Opublikowano 6 września 20177 l Autor Ja się wypisuję - Vita poszła wczoraj na allegro. I tak nie mam kurde czasu :-( Właśnie przetestowałem i polecam tego alledrogowicza! Adapter działa, instalacja i zgranie danych mega proste. Żyć nie umierać! Chodzą spokojnie moje oryginalne tytuły z PSN przerzucone na SD :-)A jednak zostawiłeś :)
Opublikowano 7 września 20177 l Taa. W sumie, 100 zł i dobra karta 64gb, konsola za grosze chodzi, mała, można zabrać wszędzie więc zostawiłem jednak.
Opublikowano 7 września 20177 l Taa. W sumie, 100 zł i dobra karta 64gb, konsola za grosze chodzi, mała, można zabrać wszędzie więc zostawiłem jednak. Tylko ze wciaz potrzebny FW 3.60 a te juz chyba za grosze nie chodza(>500zl). Edytowane 7 września 20177 l przez LOKI7777
Opublikowano 7 września 20177 l Taa. W sumie, 100 zł i dobra karta 64gb, konsola za grosze chodzi, mała, można zabrać wszędzie więc zostawiłem jednak. Tylko ze wciaz potrzebny FW 3.60 a te juz chyba za grosze nie chodza(>500zl). Mi się udało kupić za 400zł praktycznie nówkę sztukę. Zapomnianą gdzieś w czeluściach OLX.
Opublikowano 7 września 20177 l W sumie. Miałem klienta za 700 i olałem. Ale w sumie pewnie za tyle sprzedam w przyszłości. Edytowane 7 września 20177 l przez NemoKOF
Opublikowano 7 września 20177 l Panowie jak obecnie sprawa wygląda z odpalaniem gier z PSone? Poprzez emulator psxa czy Adrenaline (emu psp emulujące psx)? Co z kwestią L2, R2. Mam grip muskający panel dotykowy, ale czy jakakolwiek forma emulacji z tego korzysta? Edit.. OK, pozasysane wszystkie pliki i ostra jazda w pracy z klasykami z PSXa :-) Baaaaajka Edytowane 11 września 20177 l przez Ad!ck
Opublikowano 18 lutego 20187 l 3.67 złamane, theFlow przeportuje Enso i inne pierdoły z 3.60 ale najwcześniej pod koniec roku. Dla posiadaczy 3.60 jeżeli znajdzie czas wypuści Update do 3.65 z wbudowanym Enso.
Opublikowano 14 marca 20187 l 3.67 złamane, theFlow przeportuje Enso i inne pierdoły z 3.60 ale najwcześniej pod koniec roku. Dla posiadaczy 3.60 jeżeli znajdzie czas wypuści Update do 3.65 z wbudowanym Enso.Zainstalowałem wszystko działa polecam, wkoncu mogę zagrać w steamworld dig2 [emoji3] i znowu działa psn zobaczymy na jak długo. Teraz tylko czekać na 3.67 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 marca 20187 l To każdy soft już można spiracić?Tzn najnowszego nie można i lepiej robic updeta z 3.60Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 marca 20187 l Tylko z 3.60 mozna ale jak masz nizszy mozesz łatwo zaktualizowac do 3.60
Opublikowano 14 marca 20187 l theFlow dał możliwość osobom co mają już 3.60 zainstalować zmodyfikowany ( z wbudowanym Enso ) 3.65 Na exploit dla 3.65 i 3.67 trzeba czekać do końca roku z tym że: - na 3.65 normalnie wgramy Enso ( trwałe HENkaku ) - na 3.67 będzie HENkaku ale bez Enso Pozostaje czekać.
Opublikowano 7 maja 20186 l Autor Kupiłem Vitę, ma najnowszy soft, bodajże 3.68. Da radę jakoś odpalać gry z PSXa inaczej niż poprzez zakup na PSN?
Opublikowano 16 czerwca 20186 l W dniu 7.05.2018 o 21:10, grzybiarz napisał: Kupiłem Vitę, ma najnowszy soft, bodajże 3.68. Da radę jakoś odpalać gry z PSXa inaczej niż poprzez zakup na PSN? Najdalej pod koniec roku, a być może jeszcze w to lato będzie hak 3.68 (jak twierdzi TheFl0w). Niestety bez Enso, dopóki nie znajdą luki w SBL (na co się nie zanosi ;] czyli HENkaku Enso ostatni jest dla 3.65).
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor W sumie do gier z psxa mam już ps2, ale dziwie się ze tyle lat minęło a dalej konsolka nie jest tak hacknieta jak u Nintendo.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Godzinę temu, Berion napisał: Najdalej pod koniec roku, a być może jeszcze w to lato będzie hak 3.68 (jak twierdzi TheFl0w). Niestety bez Enso, dopóki nie znajdą luki w SBL (na co się nie zanosi ;] czyli HENkaku Enso ostatni jest dla 3.65). TheFl0w właśnie potwierdził że exploit wyjdzie 1 Lipca. Błąd nie wykorzystuje webkita, szybko się go uruchamia i ogólnie jest gites
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Jak to nie jest jak jest. Masz wszystko na 3.60 czego dusza zapragnie. Scena tej konsoli zjada na śniadanie scenę PS3, PS4 i Xbox'ów. Przypomina trochę scenę PSP. Nie mam co prawda Vity, ale PSTV i robi mi za "emustation". Nie lubię RetroArch i trzeba najpierw przewalczyć pół dnia z konfiguracją, ale są jeszcze ScummVM i oczywiście Adrenalina utylizująca oryginalny emulator PSP (więc jest także CFW PSP w PSV, na którym prawie wszystko działa :]). Podłączasz pendrive i zapominasz o idiotycznych własnościowych kartach. Do tego jest masa pluginów, które np. wyłączają blacklistowanie gier, umożliwiają bezstratne screenshoty itd. BTW: Polecam porty gier z PC, jak np. domowej roboty Zeldy.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Pany, potrzebuję pomocy. Jak skonfigurować uae4all, żeby uruchomić SWOS'a? Próbowałem różnych ustawień i lipa
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l https://imgup.ovh/image/i6LN Dzięki Edytowane 18 sierpnia 20186 l przez triboy
Opublikowano 23 listopada 20186 l jak tam scena retro grania? chodzi mi glownie o beat em upy i metal slugi chodzi wszystko dobrze i plynnie? retroarch na vicie odpala kazda gre z mame?