Skocz do zawartości

American Gods - 2017 - Starz

Featured Replies

Opublikowano

Jest zwiastun, to i czas na wątek. Jestem ciekaw, cóż Fuller da radę zrobić po Hannibalu i raczej już bez ograniczeń, bo Starz to jednak nie NBC. Klimat zapowiada się dobrze, a Gillian Anderson w obsadzie zawsze na plus.  :good2:

Edytowane przez Frantik

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Czarny syn

Odyna xd

Jak mnie w(pipi)ia to wciskanie murzynow wszedzie na sile.

No ale trailer niezły, ksiazke bardzo lubie, oby nie z(pipi)ali.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

1 czesc ksiazki byla ok. Kontynuacja...no pedalioza Gaimana czasami brzydzi.

Trailer swietny i zapowiada sie na kolejna fajna serialowa ekranizacje gaimanowego hitu

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

zapowiada się ostro :obama:

szkoda że z książki już niewiele pamiętem ;/

Opublikowano

ale bedzie hicior

chociaz wiadomo jak preacher fajnie się zapowiadał,  a chyba padłem na 4 odcinku.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Chyba, że pojadą jak z Hanibalem

w poprzednich odcinkach, intro, idzie ślimak, ślimak ładny, tam pada kropla deszczu, ślimak się cofa, Willa boli głowa, plama krwi, ślimak nie taki ładny, koniec odcinka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jestem po pilocie i o ku.rva jak to chu.yowo wyglada xddd czyli jest dokladnie tak jak w książce. przynajmniej początek, bo całej nie dałem rady przeczytać.

ta główna postać o jacieeeeee zero gry.

Opublikowano

To jest koleś z serialu 'The 100', czyli było do przewidzenia :pawel:

Ja sprawdzę pilota w weekend.

Opublikowano

Książkę czytałem z 10 lat temu więc mało co pamietam ale serial chyba idzie dość wiernie. Dobre teksty, muzyka i postacie. Jest też mocno groteskowa przemoc.

Opublikowano

Z tego co czytałem to serial ma dosyć luźno czerpać ze słowa pisanego. Niemniej sprawdzę choćby dla McShane'a.

Opublikowano

Na Amazonie juz jest. Zabieram sie do ogladania.

No nie wiem co o tym myslec po pierwszym odcinku. Jakos mi to preachera przypomina.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Po trailerach myślałem że będzie kupa ale te dwa pierwsze odcinki pokazują że to będzie dobry serial. Nie pierdo.lą się w tańcu że tak powiem.

ta bogini co wciąga ludzi w ci.psko XD

Czernobóg <3

Edytowane przez _K_

Opublikowano

Najnowszy odcinek zajebisty. Ładnie się już to wszystko rozwija. Ale jest jedna taka scena w odcinku, że GOT się przy tym chowa xD

Opublikowano

jest jedna taka scena w odcinku, że GOT się przy tym chowa xD

:obama: