Opublikowano 23 lipca 20168 l Jest zwiastun, to i czas na wątek. Jestem ciekaw, cóż Fuller da radę zrobić po Hannibalu i raczej już bez ograniczeń, bo Starz to jednak nie NBC. Klimat zapowiada się dobrze, a Gillian Anderson w obsadzie zawsze na plus. Edytowane 13 września 20186 l przez Frantik
Opublikowano 23 lipca 20168 l Czarny syn Odyna xd Jak mnie w(pipi)ia to wciskanie murzynow wszedzie na sile. No ale trailer niezły, ksiazke bardzo lubie, oby nie z(pipi)ali. Edytowane 23 lipca 20168 l przez Shen
Opublikowano 25 lipca 20168 l 1 czesc ksiazki byla ok. Kontynuacja...no pedalioza Gaimana czasami brzydzi. Trailer swietny i zapowiada sie na kolejna fajna serialowa ekranizacje gaimanowego hitu
Opublikowano 23 lutego 20178 l http://tvline.com/2017/02/23/american-gods-premiere-date-season-1-starz-series-neil-gaiman/ Kolejny mesjasz od Fullera już niebawem. Ale zatłoczony okres.
Opublikowano 15 marca 20178 l Książka bardzo mi się podobała i już w trakcie czytania myślałem, że to dobry materiał na serial. Jaram się trochę.
Opublikowano 15 marca 20178 l ale bedzie hicior chociaz wiadomo jak preacher fajnie się zapowiadał, a chyba padłem na 4 odcinku. Edytowane 15 marca 20178 l przez milan
Opublikowano 15 marca 20178 l Chyba, że pojadą jak z Hanibalem w poprzednich odcinkach, intro, idzie ślimak, ślimak ładny, tam pada kropla deszczu, ślimak się cofa, Willa boli głowa, plama krwi, ślimak nie taki ładny, koniec odcinka
Opublikowano 1 maja 20177 l Bogowie już na necie z napisami i podobno petarda! Ja jednak najpierw przeczytam książkę.
Opublikowano 2 maja 20177 l jestem po pilocie i o ku.rva jak to chu.yowo wyglada xddd czyli jest dokladnie tak jak w książce. przynajmniej początek, bo całej nie dałem rady przeczytać. ta główna postać o jacieeeeee zero gry.
Opublikowano 2 maja 20177 l To jest koleś z serialu 'The 100', czyli było do przewidzenia Ja sprawdzę pilota w weekend.
Opublikowano 3 maja 20177 l Mi też się bardzo podobało. Postacie, dialogi i ten oniriczny klimat. Wciągnąłem się od razu.
Opublikowano 3 maja 20177 l Książkę czytałem z 10 lat temu więc mało co pamietam ale serial chyba idzie dość wiernie. Dobre teksty, muzyka i postacie. Jest też mocno groteskowa przemoc.
Opublikowano 4 maja 20177 l Z tego co czytałem to serial ma dosyć luźno czerpać ze słowa pisanego. Niemniej sprawdzę choćby dla McShane'a.
Opublikowano 7 maja 20177 l Na Amazonie juz jest. Zabieram sie do ogladania. No nie wiem co o tym myslec po pierwszym odcinku. Jakos mi to preachera przypomina. Edytowane 7 maja 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 8 maja 20177 l Drugi odcinek świetny. To co McShane robi to po prostu klasa ten penis na ipadzie xddd
Opublikowano 11 maja 20177 l Po trailerach myślałem że będzie kupa ale te dwa pierwsze odcinki pokazują że to będzie dobry serial. Nie pierdo.lą się w tańcu że tak powiem. ta bogini co wciąga ludzi w ci.psko XD Czernobóg <3 Edytowane 11 maja 20177 l przez _K_
Opublikowano 16 maja 20177 l Najnowszy odcinek zajebisty. Ładnie się już to wszystko rozwija. Ale jest jedna taka scena w odcinku, że GOT się przy tym chowa xD