Skocz do zawartości

Xiah chał chał chał hał... ok, to jednak temat o Xiaomi

Featured Replies

Opublikowano

To gdzie najlepiej kupić telefony tej marki? alliexpress?

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 462,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla mnie jestes polakiem, przez małe pe. Zgłoś mnie do papieza albo agaty dudy. Widocznie musiałem napisać o tobie i trafiłem w punkt. Każdy inny myślący człowiek, który nie daje się tak naciągać na o

• raven_raven
    raven_raven

Wczoraj naładowałem do pełna koło południa, od tego czasu ponad 4h screen on time i wciąż jest 55% baterii. Co tu dużo mówić... XIAOMI POPIE,RDOLIŁO .   Ogólnie telefonik jak na swoją cenę j

• Niech chińczyki nauczą się wstawiać jakieś sensowne aparaty do tych swoich kombajnów,  to może będą brani pod uwagę.

Opublikowano
  • Autor

Tak, nie wiem jednak jak z fakturami tak od Chińczyków. Jeśli jednak to Ci nie potrzebne to luz, śmiało można brać. 

Opublikowano

Zamówiłem na alli redmi 3s, 533zł z wysyłką DHLem. Dowalą mi VAT?

Opublikowano
  • Autor

To loteria. Ja wziąłem jednak z Polski, drożej o 70 zeta, ale zależało mi na fakturze VAT i serwisie w kraju.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

gekon, jaki sklep jeśli można zapytać?

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze jest to, że w końcu kupiłem zwykłe Redmi 3 z 2 GB i 16 GB pamięci, a ze sklepu wysłali mi Redmi 3 Pro z 3 GB Ramu i 32 GB:P Dobry dil :) No ale do rzeczy

Po pierwszych godzinach użytkowania chwalę sobie płynność i wykonanie. A beteria? Ładuje się do pełna 1,5 godziny. Odkąd dostałem, ładowałem jeden raz. Telefon wskoczył w stan oszczędzania baterii (20procent) po 2 ciężkich dniach zabawy z włączonym bez przerwy WiFi, słuchaniem muzyki, testowaniem i giercowaniem. Jestem bardzo zadowolony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że ostantio wyczytałem o braku Band 20 w LTE (800mhz) który to ma prawie każdy dostawca w PL. Więc generalnie możliwe (bardzo możliwe), że nasz kolega w jakimś miejscu będzie miał LTE w jakimś swoim telefonie który to pasmo obsługuje a my w Xiaomi nie :-( Chipsety to obsługują, więc MOŻE będą to włączać. Na razie na każdym niemal nie działa to pasmo, bardzo szkoda. Jak chcą wejść do PL to powinni to włączyć. W Chinach nie potrzebują ale u nas tak. OnePlus ma to pasmo.

P.S. Polecam Wam stronkę: http://willmyphonework.net/ - można tu zobaczyć czy telefon obsługuję na pewno naszą sieć, czy częściowo, czy w ogóle.

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Świetny temat. Kupiłem w styczniu Redmi Note 2 Prime. Chodzi, dzwoni, ma Internet i świeci w ciemnościach. Doskonały wybór dla osób, które za punkt honoru obrały sobie nieznanie się na telefonach.

Opublikowano

Sam fakt pamiętania takiej nazwy świadczy że znasz się na telefonach, i  jarasz się łatkami  na androida!

Opublikowano

- Jaki masz telefon?

- Siaomi.

- Co? Pierwsze słyszę.

- Ja też.

I temat się urywa, więc nie gadaj głupot.

Opublikowano
  • Autor

Zawsze można kupić ifona7, to zna każdy koneser 

Opublikowano

Jest ktoś chętny na Xiaomi Redmi 3 ze Snapdragonem 615?? Jak tak to PW :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Xiaomi pokazało nowego MI Note 2 oraz przeyebisty Mi Mix. Jezu jak on wygląda. Mało istotne, że design zakosili od Sharpa ale mnie się mega podoba.Tylko ciekawe jak z ceną bedzie przy sciągnięciu go tutaj.

Opublikowano

294980-600x299.jpg
:fsg: 

W Chinach:

- wersja 4 GB RAM/128 GB pamięci wewnętrznej: 3499 CNY (ok. 2040 PLN)

- wersja Pro z 6 GB RAM/256 GB pamięci wewnętrznej: 3999 CNY (ok. 2330 PLN)

Mam "jedynkę" i sobie chwalę (choć moim zdaniem telefon jest za duży aby go nosić w kieszenie tak na co dzień, ale ja używam go głównie jako navi i do "neta")

Opublikowano

Ale to nie jest Mi Note2 tylko Mi MIX.wiec nie możesz mieć "jedynki" :P Mi note2 wygląda jak Galaxy note 7.

Opublikowano

Nigdzie jeszcze nie podali ceny za MI Note 2, czy ja nie mogę nigdzie znaleźć? Cena za Mi MIX już jest a pokazali go później.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy Mi MIX bedzie w wersji global. Z jednej strony S6Edge mi dobrze sluży ale damn... sprzedać go i kupić MIXa. Marzenia.

Opublikowano

Już napisali że MIX nie będzie w wersji Global i nie opuści Chin i Indii.

Za to Note2 ma świetne bebechy i wsparcie dla każdego znanego pasma LTE. Więc będzie wszędzie śmigać + Dual Sim. Bardzo fajnie. Tak sobie myślę, że to będzie chyba mój następny fon. Nexusy zayebau Google to dam Chińczykom zarobić.

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano
  W dniu 26.10.2016 o 14:52, NemoKOF napisał(a):

Już napisali że MIX nie będzie w wersji Global i nie opuści Chin i Indii.

:frog: