Gość ragus Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 (edytowane) no zdjęcia du,py nie urywają, mi akurat potrzebny jest aparat tylko do robienia zdjęć dokumentów, także yolo potężny telefon, drugi dzień bez ładowania a ja z połową baterii Edytowane 8 maja 2018 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 ale robicie hype, bedzie to mój pierwszy telefon wzięty za pieniadze a nie abonamentu ale niech mnie! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 (edytowane) i na którego się pan zdecydował? tak jak pan rozi powiedział, tj. 4x? a może tak jak pan raven powiedział, tj. 5 Plus? Edytowane 8 maja 2018 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Ten za 750 polskich złotych, proszę pana Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Eeeee tam sprawdziłem sobie ten A1 i nie ma sensu wymiany G4 na Xiaomi. Pomijając brak NFC (do płatności) to poza 1GB RAMu więcej nie ma żadnego większego przeskoku. Musiałbym chyba w jakiś wyższy model celować. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 6 minut temu, _Be_ napisał: Ten za 750 polskich złotych, proszę pana https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-5-plus-32gb-czarny.bhtml wspaniały wybór Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 20 minut temu, ragus napisał: https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-5-plus-32gb-czarny.bhtml wspaniały wybór Za taką samą kwotę na allegro idzie wyrwać ten model z wersji 4/64. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 xd kilka miesięcy temu zbiłem ekran w 4x, zamówiłem na Ali nowy i wymieniłem uszkadzając przy tym czytnik linii, dziś sytuacja się powtórzyła i rozbiłem ekran po raz drugi, dotyk działa ale ekran w 95% nie czytelny. super kur.wa Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 Zmienilem mi max (niestety w koncu nie wytrzymal kolejnego upadku na asfalt przy wysiadaniu z fury xd) na mi mix 2, 6GB RAM robi 4k w slo-mo zayebiaszcze, no i oczywiscie wisienka na torcie - bezramkowiec. + amazfit Boze, jakie to tanie xD Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 1500 netto wyszlo za tel i smartwatch xd Fajny ten pabdzi na klopie, polecam ten styl zycia. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 tak trzeba żyć wczoraj rano odłączyłem śajomi od ładowania. zrobiłem godzinę z gpsem w jedną stronę, dzisiaj 2 godziny z gpsem, odpalona muzyka przez BT, jakiś foruming i tak dalej. takimi procentami baterii żegna się dzisiaj ze mną telefon ładowarka? a co to jest? Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 maja 2018 Opublikowano 12 maja 2018 A używał ktoś tego Mi Max 2? Większy ekran i bateria przy takich samych bebechach jak 5 Plus. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 (edytowane) W dniu 8.05.2018 o 12:42, ragus napisał: i na którego się pan zdecydował? tak jak pan rozi powiedział, tj. 4x? a może tak jak pan raven powiedział, tj. 5 Plus? Dobra jednak wzioli Note 5A, było promo na dzień matki w xkomie xd jednak za namową kruka wziałem Redmi 5 Plus 64gb/4gb ramu Edytowane 17 maja 2018 przez _Be_ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 O, jest ten skur,wysyn o którym pisałem jakiś czas temu, że poki co tylko Hindusi mają. Aż zaluje, że nie poczekałem trochę. Z drugiej strony zawsze można było poczekać trochę bo nowe modele wychodzą co miesiąc. Wołam @_Red_ XIII 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Jak robi swietne zdjecia to moze w końcu sie skusze. W przyszlym roku jak z2 mi padnie. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Z tymi fotami, to pewnie skończy się na "ponoć" i na poziomie zdjęć, jakie topowe flagowce robiły w 2014 r. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za te pieniądze wepchnęli tam jakąś dobrą optykę. No i 6" z ramką to już jest konkretna kobyła, kieszenie w niektórych spodniach mogą nie ogarnąć gabarytu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 8 minut temu, Tokar napisał: Z tymi fotami, to pewnie skończy się na "ponoć" i na poziomie zdjęć, jakie topowe flagowce robiły w 2014 r. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za te pieniądze wepchnęli tam jakąś dobrą optykę. No i 6" z ramką to już jest konkretna kobyła, kieszenie w niektórych spodniach mogą nie ogarnąć gabarytu. Ten jak racjonalizuje, żeby wyszło że jego LG TO GURWA KOZAK telefon. A co do spodni to co ty pedał jesteś, że w rurkach chodzisz? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 No obawiam się, że G3 wyprodukowany w roku pańskim 2014 będzie miał nadal lepszy aparat niż Rejpmi Note 5 Nie chodzi o obcisłość moich leginsów tylko o to, że nadal niektórzy producenci spodni nie ogarniają roku i tak trochę kiepsko, kiedy 1/4 telefonu wystaje z kieszeni. Blubi już widzę krótko trzymany na chińskiej smyczy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Tokar ma rację, prawdopodobnie skończy się na "ponoć". Czytałem już parę krótkich opinii na Twitterze i du,py nie urywa. 6" nie robi żadnego problemu przy tych proporcjach, mam identycznego rozmiarem Redmi 5 Plus i jest git. I tak, teraz mówię, bo to świeżutki news . I w sumie ch,uj z tym, z zakupu za 400 zł zrobiłem już zakup za 800 zł, zaraz bym kupował już telefon za 1050 zł xD. Może od razu ajfona X za 5000 i tyle. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 W sumie tak próbuję sobie zrobić analizę po co mi nowy telefon. I wyszło, że obecny spełnia wszystko co mogę chcieć od smartfona, tylko że oficjalnie nie wgram powyżej Andka 6. W zasadzie tylko uśmiercanie systemu operacyjnego jest motywatorem do zmiany fona, bo tak to zapierdala szybko jak w dniu zakupu, zdjęcia są ostre jak maczeta, 30 GB momentów guwniaka bezproblemowo uchwycone do rodzinnego albumu. Za to LG G3 żony - zanim zdjęcie się wyostrzy, wykadruje i w końcu zrobi po wciśnięciu migawki to smrut zdąży się dwa razy przekręcić dupą do aparatu xD Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Ale to nie jest wina LG, że masz nadpobudliwe ruchowo dziecko 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Śajomi, tak podkreślam - ŚAJOMI zawiódł mnie dzisiaj po raz pierwszy. Usypianie aplikacji w tle jest bardzo agresywne, bo biegając dzisiaj na endomodo, je,bany urwał mi 2 kilometry, aż dostałem powiadomienie z Endomodo, że z zarządzania energią wynika, iż telefon usypia GPS gdy ekran jest wyłączony. Pomogło założenie kłódki na Endomodo i z nią sczytywało już trasę elegancko, no ale jednak niesmak pozostał. Także jak ktoś chce biegać z śajomi, to koniecznie zakładamy kłódeczkę na aplikację. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 mi nawet mi max sie caly miescil w kieszeni. A mam wielka pyte. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi