Opublikowano 25 lipca 20168 l Butcher Skąd wiem? Nie wiem, to tylko teza. Logiczna i tak samo wartosciowa jak twoja, bo zadna nie poddana próbie. Spoko oczywiscie nie jest to duzy problem na granicy nie kupie pisma bovokładka paskudna :-)
Opublikowano 25 lipca 20168 l @Mejm To lipa, bo pamiętam, jak byłem mały, to się śliniłem do tych lasek. Zresztą dorośli zgredzi chyba jeszcze bardziej:)
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ja mam 30 na karku ale dobra dupę zawsze jest miło zobaczyć , mowię jak jest !
Opublikowano 25 lipca 20168 l Zauważcie, jak się zmienił przez lata kanon kobiecego ciała lansowany w mediach. Na zdjęciach mamy piękne,naturalnie umięśnione figury. Nie jakieś wychudzone fit -wieszaki, z buziami jak glonojad( nie licząc pani od Eidos). Chodakowskim mówię NIE.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Kanon zgredow tez sie zmienil. Norby ma mine jak wypuszczony z growej nory napalaniec pozdro dla niego tak w ogole. Zawsze cenilem jego testy i jego recka zachecila mnie do Metal Sluga na PSXa Edytowane 25 lipca 20168 l przez Plugawy
Opublikowano 26 lipca 20168 l Z Japonią dawno nie było tak dobrze a tu mi wyskakują jak Filip z konopii z przegrywem. chodzi wyłącznie o wpływy na rynku i upadek 90% dawnych gigantów. nie o jakość poszczególnych tytułów, które w większości z dawnymi, znanymi markami nie mają nic wspólnego. tzn. tak myślę. jeśli oberwało się także za game design, marginalizując wpływ takich np. platynowych, from software, czy nintendo, to ktoś tam powinien dostać po cycach
Opublikowano 26 lipca 20168 l Szkoda tylko, że ma końską aparycję Ale ciało to ma konkretne , przecież chodzić z nią nie będziesz taknie?
Opublikowano 26 lipca 20168 l Nie da się zaprzeczyć, że japońska szkoła robienia gier ma obecnie swoje problemy. Bardziej mi tu przeszkadza tabloidowy tytuł JAPONIA PRZEGRYWA. Trzeba było od razu dać JAPONIA NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Myślałem o takim Pix, ale kurde - wyszło nam, że troszkie za długi jest. Na cover zwięzłe tytuły muszą być, żeby gimbaza w locie między półkami łapała. Drugą opcją było "JAPONIA DOŁUJE, TO JUŻ NIE TO SAMO, CO KIEDYŚ, ALE NIE JEST DO KOŃCA ŹLE". Tu z kolei za dużo krótkich wyrazów. Łatwo się pogubić.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Autor Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Tradycyjnie znajdziecie nas w stacjonarnych punktach z prasą plus dodatkowo w formie elektronicznej (PDF lub platforma e-Kiosk).
Opublikowano 27 lipca 20168 l Posiada ktoś logo PE w .eps? Albo chociaż jakiś numer magazynu w PDFie?
Opublikowano 27 lipca 20168 l Właśnie zakupiłem w kiosku Ruchu. Japonia przegrywa ma aż 12 stron, grubo o nieeeee
Opublikowano 27 lipca 20168 l Posiada ktoś logo PE w .eps? Albo chociaż jakiś numer magazynu w PDFie?Chcesz pokazać jak powinna wyglądać artystyczna okładka?
Opublikowano 27 lipca 20168 l Naprawdę są jeszcze ludzie, którzy mają problem z okładkami Extreme? Jak dla mnie magazyn może być owinięty papierem toaletowym, zamiast okładki a i tak zakupię, bo jak zawsze zawartość jest soczysta i na wysokim poziomie. Butcher, proponuję dla narzekających zaoferować sprzedaż samych okładek. Robicie magazyn z konkretną okładką jaką macie w planie a dodatkowo drukujecie samą okładkę, która jest piękna i nie zapaćkana zbędnymi napisami ;) PS. Wyrazy uznania dla tego co w wydawnictwie zaakceptował okładkę TerazRocka z Mistrzem Tomkiem Yorkiem. Mistrzostwo świata
Opublikowano 27 lipca 20168 l Trochę obawiałem się, że w miesiącu mocno ogórkowo crapowym magazyn będzie wypełniony tzw. wakacyjnymi zapełniaczami. Niepotrzebnie,gdyż tematy numeru niezmiernie mnie interesują. Wymienię kilka ,które przeczytam jako pierwsze smażąc doopę na kocyku :-Dżujo vs.Nvidia Shield -PS VR- ciekawe czy są postępy w jakości gier? -Japonia upada- masa tekstu,temat nie potraktowany po macoszemu. To się chwali. -tekst Hiva czytałem- "chłopak" znowu jest w formie -Ultra HD- tego mi było trzeba,gdyż stoję przed dylematem kupna Tv 4K-N64- cały czas odkrywam jego magię ,niestety dzięki emu. Może kiedyś kupię.-Konsole "nowej generacji"-ciekawią mnie Wasze argumenty Na deser wakacyjne teksty Walkiewicza , Cebulaka i True Story Soqa.Myślałem ,że numer szybko wyląduje na półce,ale jak tu ominąć takie teksty. BtW Nowy rysownik komiksów jest tylko "niezły". Ktoś chwali poradnik WoT. Jednak nie były to zmarnowane strony.Pokemonów nie tykam, bo nie. Edytowane 27 lipca 20168 l przez Tokugawa1982
Opublikowano 27 lipca 20168 l Naprawdę są jeszcze ludzie, którzy mają problem z okładkami Extreme? Jak dla mnie magazyn może być owinięty papierem toaletowym, zamiast okładki a i tak zakupię, bo jak zawsze zawartość jest soczysta i na wysokim poziomie. Butcher, proponuję dla narzekających zaoferować sprzedaż samych okładek. Robicie magazyn z konkretną okładką jaką macie w planie a dodatkowo drukujecie samą okładkę, która jest piękna i nie zapaćkana zbędnymi napisami ;) PS. Wyrazy uznania dla tego co w wydawnictwie zaakceptował okładkę TerazRocka z Mistrzem Tomkiem Yorkiem. Mistrzostwo świata Jaka by okładka nie była w PE i tak kupię, po prostu będę chciał pokazać, że można zrobić to trochę inaczej, a czy lepiej to już kwestia gustu.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Kupiłem i czytam. True Story to był genialny pomysł. Teraz właśnie od tego zaczynam lekturę szmatławca. Daliście radę sezonowi ogórkowemu, jest tyle ciekawych tekstów że szok. Wielki tekst o Japonii zostawię sobie na deser.