Opublikowano 23 czerwca 201113 l No i zaje,biście jeszcze ponad tydzień, jaram się jak dziewczynka z zapałkami
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Ja wszędzie widzę 29.06. Cytat jednej z recenzji na IMDB: "Many humorous elements of the 2 prequels are not anymore present".
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Cytat jednej z recenzji na IMDB: "Many humorous elements of the 2 prequels are not anymore present". Czyżby wreszcie film o gigantycznych robotach skupiał się na gigantycznych robotach, a nie żałosnej i ofensywnej komedii? Nie no, to już pół sukcesu, aczkolwiek w cuda nadal nie wierzę. Pewnie akcja znowu skupi się na reklamie samochodów i walce z nierozpoznawalnymi szarymi kawałkami metalu.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Ja wszędzie widzę 29.06. Cytat jednej z recenzji na IMDB: "Many humorous elements of the 2 prequels are not anymore present". Brzmi zachęcająco. Pewnie skoczę na to do kina za jakiś czas, kiedy sale kinowe przerzedzą się trochę z napalonych małolatów rozrzucających wszędzie popkorn i kitrane po tornistrach butelki z piwem.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Ja tam w premiere mam wolne i o 9 rano chce juz isc, wtedy ludzi malutko.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Ja wszędzie widzę 29.06. Cytat jednej z recenzji na IMDB: "Many humorous elements of the 2 prequels are not anymore present". Z jednej strony fajnie, a z drugiej maksymalne spięcie pośladów to też nie jest najlepsze wyjście w filmie o robotach z kosmosu.
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Jak na razie wygląda na to, że Transy 3 są najlepszą częścią trylogii o wielkich robotach. Edytowane 27 czerwca 201113 l przez Mr. Blue
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Chyba to już ostatni trailer przed premierą http://www.youtube.com/watch?v=vTnQcSsEfc0
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Widzę, że na planie jest normalnie jak u Von Triera, dyskusje o artyzmie: Tak, jest w nim coś kobiecego, ale działa na mnie - mówi LaBeouf, a w jego historii pojawia się coraz więcej niecenzuralnych słów. - Czuję coś, gdy go słucham... Ale Mike nie chce słuchać "Brandy Alexander", kiedy dokoła są rakiety i kręci się 50 kolesi z wojska... Biorę go na stronę i mówię: "Mike, dla mnie to jest bardzo ważny moment w filmie. To jest sedno całej mojej postaci, jej punkt przełomowy. Mi się to nie podoba, koleś". Nagle dwóch kolesi chce się zabić nazwajem... Leci jad.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l wiadomo jak prezentuje sie 3D..nikt nie pracuje w kinie?? u mnie graja jutro ale chyba poczekam i zobacze na jaka wersje pojsc
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Bay has tamed the 3D beast to his advantage, and used it to distinguish the bots in the visual eyeball assault that his previous efforts were guilty of - raczej nie ma się nad czym zastanawiać tylko wybrać się na seans 3d. Edytowane 28 czerwca 201113 l przez Timmy
Opublikowano 29 czerwca 201113 l W piątek po pracy atakuje kino ;d 2 lata oczekiwania nareszcie dobiegły końca, no prawie
Opublikowano 29 czerwca 201113 l W piątek po pracy atakuje kino ;d 2 lata oczekiwania nareszcie dobiegły końca, no prawie ja mialem isc dzis ale nie dalem rady..czekam na opinie fana
Opublikowano 29 czerwca 201113 l http://spoonyexperiment.com/2011/06/29/vlog-6-29-11-transformers-bark-at-the-moon/ Wygląda na to, że choć ją stonowali, to wcale nie zrezygnowali z durnej komedii z udziałem nędznych bohaterów. Gay jokes included.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l dobra, pierwsza fala entuzjastycznych opinii minęła. teraz już wiadomo, że przez pierwsze 90 minut praktycznie nic się nie dzieje, podczas ostatniej godzinnej sekwencji inwazji na chicago z trudem można odróżnić jednego robota od drugiego, a john torturro desperacko usiłuje być zabawny (z marnym skutkiem). chyba nie trzeba nawet pisać, że du.pa stathama to jeszcze większe drewno od fox. czyli bez zmian.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Ja zabieram Soula do kina <3 <3 tk się pójdzie się oceni. Edytowane 30 czerwca 201113 l przez Soul
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Jeśli ktoś ogląda takie rzeczy - http://thecinemasnob.com/2011/06/29/midnight-screening-transformers-dark-of-the-moon.aspx
Opublikowano 30 czerwca 201113 l o ja pie,rodle , co za gniot. Oczekiwałem lekiego, przyjemnego filmu akcji z akcentami humorystycznymi wpyelnionymi akcja i efektami. Dostałemt ylko efekty i wiadro facepalmów na seansie.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Widziałem w kinie IMAX i mimo całej masy głupot warto zobaczyć 3D jest świetnie zrobione i warto zapłacić kilka złotych więcej. Nie będę wypisywał co było złe w tym filmie bo duuużo by tego było hehe
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Czyli jeszcze większa sr.aczka niż TF2 ? Edytowane 30 czerwca 201113 l przez Tokar