czeskimaster 3 251 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W pełni się z Tobą zgadzam, zabrakło tego czegoś, tej magi SW. A tak wyszedł średni film o walkach kosmicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Brak Jedi, brak mieczów świetlnych, brak czubaki i całej reszty ekip, dobrze że przynajmniej były x-wingi Dla mnie to był akurat swego rodzaju plus,że twórcy ukazali świat SW z troszkę innej perspektywy i bez oklepanych elementów jakie widzimy w 99% tworów z tego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 The force awakens > narzekają, że za bardzo przypomina starsze odsłony Rouge one > narzekają że nie przypomina starszych odsłon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 The force awakens > narzekają, że za bardzo przypomina starsze odsłony Rouge one > narzekają że nie przypomina starszych odsłon Może oni lubią trylogię prequeli? Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o tych gunwach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Również wczoraj byłem, całkiem fajny film, któremu trochę brakuje do Przebudzenia Mocy. Końcówka i wiadomo scena w korytarzu uratowało ten film i jest mocne -7. Brak... Jedi, brak mieczów świetlnych, brak czubaki i całej reszty ekip, dobrze że przynajmniej były x-wingi. Ogólnie taka strzelanka z wybuchami w kosmosie, która ma w nazwie star wars. Akurat dla mnie był to plus R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Może oni lubią trylogię prequeli? Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o tych gunwach. Musiałeś o tym syfie przypomnieć. Już miałem nadzieję,że po dwóch dobrych filmach SW wszyscy o tych góvnach na dobre zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Może oni lubią trylogię prequeli? Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o tych gunwach. Musiałeś o tym syfie przypomnieć. Już miałem nadzieję,że po dwóch dobrych filmach SW wszyscy o tych góvnach na dobre zapomnieli. Niestety, ta trauma będzie się długimi latami ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Też racja, ja w dodatku byłem na ep1 w kinie za góvniarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Hejtowanie ep 1-3 już dawno wyszło z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Też racja, ja w dodatku byłem na ep1 w kinie za góvniarza Ja miałem iść, ale na szczęście nie poszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 czemu na szczęście? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 czemu na szczęście? Bo to gunwo. Chyba w kinie wyczuli pismo nosem i odwołali tego dnia seans. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co za bzdura. Już wam ten trend na hejty oryginalnej trylogii wyżarł mózgi do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co za bzdura. Już wam ten trend na hejty oryginalnej trylogii wyżarł mózgi do reszty. Doupa nie trend. W moim przypadku ilość polityki oraz gunwniane walki na miecze, nie mówiąc o wujowym CGI przypieczętowały taką, a nie inną ocenę tych tworów. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 rogue one pokazał że uniwersum star wars to nie tylko swietlne miecze, jedi, yoda, i znani bohaterowie, dokłądnie to udowodnił, to jest najpiękniejsze w tym filmie, pokazał ze całe to uniwersum jest zayebiste, ze kochamy te zakatki, postacie, teksty, statki. ALE NIE (pipi)A, ZNAJDA SIE DEBILE CO NAPISZA ZE STZRELANKA W KOSMOSIE Z NAZWA STAR WARS. wszystkiego najgorszego w nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 jak można narzekać na brak mieczy świetlnych xd... a, to Yeti. no to można się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Milan oczywiście ból dupy, żadna nowość, bo kto się z tobą nie zgadza to już atak.. Ja tylko wyraziłem swoją opinię, a Ty plujesz jadem.. Wchodzić w nowy rok, z takim nastawieniem.Niech moc, nie będzie z Tobą Edytowane 31 Grudnia 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 akurat ja nie ejstem typem goscia z ktorym trzeba sie zgadzać, dostaje lekiego bólu dupki jak czytam coś wprost odwrotnego niż sam widziałem. Jedyne co nie było star warsowe, to brak napisów wjezdzajacych od dołu, i ch,ujowe cgi postaci ludzkiej w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Z napisami dało się zauważyć, aż byłem w szoku, że taka niby pierdoła, a człowiekowi czegoś brakowało.. Napisy plus ta charakterystyczna muzyka... To był punkt rozpoznawczy serii.. Nie wiem dlaczego to olali. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 akurat ja nie ejstem typem goscia z ktorym trzeba sie zgadzać, dostaje lekiego bólu dupki jak czytam coś wprost odwrotnego niż sam widziałem. Jedyne co nie było star warsowe, to brak napisów wjezdzajacych od dołu, i ch,ujowe cgi postaci ludzkiej w dniu premiery. nie takie złe było to cgi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 jak czytam opinie takie jak czeskiego i yetiego, to ogarnia mnie pusty śmiech Rogue One ma wiele wad (chaotyczny montaż w pierwszej połowie filmu, stosunkowo nijacy bohaterowie, dziwna przemiana Jyn) ale krytykowanie filmu za brak charakterystycznej muzyki czy napisów jest dosyć śmieszne, obie te decyzje są całkowicie świadome i konkretnie umotywowane. Brak początkowych napisów, zaskakuje i uzmysławia widzom, że film definitywnie odcina się od konwencji baśni głównej sagi. To miały być od początku inne gwiezdne wojny, więc mogły sobie pozwolić na zmiane typowej konwencji Podobnie z muzyką, jasne mogli wziąć najlepsze kawałki Johna Williamsa, odpowiednio je zmiksować i malkontenci byliby zadowoleni. Ale otrzymany rezultat nijak nie pasowałby do pierwotnych założeń i ogólnego klimatu filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 We wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 The force awakens > narzekają, że za bardzo przypomina starsze odsłony Rouge one > narzekają że nie przypomina starszych odsłon Może oni lubią trylogię prequeli? Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o tych gunwach. A w czym oryginalna trylogia jest lepsza od prequeli? We wszystkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 The force awakens > narzekają, że za bardzo przypomina starsze odsłony Rouge one > narzekają że nie przypomina starszych odsłon Może oni lubią trylogię prequeli? Aż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o tych gunwach. A w czym oryginalna trylogia jest lepsza od prequeli? We wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie jest żadną tajemnicą, że grubcio Lucas od czasu Return of the Jedi kręcił Star Warsy tylko dla kasy z zabawek, więc trzeba było znosić jakieś niedorozwinięte ewoki czy inne jar jary. Przy prequelach doszła jeszcze chęć pobawienia się komputerem i efektami specjalnymi. Rezultat jest taki, że po 15 latach na to (pipi) rodem z wczesnego PS2 nie da się patrzeć bez odruchów wymiotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi