Rayos 3 170 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 nie rozumiem tej reklamy, to czesc jakiegos wiekszego klipu? pokazuja tutaj jak rzewniej bywalo, a potem pokaza mini famicom na osobnym filmie? podoba mi sie to, ze w mini famicomie pady sa chyba faktycznie oryginalnie "na stale podpiete" pod konsole, tak jak to bylo w oryginalnym famicomie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Jeszcze 11 dni i gramy:) Jaram się bardziej niż z premiery PROsiaka, bo jednak w tamtych czasach, gry robili pasjonaci. :trollface: Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Preorder juz oplacony. Cytuj
Gość Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 A tam classic mini: No właśnie, wiadomo czy na tym mini będą wersje z cartów czy te ulepszone (dźwięk) z dyskietek? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 zapewne z cartow. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 chce ktoś tanszy preoder z konsoleigry? mogę odstąpić bo w sumie nie biorę tego klocuszka Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Trochę marudzą, ale zawsze to jakieś nowe info. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Zaje.bisty plakacik dają do konsolki Obejrzałem kilka unboxingów i najlepszy jest ten, grałbym z nią w Mario Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 recenzja od IGN: 7.5, przede wszystkim narzekają na bardzo krótki kabel kontrolera. Jeszcze tylko kilka dni Mój mały LCD już czeka grzecznie na osobnej szafeczce, specjalnie na mini nesa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) (pipi). Mail od KiG Witam, W związku z premierą konsoli mini NES, która odbędzie się 11 listopada, mamy do zakomunikowania kilka ważnych informacji. Wszyscy klienci, którzy zamówili rzeczoną konsolę otrzymają ją, lecz ze względu na podzielenie stocku przez wydawcę na dwie części, wysyłka odbędzie się w dwóch terminach. Pierwsza połowa zostanie wysłana już w dniu jutrzejszym, natomiast druga po 18 listopada. Decydować będzie kolejność złożonych zamówień. Za zaistniałą sytuację przepraszamy, mając nadzieję, że wybaczą nam Państwo tę delikatną zwłokę. Wielu z Państwa zamówiło również kontroler do konsoli NES - w tym przypadku otrzymaliśmy od wydawcy informację o późniejszej dostawie tego produktu. Jak tylko dowiemy się konkretnego terminu wysyłki, zostaną Państwo o nim poinformowani. Również i w tym przypadku serdecznie Państwa przepraszamy. W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt. Edytowane 8 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 W lipcu zamowilem, no zobaczymy. Mialem nosa z tym padem, dobrze ze nie wzialem Na allegro 400zl Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Też pada nie wziąłem, a konsolkę zamówiłem 18.07, za cenę 239,90. Myślałem, że Rayos dostał takiego maila, bo mu wyślą 18-ego, ale patrzę a też mam tego maila Kiedyś zamówiłem Vitę w preorderze, w sklepie PSX Extreme (już nie istnieją), dostałem po tygodniu i dorzucili mi koszulkę, jakąś z napisem Superbike 2011, nie wiem, może to jakiegoś zgreda było. Oby historia się nie powtórzyła Edytowane 8 listopada 2016 przez grzybiarz Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja 18.07 zamówione, ciekawe na który rzut się załapię. Mam też ten (pipi)y kontroler, no słabo ogólnie. Na allegro za prawie 2x więcej można pogonić? Kusi żeby os,rać Nintendo i pogonić to w cholerę. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja tez 18.07 i maila mam. Wszystkim wyslali, jutro sie okaze Ja 18.07 zamówione, ciekawe na który rzut się załapię. Mam też ten (pipi) kontroler, no słabo ogólnie. Na allegro za prawie 2x więcej można pogonić? Kusi żeby os,rać Nintendo i pogonić to w cholerę. Chyba cie po(pipi)alo i po co? Taka piekna konsolka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja oddałem za free swoj preoder a mogłem zarobić siano? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Szczerze to nie bardzo widzę super plusy tego sprzętu. Można mieć te gry na wiiu też, ok, troszkę gorzej wyglądają ale mimo wszystko są ok, sam mam tak Mariany i jest ok. Nie wiem jaki jest plus dla was. NES to też najlepiej emulowana konsola, da się w te gry grać na wszystkim co już macie. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Ma ktos info o wysylce? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Do 18:00 mają wysyłać, więc jak do gdzieś po 18 nie dostaniesz żadnego maila, to lipa. Też czekam w napięciu Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Szczerze to nie bardzo widzę super plusy tego sprzętu. Można mieć te gry na wiiu też, ok, troszkę gorzej wyglądają ale mimo wszystko są ok, sam mam tak Mariany i jest ok. Nie wiem jaki jest plus dla was. NES to też najlepiej emulowana konsola, da się w te gry grać na wszystkim co już macie. Kwestia pada, wspomnień, designu sprzętu i tak dalej. Taki miniNES przypomina jakie konsole kiedyś były. Odpalasz i grasz. A nie odpalasz, logujesz się, ściągasz patche, aktualizacje i tak dalej... 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 W sumie nawet lepiej, jak tylko 30 gier wbudowanych. Tak bym zgrał 4000 romów z NESa i w nic bym nie grał. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 http://www.ppe.pl/news/47420/nes-classic-skrywa-zaskakujaco-mocne-podzespoly-system-smiga-prawdopodobnie-na-linuxie.html system śmiga "prawdopodobnie" na linuxie... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 No, jutro będzie grane w Mario i Zeldy, Ultima już wysyła konsolki. Piszcie jak tam wasze zamówienia. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 http://www.ppe.pl/news/47420/nes-classic-skrywa-zaskakujaco-mocne-podzespoly-system-smiga-prawdopodobnie-na-linuxie.html system śmiga "prawdopodobnie" na linuxie... Norma - po co koło na nowo wymyślać. Jak piszę - tam dostajecie emu w ładnym pudełku. Jak sobie weźmiesz Raspberry Pi to możesz zrobić takie coś w 15 minut, grać dowolnym padem na USB i też nie patchować i nic nie wgrywać, a prądu je tyle, że możesz chodzić całą dobę. Ale ok, rozumiem, sentymenty. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Zapłaciłem zaraz po złożeniu zamówienia i też nie dostanę, nie ukrywam, że jestem rozczarowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi