firana140 621 Opublikowano 27 lipca 2016 Opublikowano 27 lipca 2016 (edytowane) - stun - łatwiej ogłószać potrowry, to nie daje wielkiej róznicy ale nie zaszkodzi stun przypadkiem nie redukuje czasu jaki spedzasz z gwiazdkami nad glowa jak oberwiesz pare razy? knockout king daje wiecej KO damage do ogluszania edit moze zmienili nazwy w mhgen ale lepiej sprawdz dokladnie zanim sie napalisz na seta ;p Edytowane 27 lipca 2016 przez firana140 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2016 Autor Opublikowano 27 lipca 2016 miałem na myśli KO mowiąc stun tylko zapomnialem ze KO to KO ;p juz go zrobilem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 lipca 2016 Autor Opublikowano 28 lipca 2016 jak by co to ja robie sobie kolacje i niedługo bede mogl grać Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 28 lipca 2016 Opublikowano 28 lipca 2016 U znajomych jestem, moze byc ciezko ze mną dziś. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Jak tu cicho... Wczoraj odpaliłem o 23 to nikt online... Dziś mogę coś potem porobić, chociaż wy mnie już pewnie daleko przegoniliście. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 jak ktos jeszcze sie znajdzie to moge grac, questy bez znaczenia Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Jestem online pomożcie zabic plesiotha, sam się nie odważę. Mam traume. Mhfu był moim pierwszym mh. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Pewnie będzie, wcześniej chcę pofarmić nargę, więc jak ktoś chce maraton zrobić, to dajcie znać tutaj i mogę nawet online. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Narge to ja bede farmic, ale srebrną Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 W sumie racja, jest deviant... Masz już może tego questa? Chętnie bym pomógł, umiem nargi. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Masz za niski hr i za slaby sprzet Na wyzsze trzeba hr7 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Ach... No to Yano straci kolejnego towarzysza do delektowania się grą. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Na pierwsze trzy levele bys mogl wejsc z tym hr na bank. Wiem ze na 6lvl hr7 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2016 Autor Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) (pipi) co wy robicie?? xDDD delektowanie sie grą już kompletnie gdzieś uciekło ale nie narzekam najwyżej jak już przejdziemy gre i wszyscy przestaną grać to ja sobie zrobie nową postać i przejde wszystko na solo, bo to jak wczoraj roz(pipi)aliśmy plesa to było aż przykro patrzeć na gościa jak sie męczy, to kiedyś był niewąski (pipi)ek, a teraz padł jak przecinak, zbyt łatwo jest. dlatego serio chyba potem przejde sobie gre drugi raz na solo wszystko xD ale póki gramy razem to grajmy, nie rozdzielajmy sie ja oczywiscie dzis jestem chętny Edytowane 30 lipca 2016 przez Yano Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) Co ja robie? Devianty sobie farmie z randomami zeby miec sprzet. Mam jeszcze mase rzeczy w wiosce do zrobienia, musze wyczyscic hr4-7 online, bo to glownie z wami robie, do tego jeszcze w ogole hyperów nie ruszałem. Edytowane 30 lipca 2016 przez Shen Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) najwyżej jak już przejdziemy gre i wszyscy przestaną grać to ja sobie zrobie nową postać i przejde wszystko na solo, bo to jak wczoraj roz(pipi)aliśmy plesa to było aż przykro patrzeć na gościa jak sie męczy, to kiedyś był niewąski (pipi)ek, a teraz padł jak przecinak, zbyt łatwo jest. dlatego serio chyba potem przejde sobie gre drugi raz na solo wszystko xD bo kiedys trzeba bylo tego sukosyna solowac na granku wlasciwie to sam rozmyslam czy nie zrobic wszystkiego solo (tzn normalnych questow, te special permity wyzszego levelu to pewnie jak 140 quild questy, niemozliwe do zrobienia solo w jakims normalnym czasie) jestem w kij i jeszcze troche za wami, dopiero dzis wbilem sobie HR4, ten dwuglowy smok strasznie padakowaty i doslownie 9 na 10 randomow online ma jakies spi,erdolone zbroje bez ani jednego skilla aktywnego, a z tych ktorzy maja jakies aktywne, moze 1 na 3 ma dekoracje wrzucone zeby dopchac co sie da, nie pamietam zeby w 4u bylo tak zle, ale wtedy zaczalem grac z randomami dopiero gdzies na granku ogolnie to sam myslalem ze zrushuje wszystko online ale jakos nie lezy mi ten monhun, gra sie fajnie bo rdzen gry jest ten sam ale na kazdym kroku czuje jakby te gre robil jakis capcom B team a ludzie od genialnego 4U mieli wakacje strasznie duzo pier,dol ktore byly zrobione dobrze i wygodnie w 4U tutaj sa w trybie krok do przodu-pol kroku w tyl Edytowane 30 lipca 2016 przez firana140 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Co w plesie było trudnego oprocz jego uszukanego ciosu z bara? Mozna bylo sobie stac pod nim i walic po nogach, albo wziac gs/ls i walic po łbie jak strzelał woda. No a bowgun z pierce to juz w ogole bajka jak w morde mu sie strzelało. Mnie naszła ochota na powrot do mh4, bo było za(pipi)iste, zaczne chyba od nowa, jakas bronia z ktora nie mialem wiele stycznosci. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2016 Autor Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) i doslownie 9 na 10 randomow online ma jakies spi,erdolone zbroje bez ani jednego skilla aktywnego, a z tych ktorzy maja jakies aktywne, moze 1 na 3 ma dekoracje wrzucone zeby dopchac co sie da, nie pamietam zeby w 4u bylo tak zle, ale wtedy zaczalem grac z randomami dopiero gdzies na granku troche tego było, ja z radomami grałem dopiero na końcu g ranka jak forumowicze już sie rzadziej pojawiali pamiętam że zawsze sprawdzałem zbroje randomów i bardzo czesto mieli jakieś gunwo bez skilli, a jeszcze częściej bez charma i wszystkie sloty puste. czesto kickowałem takich debili edit serio (pipi)a jak ja mialem zbroje dopchane na maxa 6-7 za(pipi)istymi skillami a pojawiała sie jakaś pała i wszystkie sloty puste to kickowałem i glanowałem xDD Edytowane 30 lipca 2016 przez Yano Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 No, to jest niesamowite, jak ludzie robią zbroje typu: każda część z innego stwora. Mixed sets bez skilli XD Muszę klepać teraz cztery flagowe stwory, bo podobały mi się sety z nich na Low Ranku. Gammoth to wiadomo, dla picu, bo to się nie przydaje prawie w ogóle, ale już reszta jest fajna. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Trochę dziś srako się czułem, więc dopiero teraz zacznę- za chwilę dołączę, albo założę hub. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2016 Autor Opublikowano 30 lipca 2016 Ja tez. Az musialem sie przespac. Bo kac meczy caly dzien Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) haslo macie na hubie niewazne juz full Edytowane 30 lipca 2016 przez firana140 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi