Skocz do zawartości

PSV Scena, Underground.

grzybiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, zakładam temat, bo robi się śmietnik w temacie o Vicie.

Tutaj można wrzucać tutoriale, czy inne pierdoły.

W sumie nie mam Vity, ale od paru dni, co wchodzę do tematu o konsolce, widzę posty o hackowaniu:/

Opublikowano

sony wydalo wlasnie soft 3.61 wiec juz nie ma tak rozowo, od dzisiaj trzeba decydowac czy henkaku bez dostepu do sieci i psn czy rezygnujemy 

Opublikowano

je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich soft

I tak to lepsze niż aktualizacja do PSP blokująca przeróbki... 2 lata po ostatniej aktualizacji xD
Opublikowano

je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich soft

I tak to lepsze niż aktualizacja do PSP blokująca przeróbki... 2 lata po ostatniej aktualizacji xD

6.61? Złamana dzień później, nie ma co się dziwić skoro na PSP można podpisać każde homebrew kluczami :)

Opublikowano (edytowane)

no pisalem trzy dni temu....

sony wydalo wlasnie soft 3.61 wiec juz nie ma tak rozowo, od dzisiaj trzeba decydowac czy henkaku bez dostepu do sieci i psn czy rezygnujemy 

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Mam pytanko, czy po najnowszym updacie dalej bede mogl korzystac z dobrodziejstw sceny Vity? Pogralbym online ale jezeli mam stracic dostep do sceny to spasuje

Na 3.61 homebrew nie uruchomisz (póki co...).

A tak z ciekawości - w co grasz na PSV online?

Opublikowano (edytowane)

do psn nie wejdziesz, trofeow nie zsynchronizujesz, mozna cyfraki kupowac przez pc, zgrywac na ps3 i pozniej kopiowac na vite z wgranym jakims programikiem co ci symuluje aktualny soft w rejestrze

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Ja Wam Panowie powiem, że przy Henkaku (i Vicie w pracy) na nowo pokochałem klasyki.

Emu SNESa i biblioteka spolszczonych hitów mi w zupełności wystarczy pewnie na najbliższy rok.

Nie będę płakać za PSN i nowościami, których na horyzoncie nie widać.

Klasyka PSX (i grip L2R2) + Retro i konsolka codziennie w ładowarce.

Opublikowano

latwosc instalacji + ze dzialalo to na sofcie 3.60 (ta stara przerobka byla bardziej klopotliwa i dzialala chyba do softu 3.11)

no i henkaku nie emuluje srodowiska psp i jego homebrew tylko natywnie korzysta z zasobow vity, choc w chwili obecnej w sumie nic nowego wzgledem starej przerobki nie wprowadza ale pewnie to kwestia czasu

Opublikowano (edytowane)

Ktoś mi wyjaśni? Przecież od dawna można było odpalać homebrew z PSP - czyli gry + emulatory.

A ten Henaku, to co dokładnie wprowadza? Są już ISO gierek z PSV?

Mam w domu dwie PSP ze sztywnymi przeróbkami i kilkanaście GB ISO i Emu...

Dla dzieci, pykają w Lego i Mariany.

Dla mnie różnicę robi ekran i ergonomia.

A przy klasykach z PSX L2 i R2.

------------

edit

Sorry, źle przeczytałem Twojego posta.

Napisałem dlaczego cieszy mnie homebrew mimo, że na psp to było wieki temu.

Edytowane przez Ad!ck