Opublikowano 26 lipca 20186 l Cytat Ja chyba kupię tego nowego a2 lite, wyglada mega i cena ok No i ten A2 Lite ma w końcu rozmiar kompaktowy, a nie behemoty wielkości ruskiego czołgu.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Ostatnio dzięki forum wziąłem redmi dla żony teraz chce kupić coś dla siebie, co sądzicie o Xiaomi Redmi S2 3GB/32GB. Chciałbym już te 3 GB ramu z racji że mam pracę fizyczną pewnie i tak będzie miał ciężkie życie i jeszcze będę musiał go jakoś opancerzyć więc z ceną nie chce szaleć.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Jak coś w saturnie i media markt jest promo 50zł w bonach na paliwo każde 500zł wydane u nich, takie najtańsze Xiaomi redmi 5 2gb jest za 529zł w tym 50zł na paliwo wychodzi tyle co u chińczyka, tyleze od "ręki" w sklepie.
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l A kupiłem sobie mi mixa 2, przyzwyczajam się i ucze androida z tą nakładką. Jest ciężko. Ogólnie wykonanie telefonu jest super, telefon miał założoną folię na ekran i etui co też mega plus, ekran też spoko, ale umówmy się, koło retiny to nie stało. Edytowane 18 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Ale jak nie stało, skoro PPI jest większe niż w każdym ajfonie minus X.
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Wszystko fajnie, tylko szkoda, że razem w siaomi trzeba sobie kupić aparat kompaktowy
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l W dniu 25.07.2018 o 21:37, ragus napisał: Dzisiaj wyszła aktualizacja która znacznie poprawiła płynność interfejsu . W ostatniej coś popsuli i zdarzały się skaczące animacje. Czy wiedza o tym ze telefon się zaktualizował to jakaś choroba natrectw? Chyba ze ciamajdy aż tak widocznie spie,rodlili wam system że raz działa w 320x200 a raz w fhd. NIEHCIAOMI
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 19 godzin temu, ragus napisał: Ale jak nie stało, skoro PPI jest większe niż w każdym ajfonie minus X. no ale nie dam 4600 za iphona ;/
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l mi pyklo z pol roku z A1, niesamowity telefonik, poprzednie andki juz wołały "wymien mnie" a tu jest optymalizacja tip top
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ja zaczynam drugi rok z Redmi 4x - chodzi jak nowy i bateria dalej trzyma dwa dni. Otwieram serce na chinska plagę, która straszono kilka lat temu.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Note 5 na razie robi co ma robic. Dzwoni, system szybko działa, ekran jest duzy i wyraźny. Telefon za 700 zl a podpada juz pod minitablet 6"
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Przyzwoicie w obecnych warunkach. Glownie probujemy cykac na szybko fotki młodemu, a G3 zanim złapał focus to mijały sekundy. Zobaczymy jak z trwałością sprzetu, ale jest gwara 24 mc. No i za 700 zl jest nowy telefon, a za 500 byl kupiony uzywany LG, ktory pod koniec zycia (1.5 roku w naszym posiadaniu, 2 lata u poprzednika) mulił jak sku.rwesyn i dodatkowo padł mu ekran.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l W dniu 19.08.2018 o 20:41, kermit napisał: mi pyklo z pol roku z A1, niesamowity telefonik, poprzednie andki juz wołały "wymien mnie" a tu jest optymalizacja tip top Panowie co lepsze Note 4 czy mi a1 ? bo słyszałem że mi a1 trzeba trafić bo potrafi coś przymulać i nie widać tych 4 gb pamięci
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Do użytkowników 4x. Czy zabezpieczacie jakoś swój tel? Chodzi mi o case + szkło/folia. Macie coś co możecie z czystym sercem polecić? Szukam czegoś do służbowego tel wiec poza zabezpieczeniem ekranu priorytetem jest dla mnie to by dobrze leżał w łapie i nie chciał z niej wypadać. Narazie wpadło mi w oko coś takiego https://www.spigen.com/products/xiaomi-redmi-4x-case-liquid-airliquid-air ale nie mam okazji pomacać czy ten tył faktycznie jest troche chropowaty. Ktoś coś?
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l https://www.dobreprogramy.pl/Xiaomi-Pocophone-F1-trafia-do-Polski.-Flagowy-smartfon-w-genialnej-cenie,News,90497.html No kurła, fajny nawet ten pocofon
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Minusy: brak NFC, obudowa plastik, aparaty takie sobie. Plusy: bateria , Quick Charge 3.0 (a nie technologia VOOC) więc tańsze i dostępne ładowarki, może będzie oficjalnie w polskiej dystrybucji (więc łatwiej z gwarancją), wejście na SD oraz jack, cena. Nie powiem - mocno czekam żeby sprawidzić :-) EDIT: Jest już przedsprzedaż w PL, widzę tylko wersję 64 za 1499 pln brutto, wysyłka od 30.08. Wersja 128 ma kosztować 1699 pln ale nie mogę jej znaleźć w żadnym sklepie. Edytowane 28 sierpnia 20186 l przez NemoKOF
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l To już drugi w tym roku Redmi w rodzinie [emoji41]. Choć jak mam być szczery trochę za duży, ale może się przyzwyczaję Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l W dniu 23.08.2018 o 18:27, Lipert napisał: Do użytkowników 4x. Czy zabezpieczacie jakoś swój tel? Chodzi mi o case + szkło/folia. Macie coś co możecie z czystym sercem polecić? Szukam czegoś do służbowego tel wiec poza zabezpieczeniem ekranu priorytetem jest dla mnie to by dobrze leżał w łapie i nie chciał z niej wypadać. Narazie wpadło mi w oko coś takiego https://www.spigen.com/products/xiaomi-redmi-4x-case-liquid-airliquid-air ale nie mam okazji pomacać czy ten tył faktycznie jest troche chropowaty. Ktoś coś? ja kupuje tylko etui nilkin czy jakos tak, takie plecki chropowate. Szklo jest w zestawie, ale nie uzywam.
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Czemu nie chciałeś Note 5?Bo jednak cenowo była duża różnica Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Zastanawiam się właśnie nad zmianą mojego Redmi 4x. I myślałem nad Notem,może faktycznie Plus będzie ok. Najlepsze jest że wcale nie chcę go zmieniać jest prawie idealny. Edytowane 30 sierpnia 20186 l przez keyzee
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Kupiłem 4x żonie chyba dwa miesiące temu. Jest zadowolona, Redmi rządzi i nie żałuję zakupów Zastanawiam się właśnie nad zmianą mojego Redmi 4x. I myślałem nad Notem,może faktycznie Plus będzie ok. Najlepsze jest że wcale nie chcę go zmieniać jest prawie idealny.Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka