Skocz do zawartości

Nintendo Classic Mini

ireniqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś ma ochotę na Mini Nesa, to Ultima ma dostępne sztuki po 399 zyla.  Zamówić można także przedłużacz do padów nintendo wii, wii u i oczywiście i przede wszystkim do nes mini classic.

Opublikowano

I te ceny z d...upy teraz. W ogole mialy byc ponownie dostepne jakos w grudniu nie?

Opublikowano

Pada? Jeszcze jak, zapłaciłem, to czekam :cool: niesmak w hui, ale jakbym z niego zrezygnowal to bym nigdy takiego pada nie kupil :dunno:

a KiG ostatnio miało parę rzutów mini NEsów w zdrowej cenie 

Opublikowano

Jasne, po paru minutach nic nie było. Może jeszcze coś kiedyś bedzie, kto wie ;)

Strasznie szkoda, że Nintendo tak poskąpiło na ilości tego mini nesa, bo popyt jest ogromny...  

Opublikowano

Nie kumam tej ceny w ultimie za 4 stówy za kawałek plastiku i rabspery, sam szukam ale w retailowej cenie jak za 250 zł, a nie od razu z kosmosu. Beczka czekać do kwietnia na kolejną partię :/

Opublikowano

Nie kumam tej ceny w ultimie za 4 stówy za kawałek plastiku i rabspery, sam szukam ale w retailowej cenie jak za 250 zł, a nie od razu z kosmosu. Beczka czekać do kwietnia na kolejną partię :/

Podobnie. 400 to za duzo. Predzej skonczy sie, ze sam sobie zmontuje...

Opublikowano (edytowane)

Teraz był nowy rzut to kupismy ich z Conquestu ponad 40, a według ich strony następna dostawa dopiero 13 luty

Pierwszej osobie, która się do mnie zgłosi sprzedam to bez marży :P Warunek, że odbierze osobiście (Gliwice\Bytom) . Nie chce mi się bawić w wysyłki. 

Edytowane przez Graczdari
Opublikowano

Kurna tak się wszyscy zainteresowani srali  (w tym ja) a teraz widać, że jednak można kupić normalnie w premierowej cenie - Brawo KiG. Ciekawe czy za rok też będzie można kupić za taką cenę. Chociaż Jak na(pipi)ią tego odpowiednią ilość, to pewno tak.  A może się nawet przytrafić, że używkę za 150 zyla wpadnie w me łapy, to sobie rozbebeszę i wstawię w obudowę Mini Nesa rosberka, i będę miał milion gier w piknym rasowym opakowaniu :)

Opublikowano

Wczoraj i ja rozpakowałem swojego NES'a i wydaje mi się, że mam problem z padem - krzyżak mi cały "pływa" na wszystkie strony, nie jest sztywny - jak to wygląda u Was? Grając w Pac Man'a wydawało mi się, że nie zawsze mi krzyżak działa - przewrażliwiony jestem czy u Was jest podobnie?

Opublikowano (edytowane)

Latający krzyżak w padzie do NESa oraz mini Nesa, to normalka.

Natomiast w Pacmanie czasem zdarzają się takie ścinki, jakby pad miał problem ze stykami, ale uspokoję Cię. Nie jest to wina pada, tylko samej gry i czasem pożeracz kulek tak dziwnie się zachowuje.

Edytowane przez kazuyoshi
  • Plusik 1
Opublikowano

Miał być dla ojca na święta, ale w sumie to dostał drukarkę, a na tym cholerstwie nie wyobrażam sobie jak by grał mając kanapę 3m od telewizora. No więc mam sztukę do oddania za koszt zakupu (289 zł) + wysyłek (jedną do mnie, 15 zł i drugą do tego, kto ewentualnie by chciał). Żadnej więc marży jak od osobników na Allegro. Ktoś chętny? Bo jak nie to po prostu odsyłam do KiG-u i dostanę normalny zwrot, więc mi to rybka, ale może ktoś tutaj wciąż nie ma swojej upragnionej sztuki.