Opublikowano 30 lipca 20168 l Autor to nie było hasło nie wiem co to, ale ten kluczyk to nie hasło, przynajmniej ja żadnego nie wpisywałem
Opublikowano 30 lipca 20168 l Haslo ustawiasz i mozna ustawic ze osoby z friendlisty nie musza go wpisywac, tylko randomy
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Ja dziś zamierzam przy kompie przynerdzić, więc wzrośnie poziom profesjonalizmu o jakieś 15~20%. Jakby wam Yano proponował farmienie charmów, to się zgódźcie, bo fajną ma metode
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Pomœżcie mi dzisiaj z questem desert brawlers ktory to odblokowuje quuest na to farmienie. Dzieki.
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l Autor gramy dziś? moze porobimy kilka hyperów? ja ogolnie gram caly wieczór jak ktoś dojdzie to piszcie na hangoutsie to sie spikniemy
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l Autor nic dziś nie jadłem więc jeszcze bede musiał kolacje zeżreć ale potem dorazu grał myśle że ok 21 bede gotowy spadam do domu jak narazie mam opoznienie, jeszcze jem Edytowane 4 sierpnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l dzis moge grac, potrzebuje hyper narge i gypcerosa ubic ze dwa razy kazdego
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Autor zrobiłem sobie wczoraj moj ulubiony młot z dawnych czasów MH2 na ps2, nie jest może najlepszy ale okazjonalnie jest dobry bo ma bardzo dużo water, więc na kilku wrogów bedzie fajny zrobilem go głownie rpzez nostalgie ale na takich typów jak brach, teo, glav, garuga i paru innych bedzie wporzo Edytowane 5 sierpnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l moge, daj znac jak zalozysz huba w sumie nie sprawdzilem kiedy byl post lol ale jak ktos dzisiaj cos to dajcie znac Edytowane 6 sierpnia 20168 l przez firana140
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Witam koledzy, p Poprosze o dodanie mnie do listy znajmomych 2853-1743-4797. Dopiero zaczynam od Hr1 ale przegrane mam xxx godzin w Mh2U oraz MH3U, więc myśle ,że moge być przydatny Dzięki