Skocz do zawartości

Transformers Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

cały film zastanawiałem się co to za aktorka, matka głównej bohaterki xd po seansie sprawdzam a to Marcy z Californication P

Edytowane przez Słupek

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mnie się podobało, efekty lepsze niż na jakimkolwiek marvelowskim czy warner brosowskim filmie i pewnie lepsze CGI się zobaczy dopiero jak wyjdzie Transformers 6 w 2020 roku. Nie rozumiałem za bardzo 

• Gość Soul
    Gość Soul

Będzie GOTY film jaranko!

• Mają się pojawić frakcje z Beast Wars, kto oglądał za gówniaka na polsacie ten wie. Reżyserem bedzie koleś od Creed II, chca sie odciac od bayformers, dzieki bogu.

Opublikowano
W dniu 4.01.2019 o 18:39, milan napisał:

Jak się okazało że film może być dobry to shagohad stracił  zainteresowanie. A reszta się wstydzi

??? co Ty bredzisz... Zainteresowaniem tą serią skończyłem po 3 części. Aczkolwiek nie wykluczam wybrania się do kina, bo recenzje są przyzwoite.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Niesamowite czasy, kilka Marveli jest watchable i nawet Transformersa zrobili pierwszy raz w historii, którego można obejrzeć (mówię o filmach, nie animacjach czy kreskówkach). 

Opublikowano

Obejrzałem ostatnio "Justice League" na HBO. No niestety było bardzo źle :(

Opublikowano
13 minut temu, Słupek napisał:

a dc dalej na etapie tv puls:rofl:

Śmiać mi się chce do rozpuku tak, że nie mogę przestać, że ludzie chodzą na te ludzie ryby czy inne ścierwa od nich mając takiego pewniaka na wyciągniecie ręki!!! Jakim jest Spiderman Into the Spider-Verse :ragus:

Opublikowano

8/10

+soundtrack

+bumblebee

+młoda

+ "fabuła"- w porównaniu do Baya to grubą nicią tutaj szyta. xD

Opublikowano
W dniu 7.01.2019 o 12:38, Słupek napisał:

a dc dalej na etapie tv puls:rofl:

Jak widać to działa, bo wielu zaczęło sobie wmawiać, że chujnia i kolorowe rzygi to konwencja, autoironia i co tam jeszcze.

Opublikowano

DC ma beznadziejny zestaw bohaterow. Czlowiek ryba, szybki czlowiek, czlowiek cyborg, super czlowiek, czlowiek nietoperz, nastolatek czlowiek, czlowiek latarnia, kobieta czlowiek. No i tylko uszatego udalo sie uratowac do czego przyczynil sie przede wszystkim Burton i jakies jeden-dwa dobre komiksy na dekade.

Serio dzisiejsze 13 latki jako swojego super bohatera beda wybieraly czlowieka posejdona co im sie bedzie z mitologia parandowskiego kojarzyc i kartkowka z polaja?

Opublikowano

Marvel nie lepszy:

Człowiek puszka, człowiek mrówka, facet tarcza, człowiek piorun, pani wdowa, inteligentny murzyn.

Wolę Marvela, ale Worlds Of DC pięknie wstaje z kolan.

Opublikowano
W dniu 7.01.2019 o 12:53, _Be_ napisał:

Śmiać mi się chce do rozpuku tak, że nie mogę przestać, że ludzie chodzą na te ludzie ryby czy inne ścierwa od nich mając takiego pewniaka na wyciągniecie ręki!!! Jakim jest Spiderman Into the Spider-Verse :ragus:

giphy.gif

Opublikowano
8 godzin temu, Masorz napisał:

ale Worlds Of DC pięknie wstaje z kolan.

Gdzie, kiedy? 

Opublikowano
17 godzin temu, Masorz napisał:

Marvel nie lepszy:

Człowiek puszka, człowiek mrówka, facet tarcza, człowiek piorun, pani wdowa, inteligentny murzyn.

I jeszcze czlowiek pajonk i jego przeciwnicy ludzie zwierzeta.

Opublikowano
12 godzin temu, Masorz napisał:

Obecnie na świecie.

Daj znać jak wstaną. 

Opublikowano

worlds of xd

Opublikowano

No już dobrze, ale idźcie się śmiać i bawić w CW czy tam MW w odpowiednich tematach. Człowiek chce poczytać o filmie, a tu jakiś śmietnik.

• 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy film zapowiedziany, ma byc kontynuacja Bumblebee i rebootem serii.

spacer.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Przechwytywanie.JPG.1e09f7ed535e2b50e2b173ad823120fb.JPG

Cytat

The battle on Earth is no longer just between Autobots and Decepticons… Maximals, Predacons, and Terrorcons join Transformers: Rise of the Beasts, in theatres June 24, 2022.

Opublikowano

Wpisalem te trzy frakcje w google i dla totalnego ignoratna w temacie T jakim jestem, wszystkie wygladaja tak samo, wielkie kloce w ksztalcie robotow z pistoletami. Niemniej jesli nie bedzie znow tego rezyserowal Bay to sie obejrzy.