Gość Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Bay raczej nie zawodzi <he he> A Pearl Harbor? Slupas przestac pic spiryt z Gdanskich met Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Po gownianej drugiej czesci nie mam zadnych zludzen ze cos z tego bedzie Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 heh bedzie w czy de, mogli by juz sobie darowac. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Smiesznie, ze info o rzekomych T3 wyplywa dopiero 7 miesiecy przed premiera filmu. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) Smiesznie, ze info o rzekomych T3 wyplywa dopiero 7 miesiecy przed premiera filmu. to sie malo interesowales...o 3 mowili po premierze 2 czesci nie byl znany oficjalny tytul Edytowane 16 stycznia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Mówić o istnieniu jakiegoś projektu, a dawać konkretne info, to 2 różne rzeczy. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 (edytowane) Ja tam się interesowałem i na bieżąco oglądałem fotki z planu zdjęciowego z Chicago na przykład. Ponoć kolejny trailer za miesiąc Edytowane 17 stycznia 2011 przez z2djtkose Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Ułaa widzę, że Optimus będzie miał podobna akcję do "sceny leśniej" z dwójki. Czy tylko mi wary nowej laleczki Baya przysłaniaja resztę twarzy? Megan wróć! Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 No Bay mógł dać akcję w stylu, że Megan zginęła czy coś w ten deseń niż dawać nową babkę ;/. Fajny trailer Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Nowa dupa Baya całkiem niezła. Znów montaż i efekty będą gnieść, jeśli nie będzie takiego kretynizmu jak w dwójce to ok. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Na trailerze widać Optimusa połączonego z... no tym, latającym Decepticonem. Chyba. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Nowa dupa Baya całkiem niezła. Znów montaż i efekty będą gnieść, jeśli nie będzie takiego kretynizmu jak w dwójce to ok. Wlacha, niech beda efekty na maxa, ro.zpi.z.g i masakra ale niech nie wrzucaja znowu akcji dla 13 latkow, ktore w zalozeniu mialy byc chyba smieszne. BTW. mogliby cos zrobic z czytelnoscia kadrow, ja wiem, ze wielkie roboty itp. ale w ostatnich scenach w miescie w "1" bylo ciezko skumac co i jak. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 W jedynce jeszcze dało radę ogarnąć to co dzieje się na ekranie. Ale w dwójce np. scena w lesie za cholerę nie wiedziałem kto jest kto, co się dzieje heh. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 No Bay mógł dać akcję w stylu, że Megan zginęła czy coś w ten deseń niż dawać nową babkę ;/. Fajny trailer Wtedy nastoletni fani mogli by zacząć podcinać sobie żyły podczas seansów i była by afera. Małe są szanse na to że 3 okaże się lepsza od 2.Jak Bej wytnie wszystkie głupoty z dwójki to w połowie filmu rozboli głowa od natłoku CGI.Dlatego właśnie wolę efekty z DK, które są naprawdę specjalne a ingerencja komputerów jest tylko tam gdzie to naprawdę konieczne.W T2 nawet najmniejsze eksplozje są generowane cyfrowo przez co wygląda to trochę jak fajerwerki na sylwestra.Ale i tak z chęcią obejrzę. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Kilka ciekawostek dotyczących filmu: 1. Po ataku Deceptikonów agent Simmons ląduje na wózku inwalidzkim 2. W tym filmie Megatron występuje pod postacią Cysterny 3. Rosie Huntington-Whiteley (nasza "nowa Megan") gra postac o imieniu Carly, postać ta pojawiła się w 2 sezonie serialu animowanego Transformers. 4. Autoboty przeszły "Apgrejd" w tym filmie, sa pod postacią innych modeli samochodów, lub mają inne kolory (Ratchet np. jest biało zielony) 5. O wielu aktorkach była mowa, że zastąpią Megan fox w tym filmie, jak ktoś chce może sobie przejrzeć: Gemma Arterton, Amanda Seyfried, Ashley Greene, Brooklyn Decker, Miranda Kerr, Bar Refaeli, Amber Heard, Camilla Belle, Emmanuelle Chriqui, Julianne Hough, Hayden Panettiere, Vanessa Hudgens, Jessica Lowndes, Scarlett Johansson, Mila Kunis, Blake Lively, Carey Mulligan, Emily Blunt, Lucy Hale, Katie Cassidy, Heidi Montag, Anna Kendrick 6. Goście którzy pisali scenariusz do pierwszej i drugiej cześci, zrezygnowali z pisania scenariusza do tej czesci. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 (edytowane) BTW. mogliby cos zrobic z czytelnoscia kadrow, ja wiem, ze wielkie roboty itp. ale w ostatnich scenach w miescie w "1" bylo ciezko skumac co i jak. Właśnie te niemieszące się w kadrach transformery to IMO najlepsza część filmu. Edytowane 7 lutego 2011 przez MajorZero64 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Albo to wina ujęcia, albo następczyni Megan wygląda jak szimejl. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Ma w majtkach swojego wlasnego, malego transformera. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 nie moge sie doczekac dwoch godzin niesmiesznych/nudnych perypetii ludzi i dziesieciu minut walk robotow w ktorych nie wiadomo co sie dzieje bo operator kamery dostaje ataku epilepsji Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 6. Goście którzy pisali scenariusz do pierwszej i drugiej cześci, zrezygnowali z pisania scenariusza do tej czesci. Na polu walki pozostał jednak gość, który razem z tą dwójką pisał scenariusz do drugiej części. Dwójka to było fabularne dno, ale może jedna głowa da lepszy rezultat niż zbieranina pomysłów od trzech różnych ludzi. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Na trailerze widać Optimusa połączonego z... no tym, latającym Decepticonem. Chyba. Optimus + Jet Fire ? W jedynce jeszcze dało radę ogarnąć to co dzieje się na ekranie. Ale w dwójce np. scena w lesie za cholerę nie wiedziałem kto jest kto, co się dzieje heh. Kwestia obejrzenia tego filmu 5~6 razy, wtedy człowiek zaczyna ogarnąć co się dzieje A trailer miazga. Edytowane 13 lutego 2011 przez Soul 1 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Nowy apetyczny tv spot , krótki ale robi smaka http://www.youtube.com/watch?v=B1cc4NAbPpg&feature=player_embedded Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Może i robi smaka, ale ten "szimejl" z blond włosami psuje mi cały efekt :confused: naprawdę, gorszej aktorki nie było? Ona i Megan Fox, to jak porównanie piernika z wiatrakiem... Edytowane 20 lutego 2011 przez _One_ Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 A tak w ogóle to o co tam poszło, czemu Megan nie gra w trójce? Bo nawet nie wiem, kiedyś gdzieś coś czytałem, że pokłócili się z Bayem o wygląd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi