Skocz do zawartości

Transformers Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Szieeeeeeeeeeeeeeet, day1. :O

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 148,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mnie się podobało, efekty lepsze niż na jakimkolwiek marvelowskim czy warner brosowskim filmie i pewnie lepsze CGI się zobaczy dopiero jak wyjdzie Transformers 6 w 2020 roku. Nie rozumiałem za bardzo 

• Gość Soul
    Gość Soul

Będzie GOTY film jaranko!

• Mają się pojawić frakcje z Beast Wars, kto oglądał za gówniaka na polsacie ten wie. Reżyserem bedzie koleś od Creed II, chca sie odciac od bayformers, dzieki bogu.

Opublikowano

Co to ma być na slajdzie tytułowym drugiego filmiku? Bo dinobota mi to nie przypomina.

Ech, chcę z jednej strony by film się udał, ale z drugiej obawiam się, że znowu będzie 40% bzdur pseudo-komediowych, 40% akcji z udziałem ludzi i raptem 20% akcji z udziałem robotów.

Opublikowano

Właśnie mam nadzieje ze stonowali ten rynsztokowy humor. Po dwojce mialem dosc i na trojke do kina nie poszedlem, tutaj sie chyba przejde zeby zobaczyc co zrobili z dinobotami.

Opublikowano

Przysiągłbym, że widziałem miniaturowego Unicrona :P

Opublikowano

Dobre, te co w wawie wiszą to jakiś żart.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Najlepsze sceny z robotami już widzieliśmy w trailerach, reszta to będzie nudna z ludzmi.

Tyle dobrego że dinoboty jednak się transformują.

Opublikowano

Widac powrot glupkowatego humoru :(

Szkoda tej marki, bay ja zrujnowal :(

Opublikowano

Z naszego punktu widzenia tak, studio zadowolone, kasa się zgadza, kazda kolejna czesc zarabiala wiecej niz poprzednia.

Opublikowano

Jak się niema co się lubi to się lubi co się ma, także ja się ciesze z tego co jest lepsze to niż nic.

Opublikowano

Jak się niema co się lubi to się lubi co się ma, także ja się ciesze z tego co jest lepsze to niż nic.

Nie. Mimo wszystko wolałbym wymazać RotF z pamięci... Jak i wszystkie sceny pseudo-komediowe z udziałem Sama.

W TF4 pewnie też takowych nie zabraknie, ale jest nadzieja, że przynajmniej nowi aktorzy troszkę zrekompensują całokształt i obejdzie się bez facetów w bieliźnie, kopulujących psów, czy przesadnie wyginających tyłki kobit. Niemniej jednak obawiam się, że rasistowskie i seksistowskie "żarty" nas nie ominą.

Opublikowano

Musisz być człowiekiem z naprawdę niskimi standardami.

Opublikowano

Nie chcę odgrzebywać starych tematów, więc wrzucę tutaj - obszerne recenzje/analizy pierwszych dwóch filmów TF od SFDebris (bardzo dobry krytyk), dwójka dopiero co wrzucona do sieci.

http://sfdebris.com/videos/films/transformers1.php

http://sfdebris.com/videos/films/transformers2.php

To tak jeszcze w odniesieniu do "lepsze to niż nic".

Opublikowano
Nie. Mimo wszystko wolałbym wymazać RotF z pamięci... Jak i wszystkie sceny pseudo-komediowe z udziałem Sama.

To wymaż ale i tak niczego to nie zmieni, ja tam ciesze się, że było mi dane zobaczyć chociaż te parę scen z robotami w roli głownej i uważam, że lepsze te parę scen niż nic.

Musisz być człowiekiem z naprawdę niskimi standardami.

Co jeszcze mądrego mi napiszesz?  Panie psychologu.