shine,to 900 izi pęka, niebawem będzie u mnie 900 plus u Luneta Gilgamesh i Elza :)
Opublikowano 24 lutego 20178 l a idz ty w h.... Ader :) Ja sie skupił♣em w TM na broniach ale widze ,ze to nie tedy droga. Musze pofarmic abilllity Edytowane 24 lutego 20178 l przez Welna