Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 w sensie czesciej do niej walisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mistrzunio 2 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 Aha Megan Fox, Megan Fox, Megan Fox powoli wbija się w moim rankingu przed Angeline Jolie. No, no. Taki komplement, już tylko krok do wyruchania jej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 Ogladalem wczoraj w 720p. Dzisiaj proboje poskladac resztki wypalonych okularow no i czeka mnie laserowa korekcja oczu. Film jak dla mnie raczej sredni. Efekty fajne tylko co z tego, ze nie widzialem co sie dzieje i kto z kim bo to jeden wielki chaos byl. Fabula jakas taka z dupy a raczej tak poprowadzona. Pierwsza czesc byla dla nie przyjemniejsza, bardziej poskladana i spojna. Transformers 2 to taki dla mnie rozmrozony powtornie kotlet i upieczony w mikrofalowce - niby na pierwszy rzut oka powinno byc dobrze, ale w trakcie zdajesz sobie sprawe. ze jesz kawalek plyty osb. Ogladajac jedynke bylem zadowolony, bo nie byl to stracony czas i bylem bardzo ciekaw co przyniesie ze soba druga czesc. Po seansie T2 ciekawy juz nie jestem bo jak tak to ma wygladac to bezsensu sie meczyc i to ogladac wciskajac co jakis czas pauze aby skumac kto sie z kim napier dala. W jedynce Simons mnie w(pipi)ial, tutaj wypadl na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 Ja nie wiem, ale niektorzy to powinni ogladac filmy w bullet- time'ie, bo ja jakos wszystko widziałem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Troche przekoloryzowalem, ale generalnie chodzi o to, ze czesc scen byla nieczytelna - za duzo chaos w tych wypasionych efektach. Edytowane 4 października 2009 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 A ja z tego filmu pamietam tylko naćpaną mamuśkę i ruchającego Megan robo-psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 Film zawiera rewelacyjne efekty specjalne, to nie podlega dyskusji. Ale obawiam sie, ze 2012 na tym polu sponiewiera Zemste Upadlych... Widzialem 5 minut filmu... Brak mi slow co tam sie dzieje, i jak ONI TO ZROBILI. Znowu Transformers pewnie obejdzie sie smakiem. Chociaz w tym roku konkurencja byla niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Avatar zapewne i tak zniszczy wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Kto Wie ??. Nie mniej nie wierze w sukces Zemsty Upadlych. Mimo wszystko, ze na tym polu bylem oczarowany tym filmem... zbyt duzo tego jest w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Transformers - The Dark of the Moon Premiera Lipiec tego roku. http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Nie ma o czym dyskutować Na pewno będzie ładne i kolorowe. Na pewno będzie megaujowe jeśli nie uczą się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Ch,ujowo będzie bo nie będzie Fox-ówny :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 No to na plus. Jeszcze jakby pozbyli się reszty obsady i zostawili tylko roboty to byłby to film roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 A tam pierdolenie, Shia daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 megatron jako cieżarówka: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 bumblebee Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Bay zapowiada , że nie będzie ujowego humoru z drugiej części Czekam na jakiś lepszy trailer pokazujący coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 A gdzie on tak zapowiada? jakis wywiad był czy Ci na gg napisał? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 “We tried to learn from the second movie. On the second movie we got burned. We had a writers strike, we had to agree on a story in three weeks, and then we knew they were going on strike. It was a fucked scenario all the way around, it wasn’t fair to the writer, it wasn’t fair to me, it wasn’t fair to anybody. It was still an entertaining movie, but I think we failed on certain aspects. What we did with this movie is I think we have a much better script, and we got back to basics. I think there’s some really cool action on this movie, there’s some very cool conspiracy, there’s great robot stuff in this that people were missing in the second one, you’ve got great robot conflict. So I’m excited about this movie. It’s more serious. I got rid of the dorky comedy, I mean we’ve got two little characters, that’s it, but the dorkiness is not there. Dork-free Transformers. It’s much more serious. It’s still entertaining, it’s big looking.” http://collider.com/michael-bay-interview-transformers-dark-moon-edit-bay-visit/63824/ Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Kolega mnie wyręczył Nie zmienia to faktu , że prawie tak samo mówił o drugiej części a jak wyszło to każdy wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) Kolega mnie wyręczył Nie zmienia to faktu , że prawie tak samo mówił o drugiej części a jak wyszło to każdy wie. Dobrze? ;] Myślę, że po cichu w głębi duszy i serca nawet Oggozo wyczekuje Transów trzecich. Serio. Chociaż mogę się mylić. Czekam na zwieńczenie tej epickiej trylogii hihi. Bay raczej nie zawodzi <he he> Edytowane 14 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Pggozo na 100% marszczył przy transformersach tylko mu jako samozwańczemu znawcy kina nie wypada pisać o tego typu obrazach inaczej niż "gó*wno" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Nie ma o czym dyskutować Na pewno będzie ładne i kolorowe. Na pewno będzie megaujowe jeśli nie uczą się na błędach E tam, e tam - jedyneczka byla MEGA! Idealna ekranizacja komiksu/filmu animowanego czy co tam - popis genialnych efektow specjalnych i patos ktory pasowal do filmu. Dwojka rasowy sequell ale patenty pokroju akcji na autostradzie wciaz gniota wora. W trojce licze na pokaz efektow i nic poza tym, jedynke sie IMO fajnie ogladalo, dwojka bez rewelacji, jesli w 3 pokaza nawet fxy lepsze niz w 1 to nie uratuje tej produkcji choc pewnie swoje zarobi. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) No właśnie nie. Stosunek infantylnych, głupich scen, do fajnych scen akcji wynosił w t2 70/30 Nie dalo sie tego ogladac Edytowane 14 stycznia 2011 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Głównym powodem, dla którego czekam na t3 będzie... http://www.youtube.com/watch?v=EvhMb4ccm7o#t=00m06s ...a cala reszta na drugim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi