chmurqab 3 192 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 O wiele lepszy niż Godzilla.Bardzo dobre CGI. Fantastyczna paleta kolorów, naprawdę śliczne kadry. Świetnie dobrana muzyka i sceny akcji, na których bardzo dobrze się bawiłem.Z drugiej strony słabe dialogi, kolejny raz niepotrzebne dorabianie ideologii "on jest dobry, my źli". Wystarczyłoby zrobić z tego survival na wyspie i byłoby znacznie lepiej. Postać Jacksona irytująca strasznie, wycięty z szablonu wojskowy, któremu odbija. Ogólnie bawiłem się bardzo dobrze, nie żałuję wizyty w kinie. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Świetny blockbuster, ma wszystko to co powinno być, szybkie zawiązanie akcji, ekspresowe wprowadzenie charakterystycznych bohaterów (jedynie Mudżin i skośnooka wrzuceni na siłę), prostą fabułę, a potem już tylko akcja akcja akcja. Do tego trochę humoru, świetne CGI (top topów po prostu), i zapierające dech w piersiach widoki. I miło, że akcja głównie dzieje się w dzień a nie w nocy żeby ukryć niedostatki CGI. 8/10. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Średniak 6/10, szału nie było. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Nie wiem jak to opisać, ale oglądajać ten film miałem wywalone na cała ekipe i małpe. Nawet jak ktoś ginął to zero emocji. Obejrzeć i zapomnieć. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Ja bym powiedział inaczej: nie oglądać. Strata czasu, naprawdę. King Kong od PJ naprawdę mi się podobał (choć był ciut długawy), ale "to coś", brrr... na samo wspomnienie mnie trzęsie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Dlaczego temat o czymś takim jak Kong ma całe 4 strony, tak właściwie to po co w ogóle powstał? Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Skoro 4 strony na takie coś to strata miejsca na forumku i w ogóle, to co powiedzieć o 147-miu stronach tematu o Twd? 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Umówmy się, że ten film powstał żeby zbudować nowe uniwersum potworów. Kong był słaby, ale jeśli zrobią dobry film kong vs Godzilla, czy co oni tam mają w planach to wszyscy będą zadowoleni. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Mi tam się podobał. Dużo głupot, ale w takich filmach lykam je, jak młody pelikan. Cytuj
Gość Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Nie taki zły ten Kong, chociaż w dobie monopolu facetów w rajtuzach na kino przygodowe dużych wymagań od czegoś innego nie można mieć. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Czytam te tematy o amerykanskich balonikach napompowanych efektami a ludzie pisza, ze slabe bo plytkie, bo takie, bo siakie. To ma byc rozrywka, a bawilem sie dobrze. Od poczatku filmu ostra jazda, z otwarta japa patrzylem jak Kong robi rozpierduche. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi