Skocz do zawartości

PSV Scena, Underground.

Featured Replies

Opublikowano

Moment w którym odpale jakieś mame na vicie i będę mógł cisnąć w beat em upy będzie jednym z najpiękniejszych growy przeżyć w moim życiu. Oby!

• Odpowiedzi 403
  • Wyświetleń 145,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kilka scenowych poradników, być może komuś się przydadzą: - Aktualizacja PlayStation TV za pomocą pendrive (2016-09-07) - Archiwizacja trofeów na PlayStation Vita (2017-03-26) - Bazyliszek na Play

• raven_raven
    raven_raven

a ogqozo pewnie czeka na tate

• raven_raven
    raven_raven

je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich soft

Opublikowano

Masz jakieś dobre źródło gier? Ściągnąłem killzone i uncharted niestety nie ma pl. Wielka szkoda zwłaszcza uncharted bo mi się podoba. Taki NFS i modnation motorstorm mam np.pl .

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jestem zielony w temacie. Chciałbym grać legalnie w gry z ps vita i mieć normalne konto psn z trofeami, a przy tym wgrać sobie emulatory do vity  i nie dostać bana od sony. Da się to zrobić ?

Opublikowano

W tej chwili nie zalogujesz się na PSN - wymagany jest soft 3.61 a żeby móc cokolwiek zrobić z konsolą, potrzebny jest soft 3.60. NIE MA OPCJI zejść z 3.61 więc jak taką masz to nic nie zrobisz. A jak masz 3.60 albo niższą, to nie wejdziesz na PSN.

Opublikowano

Wymagany 3.63;) Ogolnie da sie ale kosztowne - 2 konsole;)

Opublikowano

Mnie interesują gry z psx, masa klasyków .

Opublikowano

witam. a na sofcie 3.63 da sie odpalić henkaku?

Nie i nie da się zejść do 3.60. Jedyna opcja to kupić vitę z softem mniejszym lub równym 3.60.

Opublikowano

A znaleźć vitke na 3.60 lub niżej nie jest tak latwo, a i cena idzie w górę. Większość jest na 3.63 czyli aktualnym.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś namiary na tutek jak zainstalować ARK na 3.63? Nie ogarniam tego z wololo, a fajnie byłoby pośmigać z homebrew PSP na PSV.

Opublikowano

https://www.psxhax.com/threads/ps-vita-epsp-bubble-installer-v3-0-by-celesteblue-is-updated.1920/

I co najlepsze:

Now people can install as many ePSP bubbles as they want.
They can delete them by using the remover into the tool.
I have fixed PSN activation for some devices.

Warning : delete v2.0 before installing v3.0

Opublikowano

Czy na vicie sa juz emulatory NES, Snes, CPS1, CPS2, PSX, GBA i gierek na Vite? Mozna jechac z iso? Zamiast odrestaurowac zdezelowane psp msle o przesiadce z PSP na Vite i chcialbym miec te same mozliwosci co na PSP. Nie zalezy mi na logowaniu do psn. Czytalem temat, ale nie moglem dokladniejszych informacji znalezc. Sof jaki musze miec do przerobki to 3.60?

Edytowane przez Plugawy

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, jestem zielony w temacie, a jestem ciekaw czy da się coś zrobić z konsolką z 3.63 na pokładzie?

Pytam, bo widziałem, że jest nowa aktualizacja systemu.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Można wgrać tylko ARK  ( czyli taki mini CFW dla trybu PSP ), nic innego na tą chwile się nie da.