Opublikowano 11 listopada 20168 l Przedłużki oczywiście nie ma w zestawie. No nie wiem, ale chyba będę sobie podpinał konsolkę do monitora 23 calowego i trzymał konsolkę na biurku. Wszak krótki kabel, to trochę tragedia.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ja tam sobie siade przed tv "po turecku" jak za gowniaka. Jak sentyment to sentyment
Opublikowano 11 listopada 20168 l Chyba tylko sklepy internetowe, ale wszędzie wykupione. A na allegro trzeba 2 razy przepłacić.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Chyba tylko sklepy internetowe, ale wszędzie wykupione. A na allegro trzeba 2 razy przepłacić. To bryndza. Będę musiał poczekać
Opublikowano 11 listopada 20168 l no czasem wolno chodzi jak duzo wrogow na ekranie, tak jak w oryginale wlasnie skonczylem megamana 2, szanuje w hui ludzi ktorzy to przeszli te ~30 lat temu bez savestate'ow
Opublikowano 11 listopada 20168 l Fajnie że dodali trzy różne tryby obrazu do wyboru. Na święta idealne. Szkoda tylko że kabelek od legendarnego pada jest taki krótki. Chciałem kupić ale nigdzie nie ma w rozsądnej cenie.
Opublikowano 11 listopada 20168 l w game over w krakowie jeszcze wczoraj mieli za 3 stowy, drogo, ale chyba taniej niz na allegro
Opublikowano 11 listopada 20168 l W gameone w gdansku wczoraj przed zamknieciem mieli 4 sztuki, jak komus zalezy moze warto zadzwonic jutro i sie zapytac czy jeszcze sa. O cene niestety nie pytalem.
Opublikowano 11 listopada 20168 l no czasem wolno chodzi jak duzo wrogow na ekranie, tak jak w oryginale wlasnie skonczylem megamana 2, szanuje w hui ludzi ktorzy to przeszli te ~30 lat temu bez savestate'ow Pograj sobie w Ghost 'n Goblins
Opublikowano 11 listopada 20168 l no czasem wolno chodzi jak duzo wrogow na ekranie, tak jak w oryginale wlasnie skonczylem megamana 2, szanuje w hui ludzi ktorzy to przeszli te ~30 lat temu bez savestate'ow Pograj sobie w Ghost 'n Goblins Przeszedłem Super GnG i Ultimate GnG, więc wiem czego się po oryginalnym GnG spodziewać
Opublikowano 12 listopada 20168 l Wg plotek mają być dostępne po świętach. W tym roku możliwe że będą jeszcze w X-komie. Edytowane 13 listopada 20168 l przez Dobos
Opublikowano 13 listopada 20168 l Kurde, ja też chętnie bym zakupił, jak będziecie mieli jakieś info, że pojawiły się kolejne egzemplarze piszcie tutaj!
Opublikowano 13 listopada 20168 l ceny już spadają, na allegro pojawiły się dwie aukcje za 400 i 360zł, niedługo normalnie po 300 będą Edytowane 13 listopada 20168 l przez Dobos
Opublikowano 14 listopada 20168 l Najpierw pół życia spędziłem grając na d-padzie, potem poznałem Dual Shocka i kiedy już przyzwyczaiłem się do "gałek", znowu gram na krzyżaku. Jakoś cienko mi w Mario szło, do momentu kiedy w TV włączyłem "tryb gry", od razu input lag się zmniejszył i rozgrywka nabrała dynamiki Nie pasują mi te kable, szkoda, że konsolka nie ma wbudowanego akumulatora, zawsze to jeden kabel mniej, a tak dwa kable wystają z tyłu + z przodu dwa (o ile ktoś ma dwa pady). Tak czy siak, planuję ukończyć te wszystkie 8-bitowe tytuły. Jestem podjarany.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Można podłączyć konsole do tv przez port usb (aby zasilić), czy konieczna jest "kostka" od ładowarki?
Opublikowano 14 listopada 20168 l Można podłączyć konsole do tv przez port usb (aby zasilić), czy konieczna jest "kostka" od ładowarki? Można
Opublikowano 14 listopada 20168 l Można podłączyć konsole do tv przez port usb (aby zasilić), czy konieczna jest "kostka" od ładowarki? pisałem już kilkukrotnie, że można.