Opublikowano 1 maja 201410 l Jak widzialem trailer 3D w kinie to chyba zostalem przekonany aby wybrac sie na tę wersję.
Opublikowano 5 maja 201410 l Figurki mozna obczaic, sa dinoboty w obu formach http://www.seibertron.com/toys/index.php?f_series_id=209&f_subgroup=&f_name=Enter+Character+Name%28s%29&f_type=exact
Opublikowano 10 maja 201410 l Roboty z filmu - http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/frito-lay-transformers-4-age-of-extinction-campaign-images-first-look-at-slog-and-snarl-179909/ Do not like... Samuraj szczególnie.
Opublikowano 11 maja 201410 l 3ki do dzis nie widzialem, jedynka to dla mnie ideal wciaz niedoscigniony. Dwojka taka sobie juz choc poczatek na autostradzie mocny. 4ka sie nie jaram.
Opublikowano 11 maja 201410 l Rymowanek ucz dzieciaka. Wyrazilem opinie na temat serii Transformers, ktora dla mnie skonczyla sie po 2giej czesci.
Opublikowano 11 maja 201410 l no ale jak skończyła jak nie ogladałeś 3. Jesteś niepełnosprawny, powinieneś mieć opiekuna na forum.
Opublikowano 11 maja 201410 l Wydajesz sie byc opozniony. Pisze ci jak krowie na rowie, ze to dla mnie powtarzalny serial z efektami i po 2gim odcinku olalem temat. Ale jak komus to pasuje to mi nic do tego.
Opublikowano 11 maja 201410 l Przebicie dwójki nie jest wielkim wyczynem, oba filmy (pipi)owe. Masa debilnego humoru.
Opublikowano 11 maja 201410 l 2 i 3 to takie samo stężenie sr.aczki. Tylko jedynka się jakoś tam broni jako kino rozrywkowe. Edytowane 11 maja 201410 l przez 44bronx
Opublikowano 11 maja 201410 l Nie spodziewam się szału po TF4, ale mam tylko ciche nadzieje, że tym razem osadzenie w roli głównego bohatera starszego faceta, a nie skrzeczącego dzieciaka przełoży się na choć odrobinę "poważniejszy" ton. Tj. Bay stonuje z prostackim, rasistowskim i seksistowskim "humorem" i skupi się na akcji. Dziwi mnie tylko mała ilość ujawnionych Decepticonów, biorąc pod uwagę, że Dinoboty i tak skończą jako ci dobrzy. Czyżby znowu sterta bezimiennego mięsa armatniego i statków kosmicznych? Także biorąc pod uwagę, że premiera w przyszłym miesiącu, to niewiele trailerów na razie było.
Opublikowano 11 maja 201410 l Wiadomo chyba tylko o Galvatronie, Lockdownie i Stingerze. Zapowiada się za to sporo mięcha armatniego w postaci Vehiconów (pewnie sprowadzonych na statku Lockdowna), bo sporo ich dorzucają do zestawów Kre-O.
Opublikowano 11 maja 201410 l Z początku coś tam przebąkiwali o Cyclonusie, ale info o nim zniknęło z wiki. Poza Galvatronem kompletnie nic mi nie mówią pozostałe nazwy. Designy reszty też mi się kompletnie nie podobają. Bardziej przypominają jakieś zbroje niż transformery. No i raz jeszcze praktycznie same samochody i ciężarówki - teraz nawet po stronie Decepticonów.
Opublikowano 11 maja 201410 l No, jeśli dobrze pamiętam z uniwersum, to Galvatron jest zmodyfikowanym przez Unicrona Megatronem, dlatego ciekaw jestem jaka jest jego geneza w najnowszym filmie.
Opublikowano 11 maja 201410 l Jak gdyby TF Baya w jakikolwiek sposób odzwierciedlały cokolwiek z dotychczasowych uniwersów... :> Nie ukrywam jednak - chciałbym, żeby w którymś z kolejnych filmów odpuścili sobie Ziemię i polecieli w kosmos walczyć na Cybertronie z Unicornem. Niestety, nie ma na to co liczyć, gdyż wtedy film musiałby być w 90% CGI.
Opublikowano 11 maja 201410 l Tak było w generation 1, później był już osobnym tworem. W szacunku do Generation 1 zostałem wychowany
Opublikowano 11 maja 201410 l W sumie kto ich tam wie. Może wyjdzie, że Galvatron to tak naprawdę Megatron "naprawiony" przez ludzi. Aktor podkładający głos w końcu ten sam. Niemniej jednak sam pomysł transformerów stworzonych przez ludzi niezbyt do mnie przemawia. A jak nie Unicorna, to przynajmniej bym chciał Metroplexa w którymś z sequeli ujrzeć. No ale znając życie nawet to by spartolili, jak Devastatora w dwójce...