gekon 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Brak mieczy świetlnych Brak Jar Jara:( Brak Jedi ((( (pipi)owy film 4/10 idąc tym tropem Mroczne Widmo to lepszy film od Łotra, bo jest kurfa magia Star Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 "Pewnie jesteś fanem trylogii prequeli". Radzę uważać z takimi insynuacjami, to gorsze od posądzenia o homoseksualizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Albo o bycie z Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Frosti na godzinie szóstej. SIEDZI MI NA OGONIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Frosti: "Wchodzę" Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Obejrzałem wczoraj IV i V i zaczynam powoli wkręcać się w uniwersum SW, dzisiaj chcę obejrzeć kolejną i mam pytanie: oglądać VI, czy II według Machete Order? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Zawsze sie oglada tak jak wychodzi Pozniej mozesz sobie puzzle ukladac Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 a co to za durnota znowu? jeszcze troche i wyjdzie jakies IDIOT ORDER i trzeba bedzie ogladac od końca po fińsku do góry nogami z zamknietymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Tak jak wychodziły oglądaj. Daj znać Qvstra jak części I-III i czy zdołałeś je w ogóle obejrzeć XD Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Ja tam nie wiem czemu wszyscy tak sie czepiaja epizodow 1-3 jasne jest tam wkurzajacy jar jar i slabo napisana i fatalnie zagrana rola anakina ale sa tam tez moim zdaniem najciekawsze postacie ze wszystkich filmow. Grievous i Maul. No i w nowych czesciach jest tez troche polityki co urozmaica ta walke dobra ze zlem.Lotr 1. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wysoka jakoscia tego filmu, w przeciwinstwie do gunwa jakim byl epizod 7 ta produkcja bardzo mi sie podobola. Mimo ze nie ma tu jedi, Mocy niewiele, poza swietnie zrobionym Tarkinem prawie nikogo z poprzednich czesci to film podoba mi sie jako film w uniwersum SW, a wlasnie uniwersum SW wcale w epizodzie 7 nie czulem. Edytowane 8 stycznia 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Obejrzałem wczoraj. Film poprawny, ale podobnie jak w przypadku Przebudzenia Mocy tak jesli chodzi o spinofa wkurza mnie jedna rzecz: polityczna i rasowa poprawnosc. Musi byc obowiazkowo Murzyn, Chińczyk i Arab. Brakowalo tylko indianina z piuropuszem. Kasa musi sie zgadzac i wszystkie nacje musza sie ze SW zidentyfikowac i becalen w kinach a potem za bluryje i DVD. Łotra stawiam na równi z Przebudzeniem mocy. W PM TRAGICZNA postac i TRAGICZNY aktor Boyega (daje od jakiegos czasu na msze, zeby scenarzysci jak najszybciej u(pipi)li te niedorzeczna postac), natomiast znakomita aktorka i postac Riley. W Łotrze 1 odwrotnie: główna aktorka słaba i nijaka, jej partner lepszy, dobry tez Mikkelsen. Nie zmienia to faktu, ze pod skrzydlami Disneya ze Star Warsow robi sie taka typowa filmowa konfekcja dla szmalu. Legenda powoli wysycha... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Bo wcześniej SW były intelektualnymi dramatami kręconymi w garażu za obiad dla aktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Bo wcześniej SW były intelektualnymi dramatami kręconymi w garażu za obiad dla aktorów. Nie były, ale premiera kazdej z czesci to bylo wydarzenie, wydarzenie na ktore dlugo sie czekalo. Bylo troche magii z tym zwiazanej, swoistego mistycyzmu. Teraz to sie zmienilo. Rzecz bardzo spowszedniala w swietle innych produkcji ktore dorownuja, a nierzadko nawet przewyzszaja rozmachem SW... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Podejrzewam, że dla 12-14 latków premiera gwiezdnych wojen wciąż jest wydarzeniem. Spowrzechniała w Polsce, bo w końcu dotarły do nas zabawki i bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Grievous i Maul Powiedz proszę, dlaczego są to ciekawe postacie. I nie interesują mnie książki/komiksy. Na podstawie filmów mi napisz, dlaczego Grevious i Maul to coś więcej niż tylko figurki do sprzedawania dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Grievous jest ciekawy bo kaszle a Darth Maul bo jest tajemniczy i się nie odzywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Co te xboty xD Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Grievous i Maul Powiedz proszę, dlaczego są to ciekawe postacie. I nie interesują mnie książki/komiksy. Na podstawie filmów mi napisz, dlaczego Grevious i Maul to coś więcej niż tylko figurki do sprzedawania dzieciom. Maul chociażby dlatego że jest pierwszym ujawniającym się sithem od lat, Grievous za to z powodu połączenia maszyny z żyjącą istotą i w obu przypadkach chciałoby się poznać ich historię przed. Poza tym tak, to że jeden kaszle a drugi milczy czyli ich design, który jest świetny to jest to co przede wszystkim powoduje że się ich zapamiętuje. W porównaniu z pierwszą trylogią pod względem bohaterów w nowej trylogii jest z tym zdecydowanie lepiej moim zdaniem. Oczywiście jest w starej trylogi kenobi i yoda których otacza aura tajemniczej historii, niestety trudniej to uchwycić wiedząc co się działo w epizodach 1-3. Edytowane 8 stycznia 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Maul chociażby dlatego że jest pierwszym ujawniającym się sithem od lat, Grievous za to z powodu połączenia maszyny z żyjącą istotą i w obu przypadkach chciałoby się poznać ich historię przed. Poza tym tak, to że jeden kaszle a drugi milczy czyli ich design, który jest świetny to jest to co przede wszystkim powoduje że się ich zapamiętuje. W porównaniu z pierwszą trylogią pod względem bohaterów w nowej trylogii jest z tym zdecydowanie lepiej moim zdaniem. Oczywiście jest w starej trylogi kenobi i yoda których otacza aura tajemniczej historii, niestety trudniej to uchwycić wiedząc co się działo w epizodach 1-3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Ja tam nie wiem czemu wszyscy tak sie czepieaja epizodow 1-3 jasne jest tam wkurzajacy jar jar i slabo napisana i fatalnie zagrana rola anakina ale sa tam tez moim zdaniem najciekawsze postacie ze wszystkich filmow. Grievous i Maul. No i w nowych czesciach jest tez troche polityki co urozmaica ta walke dobra ze zlem. Lotr 1. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wysoka jakoscia tego filmu, w przeciwinsywie do gunwa jakim byl epizod 7 ta produkcja bardzo mi sie podobola. Mimo ze nie ma tu jedi, Mocy niewiele, poza swietnie zrobionym Tarkinem prawie nikogo z poprzednich czesci to film podoba mi sie jako film w uniwersum SW, a wlasnie uniwersum SW wcale w epizodzie 7 nie czulem. I jeszcze xbox. Wszystko się zgadza. Już wiem czego brakowało mi w R1. Darth Maula. Dla przypomnienia 5/10 Edytowane 8 stycznia 2017 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Jak Ci brakuje Maula Toki, to obejrzyj sobie Star Wars Rebels, tam od drugiego sezonu jest go w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 wkurza mnie jedna rzecz: polityczna i rasowa poprawnosc. Musi byc obowiazkowo Murzyn, Chińczyk i Arab. Brakowalo tylko indianina z piuropuszem. Komuś tu się marzy prawdziwie jednolita rasowa galaktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Maula to chyba ożywili ostatnio w Rebelsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Już wcześniej, w Clone Wars, i nie ożywili bo on nigdy nie umarł. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi