Skocz do zawartości

Xiah chał chał chał hał... ok, to jednak temat o Xiaomi

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

no zdjęcia du,py nie urywają, mi akurat potrzebny jest aparat tylko do robienia zdjęć dokumentów, także yolo

potężny telefon, drugi dzień bez ładowania a ja z połową baterii

Edytowane przez ragus
Gość _Be_
Opublikowano

ale robicie hype, bedzie to mój pierwszy telefon wzięty za pieniadze a nie abonamentu ale niech mnie!

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

i na którego się pan zdecydował? tak jak pan rozi powiedział, tj. 4x? a może tak jak pan raven powiedział, tj. 5 Plus?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Eeeee tam sprawdziłem sobie ten A1 i nie ma sensu wymiany G4 na Xiaomi. Pomijając brak NFC (do płatności) to poza 1GB RAMu więcej nie ma żadnego większego przeskoku. Musiałbym chyba w jakiś wyższy model celować.

Opublikowano

xd

kilka miesięcy temu zbiłem ekran w 4x, zamówiłem na Ali nowy i wymieniłem uszkadzając przy tym czytnik linii, dziś sytuacja się powtórzyła i rozbiłem ekran po raz drugi, dotyk działa ale ekran w 95% nie czytelny.

super kur.wa

Gość yaczes
Opublikowano

Zmienilem mi max (niestety w koncu nie wytrzymal kolejnego upadku na asfalt przy wysiadaniu z fury xd) na mi mix 2, 6GB RAM robi :obama: 4k w slo-mo zayebiaszcze, no i oczywiscie wisienka na torcie - bezramkowiec.

+ amazfit 

Boze, jakie to tanie xD

Gość yaczes
Opublikowano

1500 netto wyszlo za tel i smartwatch xd

Fajny ten pabdzi na klopie, polecam ten styl zycia.

Gość ragus
Opublikowano

tak trzeba żyć

wczoraj rano odłączyłem śajomi od ładowania. zrobiłem godzinę z gpsem w jedną stronę, dzisiaj 2 godziny z gpsem, odpalona muzyka przez BT, jakiś foruming i tak dalej. takimi procentami baterii żegna się dzisiaj ze mną telefon

AiLHlmS.jpg

:banderas: 

ładowarka? a co to jest?

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.05.2018 o 12:42, ragus napisał:

i na którego się pan zdecydował? tak jak pan rozi powiedział, tj. 4x? a może tak jak pan raven powiedział, tj. 5 Plus?

Dobra jednak wzioli Note 5A, było promo na dzień matki w xkomie :ragus:

xd jednak za namową kruka wziałem Redmi 5 Plus 64gb/4gb ramu :ragus: :cool: :lapka: 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

O, jest ten skur,wysyn o którym pisałem jakiś czas temu, że poki co tylko Hindusi mają. 

Aż zaluje, że nie poczekałem trochę. Z drugiej strony zawsze można było poczekać trochę bo nowe modele wychodzą co miesiąc. Wołam @_Red_ XIII

• Lubię! 1
Opublikowano

Z tymi fotami, to pewnie skończy się na "ponoć" i na poziomie zdjęć, jakie topowe flagowce robiły w 2014 r. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za te pieniądze wepchnęli tam jakąś dobrą optykę.

No i 6" z ramką to już jest konkretna kobyła, kieszenie w niektórych spodniach mogą nie ogarnąć gabarytu.

Gość _Be_
Opublikowano
8 minut temu, Tokar napisał:

Z tymi fotami, to pewnie skończy się na "ponoć" i na poziomie zdjęć, jakie topowe flagowce robiły w 2014 r. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za te pieniądze wepchnęli tam jakąś dobrą optykę.

No i 6" z ramką to już jest konkretna kobyła, kieszenie w niektórych spodniach mogą nie ogarnąć gabarytu.

Ten jak racjonalizuje, żeby wyszło że jego LG TO GURWA KOZAK telefon. 

A co do spodni to co ty pedał jesteś, że w rurkach chodzisz?

Opublikowano

No obawiam się, że G3 wyprodukowany w roku pańskim 2014 będzie miał nadal lepszy aparat niż Rejpmi Note 5 :reggie: Nie chodzi o obcisłość moich leginsów tylko o to, że nadal niektórzy producenci spodni nie ogarniają roku i tak trochę kiepsko, kiedy 1/4 telefonu wystaje z kieszeni.

Blubi już widzę krótko trzymany na chińskiej smyczy :cool:

Opublikowano

Tokar ma rację, prawdopodobnie skończy się na "ponoć". Czytałem już parę krótkich opinii na Twitterze i du,py nie urywa. 

6" nie robi żadnego problemu przy tych proporcjach, mam identycznego rozmiarem Redmi 5 Plus i jest git.

I tak, teraz mówię, bo to świeżutki news :reggie:. I w sumie ch,uj z tym, z zakupu za 400 zł zrobiłem już zakup za 800 zł, zaraz bym kupował już telefon za 1050 zł xD. Może od razu ajfona X za 5000 i tyle. 

Opublikowano

W sumie tak próbuję sobie zrobić analizę po co mi nowy telefon. I wyszło, że obecny spełnia wszystko co mogę chcieć od smartfona, tylko że oficjalnie nie wgram powyżej Andka 6. W zasadzie tylko uśmiercanie systemu operacyjnego jest motywatorem do zmiany fona, bo tak to zapierdala szybko jak w dniu zakupu, zdjęcia są ostre jak maczeta, 30 GB momentów guwniaka bezproblemowo uchwycone do rodzinnego albumu. 

Za to LG G3 żony - zanim zdjęcie się wyostrzy, wykadruje i w końcu zrobi po wciśnięciu migawki to smrut zdąży się dwa razy przekręcić dupą do aparatu xD 

Gość ragus
Opublikowano

First-World-Problems.jpg

Śajomi, tak podkreślam - ŚAJOMI zawiódł mnie dzisiaj po raz pierwszy. Usypianie aplikacji w tle jest bardzo agresywne, bo biegając dzisiaj na endomodo, je,bany urwał mi 2 kilometry, aż dostałem powiadomienie z Endomodo, że z zarządzania energią wynika, iż telefon usypia GPS gdy ekran jest wyłączony. 

Pomogło założenie kłódki na Endomodo i z nią sczytywało już trasę elegancko, no ale jednak niesmak pozostał.

Także jak ktoś chce biegać z śajomi, to koniecznie zakładamy kłódeczkę na aplikację.

Gość yaczes
Opublikowano

mi nawet mi max sie caly miescil w kieszeni.

A mam wielka pyte.