Skocz do zawartości

Xiah chał chał chał hał... ok, to jednak temat o Xiaomi

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, MierzejX napisał:

Jasne. Odstąpienie od zakupu - tak ale nie po otwarciu produktu.

No chyba nie xd

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 462,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla mnie jestes polakiem, przez małe pe. Zgłoś mnie do papieza albo agaty dudy. Widocznie musiałem napisać o tobie i trafiłem w punkt. Każdy inny myślący człowiek, który nie daje się tak naciągać na o

• raven_raven
    raven_raven

Wczoraj naładowałem do pełna koło południa, od tego czasu ponad 4h screen on time i wciąż jest 55% baterii. Co tu dużo mówić... XIAOMI POPIE,RDOLIŁO .   Ogólnie telefonik jak na swoją cenę j

• Niech chińczyki nauczą się wstawiać jakieś sensowne aparaty do tych swoich kombajnów,  to może będą brani pod uwagę.

Opublikowano

Podam inną opcję :
1. Zamówienie przez internet telefonu, odbiór przez kuriera, odstąpienie 14 dni.
2. Zamówienie przez internet, odbiór w salonie telefonu brak opcji odstąpienia.
3 Kupno sprzętu w Media Markt w sklepie stacjonarnym, możliwość zwrotu do 14 lub 30 dni (mogę się mylić, nie pamiętam dokładnie).
4.Zakup w Euro AGD w sklepie stacjonarnym, zwrotu nie ma. Gwarancja albo wojna z kierownikiem.

Opublikowano
Cytat

2. Zamówienie przez internet, odbiór w salonie telefonu brak opcji odstąpienia.

Nadal umowa zawarta na odległość, możesz odstąpić w ciągu 14 dni.

Opublikowano
2. Zamówienie przez internet, odbiór w salonie telefonu brak opcji odstąpienia.

Nadal umowa zawarta na odległość, możesz odstąpić w ciągu 14 dni.
Powiedz to Orange i powołaj się na ich umowę
Opublikowano

Mają tempo sku.rwysyny, dopiero co  Note 7 kupiłem.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam Wam się podoba MIUI 11? Ładny jest, trzeba przyznać.

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Jak tam Wam się podoba MIUI 11? Ładny jest, trzeba przyznać.

Ode mnie plus za dark mode nawet bez Androida 10, poza tym jest nieco płynniej i responsywniej niż na MIUI 10 (Pocophone u mnie) Poza tym różnic większych nie widzę, jak wspomniał @Jakim

Opublikowano

Na ile byście wyceniali rocznego Redmi Note 5 gold 3/32GB ze zbita szybka, a poza tym sprawny, komplet z polskiej dystybucji? Naprawa (wymiana samego szkla) pewnie ze 180 zl wyniesie, a mysle za ile pchnac go, by ktoś dalej się bawil w fixa.

Opublikowano

Na alle sprawne po 400-450zł chodzą, ktoś nawet wystawił ze zbitą szybką za 350zł, ale to wątpliwe żeby się za taką sumę sprzedał.

Opublikowano

Spoko, bede miał punkt odniesienia zatem, może za 250 by sie dalo.

Opublikowano

A nie lepiej wymienić szybkę i wystawić dopiero wtedy? Chyba łatwiej sprzedać w ten sposób.

Opublikowano
4 minuty temu, _Red_ napisał:

Spoko, bede miał punkt odniesienia zatem, może za 250 by sie dalo.

Przeszlo mi przez myśl. Ale obawiam się, ze i tak dla kogoś będzie to "po dzwonie, dej za pół ceny". Tak samo jak nie robi sie generalnego remontu auta przed sprzedażą bo to kasa w błoto.

Ale spoko, poszukam jakiegoś serwisu o popytam o cenę, byleby na to nie tracić za duzo czasu i energii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piedolone ubydlęcone zwierzęta. Jak po karpia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem od żony Mi Banda 4. Przesiadam się z 2ki i to co dostajemy w tej cenie to jest kosmos. O ile w 2ce musiałem się supportować zewnętrznymi appkami i sam start MiFit w Europie był tragiczny, tak teraz Xiaomi ogarnia wszystko w swojej oficjalnej apce. Można tworzyć własne wzory wibracji, wyświetlacz pokazuje tekst powiadomień, osobę dzwoniąca, i wiele innych. W końcu jest też wyświetlacz AMOLED widoczny w pełnym słońcu, w pełni dotykowy. Do tego sterowanie muzyką z opaski. Opcja pogody z opaski również się pojawiła. Jestem miło zaskoczony przeskoku pomiędzy 2ką a 4ką. I pomyśleć że to wszystko można ściągnąć za 100zł z Ali lub 150zł w polskiej dystrybucji.09d730ffab33c4d78d2b2c340c41b34f.jpg