Lipa 521 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Tokar - Tak. Oglądało mi się bardzo przyjemnie. Scena z walącym się budynkiem fajnie zmontowana. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 A coś poza tym bo to już było na trailerze ? Generalnie po dwóch poprzednich czesciach miałem zamiar na to dziadostwo do kina sie nie wybierać już nigdy więcej, jednak znowu zwiastuny zrobily swoje i planujw iśc jutro. Pewnie wyjde z kina i znów bedę w(pipi)iony za stracony czas jak po 1 i 2 ;/ Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Większość pokazana w trailerze. Ładnie wpasowane motywy z lądowaniem na księżycu i z Czarnobylem . Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Dawno nie stracilem w tak glupi sposób 54 zł. Edytowane 1 lipca 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) jak wypada john malkovich? (szef szyi lebufa) Edytowane 1 lipca 2011 przez tk___tk Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Źle. Mógłbym podpisać się pod jednym i drugim postem Milana (tylko, że mniej piniondza straciłem). Jeżeli nie siedziałbym z koleżką w środku sali to pod koniec opuścilibyśmy kino. Zresztą jakaś ok. 5 osobowa grupa tak zrobiła i była to młodzież, a nie jakieś staruchy, więc to o czymś świadczy. Daję 3/10, przy czym i tak 0.5 oceny w górę za tę główną dup.eczkę, a bez 3D ocena byłaby jeszcze niższa, bo wtedy film nie oferowałby już dosłownie nic. Na początku nie ogląda się tego AŻ tak tragicznie. No ale to standard i oczywiście z czasem robi się kupsko. Efekty są dobre, ale ja nie mam 7 lat, żeby kupić mnie jakimiś wybuchami. Tym bardziej, że pod koniec człowiek jest już po prostu nimi zmęczony i autentycznie miałem ochotę wyjść, bo na samą historię i los bohaterów to miałem po całości wyj.ebane. W ogóle ostatnie pół godziny filmu, to już praktycznie tylko pokaz efektów w CzyDe i dłuży się to niemiłosiernie. Jak nie żałuję kasy na kino, to w tym przypadku najzwyczajniej w świecie szkoda mi 22 zeta. Edytowane 1 lipca 2011 przez --wojtas-- Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ci kolesie z videorecenzji sama prawdę mowią, czynnik ludzki psuje film po całosci, zamiast optimusa ogladamy idiote malkovicha i idiote witwika ktory szuka pracy, co za beznadzieja, jest tyle ch,ujowych scen w tym filmie;/ np. scena blondyna podjudzająca na końcu megatrona, no kuuuurva, jaki zal. Malkovich to ch,ujowy aktor. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 A miałem dziś iść na to do kina. Dzięki za info e-koledzy Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 o fuck aż tak źle? a miałem iść jutro do kina....teraz rozważę wydanie na co innego tych 28zł Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 A ja ide samemu sie przekonac - capslock to zadna wyrocznia. Wrecz przeciwnie, film musi byc super :potter: Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 A coś poza tym bo to już było na trailerze ? Generalnie po dwóch poprzednich czesciach miałem zamiar na to dziadostwo do kina sie nie wybierać już nigdy więcej, jednak znowu zwiastuny zrobily swoje i planujw iśc jutro. Pewnie wyjde z kina i znów bedę w(pipi)iony za stracony czas jak po 1 i 2 ;/ po 1 ? druga rozumiem lekka klapa. By nie było, w przyszły weekend sie wybiorę jak sale będą puste. lepiej sie wtedy ogląda....cisza. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Panowie, nie idźcie na ten film. Na serio. Tym bardziej, że w tym wypadku bilet kosztuje więcej, a niektórzy z Was nie mają już zniżek i może jeszcze zabiorą swoje drugie połówki za które zapłacą. W dodatku to trwa 2,5 h. Zaklinam Was - nie róbcie tego! Z tymi pieniędzmi i czasem można zrobić na prawdę coś ciekawszego. Wiem, że może trudno powstrzymać się, bo to blockbuster, transformersy i pewnie myślicie sobie, że może być fajne kino rozrywkowe dla odprężenia, ale tak nie będzie. No chyba, że komuś podobała się dwójka (chociaż nie wiem czy jest to możliwe) to może śmiało atakować, bo to jest ten sam poziom. W przeciwnym wypadku nawet do tego nie podbijajcie. Edytowane 1 lipca 2011 przez --wojtas-- Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Hehe, sam bym pewnie nie posłuchał, ogladałem ta videorecke przed a i tak głupi poszedłem Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 poczekam az wejdze wersja 2d i polece z orange za 9 zeta... Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 To ja pierdzielę i czekam na BRripa. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Pojde dla efektow i zeby pojesc popkorn robiony w mikrofali <sknerus> Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) poczekam az wejdze wersja 2d i polece z orange za 9 zeta... U nas nie będzie Transformersów 3 w 2D. Poza tym o ile sam nie jestem zwolennikiem kina 3D, o tyle w wypadku tego filmu 3D i efekty specjalne to jego jedyne zalety (ale bynajmniej nie namawiam Was, żebyście na to szli do kina!). Edytowane 1 lipca 2011 przez --wojtas-- Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Mlody byl i powiedzial mi ze jest film calkiem w (pipi)ke a ze tak samo sie jaram jak on Transami to lece do kina 3D i akcje kopia dupe Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Super pomysl z "prawdziwym" celem ladowania na ksiezycu, "prawdziwymi" wydarzeniami w Czarnobylu, itd. Watek sama jest faktycznie nudny i niepotrzebny, ale strawny - nie przesadzajmy. Nowa dupa wciaga nosem megan fox. Efekty specjalne - miazga, to TRZEBA zobaczyc w 3d. Walki sa epickie, jak zwykle. Za tydzien ide znowu, bo w kwestii najbardziej mnie interesujacej - napierdalania sie Autobotow z Decepticonami - nie zawodzi!!! Najlepszy moment? Puszczaja trailer Bitwy Warszawskiej, w pewnym momencie na ekranie widac Pilsudskiego, na co Soul: - Ty, nawet Stalina ogarneli xDDDDDDDDD Cytuj
Gość Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 poczekam az wejdze wersja 2d i polece z orange za 9 zeta... U nas nie będzie Transformersów 3 w 2D. To pewne? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) chodzenie z jednym kumplem do kina to gejzer. To pewne. Edytowane 2 lipca 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Efekty specjalne - miazga, to TRZEBA zobaczyc w 3d.I wyjść z kina z bólem głowy i odruchami wymiotnymi. Ja się na to nie piszę - nie wyświetlają filmu w 2D, to moich pieniędzy nie dostaną. Trudno. Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 U mnie w Heliosie tylko 3D, przynajmniej w najbliższych dniach. Jeśli się to nie zmieni, to seans będę musiał sobie odpuścić. Nie abym płakał z tego powodu - słyszę, że poza efektami dalej ta sama pseudo-komediowa papka, podczas której widz tylko siedzi zażenowany w oczekiwaniu na jakąś scenę akcji, tj. jedyny pozytywny aspekt całej serii. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Super pomysl z "prawdziwym" celem ladowania na ksiezycu, "prawdziwymi" wydarzeniami w Czarnobylu, itd. Watek sama jest faktycznie nudny i niepotrzebny, ale strawny - nie przesadzajmy. Nowa dupa wciaga nosem megan fox. Efekty specjalne - miazga, to TRZEBA zobaczyc w 3d. Walki sa epickie, jak zwykle. Za tydzien ide znowu, bo w kwestii najbardziej mnie interesujacej - napierdalania sie Autobotow z Decepticonami - nie zawodzi!!! Najlepszy moment? Puszczaja trailer Bitwy Warszawskiej, w pewnym momencie na ekranie widac Pilsudskiego, na co Soul: - Ty, nawet Stalina ogarneli xDDDDDDDDD Ta? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi