Rayos 3 177 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 poskąpili, nie poskąpili, po prostu dostosowali długość kabla do długości innych takich padów podpinanych pod wiilota i tyle. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Jak na kolanach, czy stoliku? Bede trzymał naawrt i na ziemi, a po skończeniu gry, bede chował do szuflady:) Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Musieli zrobić te sejwy bo by 3/4 graczy żadnej gry nie mogła ukończyć, w tym ja, no offence. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Wczoraj nie mogłem spać i myślałem sobie o tej konsolce Zastanawiam się, jaki tam będzie system, jakie menu, jaka będzie muzyczka przy wyborze gier:), jak rozwiążą sprawę qucik save. Jak będzie to android, to trochę lipa, ale bardzo dawno temu, były jakieś przecieki o tym że nowa konsola Nintendo będzie na Androidzie. Plotki dotyczyły bodajże NXa. Pamiętacie? Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Musieli zrobić te sejwy bo by 3/4 graczy żadnej gry nie mogła ukończyć, w tym ja, no offence.Wiadomo produkt ma być dla mas a nie garstki nerdów . Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Ale kto nie chce, ten niech sejwów nie używa. Ciekawe, czy to jakaś kombinacja klawiszy będzie, czy jak? JAk będzie to emu na androidzie, to lipa, ale się powtarzam:) Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Gdzieś jeszcze można złożyć preorder? Starszy się obudził. No w sumie jak dowiedział się o tym, że będzie mógł w Mario pograć na oryginalnej konsolce Nintendo, czego u nas w Polsce nie było... I mam mu zamówić xd Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Dobra, widze na CDP za trzy stówy... geeezzzzzz ps. miało być ninja edit Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Zarąbiste. Choć ten mini pad mnie przeraża jak to musi być mało wygodne w obsłudze. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Bo to taki gadżet tylko. Ma wygladać a nie być praktyczne najważniejsze, że działa. Co by nie mówić sympatyczne Cytuj
Lukas_AT 1 208 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) Konsola bardzo mnie kusi, ale brak niektórych gier boli. Jak mam już wrócić do NESa to chętnie bym ograł chociażby Chip and Dale oraz te Żółwie Ninja, w których się wchodziło do kanałów, a na zewn kamera była z lotu ptaka. Więcej gier mi przychodzi na myśl. Z praktycznego punktu widzenia lepszym wyborem jest kupno Ouya i zainstalowanie emulatorów wszystkich starych konsol stacjonarnych i przenośnych oraz Amigii, tym bardziej ze one takze pozwalaja robic save gry. Edytowane 30 lipca 2016 przez Lukas_AT Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 Nie Ouya, bo ten sprzęt jest już martwy, a nVidia Shield K1, albo ten drugi Shield typowo pod TV. Tylko jakoś mniejszy mam fun grając w Contre, takim padem: niż tym: I to produkt od Nintendo. Wierzę, że albo Nintendo, albo hackerzy rozbudują ten sprzęcik o inne gierki. Cytuj
Lukas_AT 1 208 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 Tak, tylko ile kosztuje Ouya a ile Nvidia Shield? Nie Ouya, bo ten sprzęt jest już martwy.Ouya store już nie działa? Bo w sumie tylko to jest potrzebne. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 “What is interesting is that we can play through HDMI, but there will be different modes of how we will see the screen – a mode simulating the retro aspect of our old CRT screens, there will be a mode which can be at the resolution of the modern screens in 4:3 format, and a pixel perfect mode which will display each pixel as a square, so people can have fun with this too.” “Yes, there will be permanent save points and instant temporary saves to be able to resume and that’s for every single of the 30 games, so we don’t have to worry if we don’t have a password, or restart right at the beginning…” fragmenty wywiadu z Julie Gagnon z kanadyjskiego Nintendo http://nintendoeverything.com/nintendo-on-the-nes-classic-edition-audience-different-display-modes-and-more/ Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Jest mała nadzieja ze Mini NES'em badają rynek albo sam jego sukces skłoni ich do wydania w podobnej formie pozostałych retro konsol. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie niż Nintendo po sukcesie Mini NESa (a ten jest pewny) nie wyda Mini SNESa w przyszłym roku/za dwa lata a potem N64 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Ja nie mogę doczekać sie do listopada na premierę Ale mam przeczucie ze za jakiś czas wyjdzie ulepszona wersja konsolki z Contrą. Cytuj
aux 3 808 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Też czekam podjarany na maxa, sprytnie to wymyślili żeby umilić oczekiwanie na NX'a i zarobić spory hajs. Ten NES będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki. Oby za rok wypuścili SNESa, to dopiero będzie petarda. Wiadomo że to Nintendo i mogą zrobić na opak, ale jakoś o Mini SNESa jestem spokojny. Na fali szalejącej nostalgii zamówiłem sobie wczoraj Atari Flashback 6. A za miesiąc, po wypłacie, zamawiam to egzotyczne cacko Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 No sporo tu tych konsolek: https://cdp.pl/retro Szkoda że nie ma nowszych, z grafy 32-bitowej (PSX, SATURN), czy 64-bitowej Saturn do dziś jest słabo emulowany, a niedawno ktoś dopiero go spiracił w 100%, po tylu latach. A tak byśmy dostali od Segi miniSaturna z wgranymi 15-oma grami... marzenie. Cytuj
aux 3 808 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Nom, takiego Mini Saturna chętnie bym przytulił. Marzenie. A tymczasem polecam świetny trailer Mini Nesa, czysty konkret okraszony rewelacyjnymi melodyjkami. 3 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Donkey Kong Pac-Man Excitebike Balloon Fight Ice Climber Galaga Yie Ar Kung-Fu Super mario bros The Legend of Zelda: Atlantis no Nazo Gradius Makai Village Solomon's Key Metroid Castlevania Adventure of Link Bumping Sumo Super Mario Bros. 3 Ninja Gaiden Mega Man 2 River City Ransom Double Dragon Ⅱ The Revenge Super Tamashito Luo Final Fantasy Ⅲ Dr. Mario Downtown Nekketsu March Soreyuke Mario Open Golf Super Mario USA Kirby's Adventure http://www.ppe.pl/news/46627/zapowiedziano-nintendo-classic-mini-famicom-japonczycy-odswiezaja-kolejna-konsole.html Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 A nie lepiej zagrać na emulatorze na PC czy Xbox 360? Wówczas po użyciu shadera 5xbr giery na tv lcd będą wyglądać o wile lepiej niż za dawnych czasów, mało tego gry na emulatorze nesa chodzą w 720p. Po zakupie tego co wyżej grafika na nowym tv to będzie jedne wielki rozpaćkany piksel. 3 Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Kyokushinman, czemu tak uwazaasz? gra bedzie normalnei podciagnieta do standardow hd przez hdmi, plus, w bedzie dostepne kilka filtrow. nowy trailer dla naszego rynku: dawac mnei to juz i czekam na mini snesa i n64 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi