Skocz do zawartości

Łotr 1. Gwiezdne Wojny: historie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2017 - EP8

2018 - spinoff o Hanie Solo

2019 - EP9

a przynajmniej takie są plany 

tydzień się wybieram i się wybrać nie mogę ;/

to co, następna część VIII czy jeszcze jakieś pierdy po drodze będą?

Edytowane przez Rayos
  • Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

końcówka grudnia 2017 - EP8

końcówka maja 2018 - spinoff o Hanie Solo

końcówka maja 2019 - EP9

Przy czym od 2018 SW będą wychodzić w maju, Disney woli nie wchodzić w niepotrzebny pojedynek z nowym Avatarem. Czyli po ósmej części będziemy czekać tylko 5 miesięcy na film o Hanie Solo  :banderas:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z drugiego seansu. Mega film, spodziewam się, że następne spinoffy będą tylko lepsze. Wyłapałem parę niejasności, elementów niezgodnych z tym było w ANH, ale w sumie #nikogo.

Co do muzyki to nie była wcale zła, tylko moim zdaniem była zbyt cicha. Były momenty, że powinno dudnąć porządnie a tymczasem cichutko pogrywało coś w tle.

Opublikowano

Ogólnie obejrzałem jeszcze raz ANH przed dzisiejszym seansem i wyłapałem, że w 4 części Tarkin był w hierarchii nad Vaderem a tutaj odwrotnie. W 4 części statek Lei złapali i ściągneli wiązką w momencie gdy były na nim jeszcze plany GŚ tutaj Tantiev im uciekł. podczas gdy Vader był na innym statku Rebelii. 

W momencie rozpoczęcia ataku na Scariff R2D2 i C3PO byli na Yavin, tymczasem w ANH byli na Tantiev z Leią. Na początku 4 części Leia kłamie, że jest na dyplomatycznej misji, tymczasem jej statek ucieka na oczach Vadera z pola bitwy.

Ogólnie są to jakieś pierdoły i pewnie da się to w miarę logicznie wytłumaczyć, ale piszę teraz na gorąco.

• Minusik 3
Opublikowano

byłem, obejrzałem i podobało mi się. Pytanie mam jedno: GDZIE SĄ KURWA SCENY Z TRAILERÓW?!

Hehe. Takie samo pytanie nasuwało mi się na usta po skończeniu seansu. Drugi trailer to każdy mógł obejrzeć bez obaw o spoilery.
Opublikowano (edytowane)

Przypomnialo mi sie co mnie zdziwilo.

At-at w VEpizodzie wywolywaly strach wsrod rebeliantow i w ogole trzeba bylo sie nas.rac zeby je rozwalic bo dzialka stacjonarne nie dawaly w pelni rady, a tutaj je siekaja bez problemow z Xwingow. Rozumiem, ze snowspeeder nie ma takiej mocy jak Xwing ale za latwo im poszlo z nimi. Chyba ze po tylu latach te z Imperium Kontratakuje sa mocniejsze.

Edytowane przez Plugawy
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Może dlatego, że to jakieś wcześniejsze wersje? I może przez to, że im zbyt łatwo poszło Imperium zdecydowało się na dodatkowe ulepszenia. 

Opublikowano

hahaha ja tu sie staram na poziomie porozmawiac, bronie filmu, wypisalem wnioski po drugim seansie, ale z kim tutaj toczyc merytoryczna dyskusje skoro wy nie wiecie ze w tym filmie nie bylo ani jednej maszyny AT-AT xDDDD

banda randomów, wracajcie do console wars xDDD

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie sądziłem, że taka drobnostka jak napisanie AT-AT zamiast AT-ACT, które jest większą wersją AT-AT tak swoją drogą, wywoła taki ból dupy u obrońcy tego średniego filmu. :obama: 

Opublikowano

No i wybrałem się wczoraj do kina na Łotra. Przy czym w oczekiwaniu na film wypiłem w pobliskiej sieciówce kawę, posiedziałem i doszedłem do wniosku, że w sumie to nie mam ochoty oglądać tego filmu. W związku z tym wróciłem do domu. Myślałem, że zespół stresu pourazowego po TFA już minął, ale jednak jest chyba za wcześnie. Brak chęci do oglądania filmu był zapewne złudzeniem, a podświadomie czułem przerażenie.

• Plusik 1
  • Minusik 3
Opublikowano

No i wybrałem się wczoraj do kina na Łotra. Przy czym w oczekiwaniu na film wypiłem w pobliskiej sieciówce kawę, posiedziałem i doszedłem do wniosku, że w sumie to nie mam ochoty oglądać tego filmu. W związku z tym wróciłem do domu. Myślałem, że zespół stresu pourazowego po TFA już minął, ale jednak jest chyba za wcześnie. Brak chęci do oglądania filmu był zapewne złudzeniem, a podświadomie czułem przerażenie.

Większym przegrywem chyba nie można być.

Opublikowano

hahaha ja tu sie staram na poziomie porozmawiac, bronie filmu, wypisalem wnioski po drugim seansie, ale z kim tutaj toczyc merytoryczna dyskusje skoro wy nie wiecie ze w tym filmie nie bylo ani jednej maszyny AT-AT xDDDD

banda randomów, wracajcie do console wars xDDD

W filmie nie jest nigdzie wspomniane, ze to At-act, w Imperium bylo powiedziane jak maszyny kroczace sie nazywaja, tutaj juz nie. Pewnie mam to wiedziec z kreskowek albo z jakiejs ksiazki. W sumie wygladaly one jak do przewozu czegos, z tymi otwartymi bokami.

Opublikowano (edytowane)

Bo tak naprawdę, to Rogue One nie jest prawdziwym filmem. To tylko jedno wielkie "fan-service", nic więcej (choć fajnie się to ogląda, nie powiem).

Edytowane przez Wojtq