Skocz do zawartości

Nintendo Classic Mini

ireniqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem kiedys Vitę w preorderze na sklepie Psx Extreme. Ale wybrałem opcje za pobraniem i jako ze mało mieli konsolek - pierwszeństwo miały osoby, które przelały kase z góry.

Lepiej zapłacić od razu moim zdaniem.

Opublikowano

Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?

Najpóźniej tydzień przed premierą trzeba zapłacić
Opublikowano

Zastanawia mnie czy Nintendo ma prawo wydać każdą grę, jaka pojawiła się na NESie w czasach jego świetności? Czy może musi się użerać z Konami czy innym Capcomem w sprawie np Duck Tales?

Opublikowano

Bedzie super klimat przy mierzeniu sie z druga Castlevania i Mega Manem 2. Wstrzymywalem sie z zakupem tych gier cyfrowo - teraz dostane je w wydaniu lepszym niz moglbym sie tego spodziewac (a do tego masa dobroci w ktore tez chcielem zagrac). Kazda gra to jakies 8zl. 

Opublikowano

Może Mikołaj mi przyniesie. :potter: Będzie to pierwszy raz jak zagram w te tytuły na oryginalnym sprzęcie Nintendo. Wcześniej tylko Pegasus.

Opublikowano

No właśnie chvjnia straszna, że na górze wytłuszczone najdroższe oferty CDP, a niżej drobna adnotacja ode mnie, a potem janusze czytają tylko to co na górze i jest syf pod newsem na FB i na PPE, że czemu tak drogo, nie czytając nawet, że na KiG jest 60 zł taniej :facepalmz:

Opublikowano

Ej o jakim zasilaczu do kabla usb piszą na tym ppe? Chodzi o zwykłą ładwarkę na usb do telefonów czyż nie?

Opublikowano

Mogliby te pady wydac w wersji USB. Kiedyś tak sprzedawali w US ale było po 30 dolarów od sztuki + przesyłka. Przydałby sie taki na posiadówy przy browarze i emulatorach.

• Plusik 1