Opublikowano 23 lipca 20168 l No, to tyle. Jaram się i czekam. Mam nadzieję, że z tą obsadą wyjdzie choć ciutkę lepiej niż ostatnia amerykańska Godzilla.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Trochę wygląda jak remake pierwszego predatora. Mam nadzieję, że darują sobie wycieczkę małpy do Nowego Jorku, no chyba że od razu (albo w następnym filmie) zrobią cross-over z Godzillą.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Monkey have a brain of God and muscle of ape! Big gorilla must eat chimpanzee and orangutang!
Opublikowano 23 lipca 20168 l Kong pewnie będzie miał podobną rolę co Godzilla w 2014. Nawet są bardzo podobne ujęcia małpy i jest o wiele większy niż ten z 2005.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Autor Mam nadzieję, że darują sobie wycieczkę małpy do Nowego Jorku, no chyba że od razu (albo w następnym filmie) zrobią cross-over z Godzillą. Oby. NY w poprzednim filmie był nudny. Tak, wiem że to kanon, no ale... Natomiast współczesnego crossa z Godzillą bardzo chętnie bym obejrzał, acz nie nastąpi on raczej prędko. Chyba wiadomo już, że po Kongu będziemy mieli jeszcze co najmniej jeden solowy film z jaszczurem. Oczywiście mogę się mylić.
Opublikowano 24 lipca 20168 l kong vs godzilla ponoc jest zaklepane, co w sumie sugeruje tez ten zwiastun bo nie bez powodu malpiszona zrobili gigantycznych rozmiarow by jego skala przy krolu potworow byla porownywalna
Opublikowano 24 lipca 20168 l Zaje.bongo! To ujęcie z nogami rewelacyjne. Kocham smutną historyjkę o małpie, w ogóle filmy z cyklu jungle adventure są świetne. Szkoda że zwiastun JL nie robi takiego wrażenia. Idę do kina w dniu premiery. Jedyny minus to ta babka, brzydka jest. PS: Ciekawe czy znowu będzie małpa na okładce Psx Extreme
Opublikowano 24 lipca 20168 l Będą polować na Samuela L. Jacksona? edit. Tak w ogóle to neiźle się prezentuje, będzie chyba przyzwoity popcorniak. Edytowane 24 lipca 20168 l przez Plugawy
Opublikowano 24 lipca 20168 l Małpa będzie ogromna, będzie czarny dowódca więc wiadomo, że będzie happy end i jakieś życiowe kwestie Jacksona wypowiadane podniesionym tonem. No psioczyć mógłbym długo ale mam nadzieję, że do tej pory IMAX we Wrocławiu już będzie i ujęcia małpiszona będą zatrzymywały oddech w płucach a ciary mnie rozwalą na fotelu!
Opublikowano 24 lipca 20168 l Oczywiście. Oglądanie tego w domu choćby w 4k na 50 " tv z super dźwiękiem to nie to samo, co dobre kino. Ja to wiem.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Brie Larson brzydka? Dobrze Ty się czujesz? wyglada jak mloda helen hunt
Opublikowano 27 lipca 20168 l Hiddleston wygląda jak Nathan Drake. No w sumie... Jakby się uprzeć to Larson, w tym zwiastunie, podobna jest nawet do Eleny (i też "dziennikarka"). Jeszcze tylko Sully do obsadzenia (JK Simmons?) i obsada do filmu gotowa. W sumie wiadomo co się dzieje z tym projektem? Przypadkiem go już nie uwalili? Co do Larson - to może nie należy do grupy najładniejszych kobiet na świecie, ale mówić, że jest brzydka to zaś gruba przesada Edytowane 27 lipca 20168 l przez MBeniek
Opublikowano 27 lipca 20168 l z calego serca zycze by kazdy konsolomaniak na tym forum dozyl szczesliwej starosci z kobieta u boku o urodzie co najmniej takiej larson
Opublikowano 27 lipca 20168 l Mam nadzieję, że podobnie jak u Jacksona w filmie pojawia się dinozaury. Nie chcę powtórki z rozrywki. Survival w dżungli z olbrzymią malpa, bandą raptorow i efektami na poziomie Avangers
Opublikowano 27 lipca 20168 l A ja zadam zeby malpa miala tym razem biale futro. Ile mozna grac ciagle ten sam czarny schemat. Bo to, wiecie, troche rasistowskie. Malpa. Czarne.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Widze, ze Samuel to juz sie wszedzie pcha, byle dorobic. Ciezki powiedziec co bedzie, ale faktycznie chyba za duzo zdradzili w tym zwiastunie. Te suchary troszke wymuszone ale moze dodadza troche uroku poczekamy zobaczymy. Moze nie bedzie tak zle, nie wiedzialem, ze mozna jeszcze tyle wycisnac z King Kinga.
Opublikowano 17 listopada 20168 l pierwszy zwiastun byl genialny, tutaj niestety znowu idzie w kierunku glupkowatego kina przygodowego z sucharami co chwile ale szacun za rozmach i realizacje, spektakularne widowisko sie zapowiada
Opublikowano 17 listopada 20168 l Mam nadzieje, ze cala akcja bedzie osadzona na wyspie. Czwarty raz schematu wyspa -> NY juz nie zniese. Suchary faktycznie suche jak wior. Do tego nie bardzo podoba mi sie koncepcja "jest tu jeden z naszych i wie wszystko o tym miejscu, wiec nam opowie co i jak w 5min a to dam nam wiecej czasu antenowego na szczelanie i wybuchy".