Shen 9 620 Opublikowano 3 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2014 To latające coś co ma dwie głowy podobno ma zastąpić Swoopa i nazywać się Strafe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2014 myslałem że ogladam godzille przez chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2014 He he, mega zabawny ten trailer. Zapowiada się kupa góvna po raz trzeci. To są TRANSFORMERSY: No ale Bay jest za głupi by choć w połowie zrobić tak zarąbisty film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2014 Transformery, nie transformersy, Jeszcze raz to napisze, ten film ma genialny soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 3 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2014 Ło jezu, komiksy o transformersach to kupa, którą się czytało za szczyla, bo wtedy kupa człowiekowi nie wadziła. Teraz ludzie mają zastrzeżenia, że filmy na podstawie tych komiksów to też niezły kał i jest szok, że jak to tak? Chłopacy, z gówna bata nie ukręcicie. Nuff said. Uwielbiam ten film, poniekąd za akcję, poniekąd z sentymentu. Oglądam go średnio raz na rok, a czasem po prostu włączam sobie jakieś jego ciekawsze klipy. Fabuła jest debilna, jak na TF przystało, ale sama akcja i muzyka nie nudzi mi się do dziś, mimo, że całość znam na pamięć. I jak wyżej - ten OST... http://youtu.be/KKiF4g962q0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 4 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2014 A ja jaram sie jak na premierze kazdej czesci. Mam nadzieje, ze zmiana obsady wyjdzie na dobre i bedzie jak najwiecej mocarnych scen z udzialem Optimusa jak ta z końcówki 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Dzisiaj trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=ubGpDoyJvmI Day1. Edytowane 5 marca 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Decepticon fucking shits. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 ten trailer wygląda dokładnie jak poprzednie części, jakby to był kolejny odcinek serialu. to znaczy wydawało mi się, że to będzie jakiś restart z nowym reżyserem, szansa na coś zjadliwego, tymczasem to kolejny bej. meh, yebać to. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 ^ nie spodziewałem się niczego innego, znów będzie godzina o rodzince i 30 minut transformerów. anyway pójdę se do kina ze względu na efekty, dinoboty i brak poprzedniej ekipy aktorów. btw prime w końcu transformuje się z ciężarówki jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Zwiastun nastraja pozytywnie, chociaż znając Baya może być różnie. Mam tylko nadzieję że reszta starej ekipy nie podzieli losu Ratcheta Wahlberg musi koniecznie zaśpiewać "The Touch". http://www.youtube.com/watch?v=UtOviHnmAlE Edytowane 5 marca 2014 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Gdybym miał oceniać po samym trailerze, to bym powiedział, że wygląda ok. Niemniej jednak niesmak po trzech poprzednich częściach pozostał, dlatego mimo wszystko z dystansem podchodzę do czwórki. Z drugiej strony, film bez labeoufa, więc już pół sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 ten trailer wygląda dokładnie jak poprzednie części, jakby to był kolejny odcinek serialu. to znaczy wydawało mi się, że to będzie jakiś restart z nowym reżyserem, szansa na coś zjadliwego, tymczasem to kolejny bej. meh, yebać to.Bez kitu, wygląda jak trójka, ale gimbaza już minusuje. Właściwie niczego innego się nie spodziewałem, to nadal patałach Bay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Czy ktoś rozpoznaje na tym trailerze co to za pokemony poza Optimusem, Bumblebee i Grimockiem ? Czy Bay jest już na etapie tworzenia własnych transformersów ? Ja się do tej pory trójki nie odważyłem obejrzeć [ * ] Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Ten dwugłowy smok to pewnie Predaking (ale nie gestalt z godlike kreskówki lat osiemdziesiątych tylko to hydrowate łupu cupu z Prajm Bist Hanters). Obstawiam, że statek deceptikonów to Scorponock a gosciu z ch...karabinem we łbie - Shockwave. Mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Roster na ten moment wygląda następująco: Autoboty: Prime, Bumblebee, Hound, Drift, Crosshairs, Ratchet, LeadfootDecepticony: Lockdown, Galvatron, StingerDinoboty: Grimlock, Strafe, Slug, Slash, Scorn. Edytowane 8 marca 2014 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Mini spoilery w kwestii robocików - http://screenrant.com/transformers-4-age-extinction-ny-toy-fair-2014/ Podsumowanie kto z kim i w co się przemienia na Wiki - http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Age_of_Extinction Latawiec to nie predacon, tylko nowy odpowiednik Swoopa. Właściwie ze starych dinobotów ostali się tylko Grimlock i Slug, reszta to nowe dziadostwa, bo pewnie robo-brahiozaur biegający po mieście nie wzbudzałby szczególnego postrachu, w przeciwieństwie do oklepanego raptora. Galvatron potwierdzony jako druga ciężarówka. Reszta decepticonów to jakieś nowe wymysły (chyba, poza klasycznym G1 nic nie oglądałem za młodu, a te nazwy nic mi nie mówią). Edytowane 8 marca 2014 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Mają być niby jeszcze transformery zbudowane przez ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 No niewykluczone, że to właśnie dinoboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Nie wierze w to. Raczej tutaj pokazane są te zrobione przez ludzi. Czerwony stoi nieruchomo, w tle jakiś napis że to prototyp. http://youtu.be/ubGpDoyJvmI?t=1m28s Edytowane 8 marca 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Stinger (Pagani Huayra) , Galvatron (Freightliner Argosy) to ludzkie twory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) ten trailer wygląda dokładnie jak poprzednie części, jakby to był kolejny odcinek serialu. to znaczy wydawało mi się, że to będzie jakiś restart z nowym reżyserem, szansa na coś zjadliwego, tymczasem to kolejny bej. meh, yebać to.Bez kitu, wygląda jak trójka, ale gimbaza już minusuje. Właściwie niczego innego się nie spodziewałem, to nadal patałach Bay. Gimbaza, odezwał się dorosły i poważny typ, nie podoba się to nie komentuj nie marnuj swojego i naszego czasu na swoje wiotkie hejty. Lipa, że dalej brak hot rod'a ;/ łbie - Shockwave. Mogę się mylić. shockwave został pojechany przez Optiego w trójce, scorpnock też dead, widzę, że dobrze przekminione masz filmy. Edytowane 10 marca 2014 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Hasbro straciło prawa do nazwy Hot Rod już lata temu dlatego nie spodziwaj się filmowego Roda. Podobnie było w przypadku Mirage w Dark of the moon gdzie zmienili go w Dino Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Nowy spot Chevroleta. https://www.youtube.com/watch?v=iRt6r47xwys Edit: track lecący w tle Audiomachine - Uprising. Edytowane 1 maja 2014 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi