Kaczi 829 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 ktoś oglądał i może coś powiedzieć czy warto wydać hajs na kino? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 W Polsce to chyba jeszcze nikt nie widział, bo w piątek premiera, a marka tak podupadła, że wątpię czy komuś się chce bawić w jakieś przedpremiery. No w każdym razie piątkowe repertuary są tym obsrane pod korek, przez co nie mogę iść na Spiderverse z napisami o jakiejś ludzkiej godzinie i chyba będę musiał jutro przepłacić za 4DX i przekonać się jak to jest nie móc się skupić na filmie próbując nie wypaść z fotela i wycierając mordę z wody Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, Tokar napisał: W Polsce to chyba jeszcze nikt nie widział, bo w piątek premiera, a marka tak podupadła, że wątpię czy komuś się chce bawić w jakieś przedpremiery. Tylko dub niestety, wiec ide w piatek albo sobote Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 no w UK chyba już puszczają, ja z reguły chodze do kina typu imax 2D bo są dużo lepsze od klasycznych i u mnie w miasteczku puszczają akurat w czwartek tylko ten film a mam wolny dzień Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 https://www.metacritic.com/movie/transformers-rise-of-the-beasts?ref=hp Coś tak czułem, że będzie kiszka. Szkoda, bo Bumblebee było naprawdę przyjemne. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Trzeci final trailer, spoko. Podobno film na poziomie bb wiec chyba ok i nie go.wno jak wszystko od dwojki wlacznie. Pewnie wypozycze. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Jest dobrze, drugi najwyzej oceniany film z serii. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 Film mocno średni, nie chce mi się rozpisywać za bardzo, ale ostatnia scena zapowiada crossover z Spoiler Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Widzę, że film zbiera nierówne oceny, a mnie się podobało Jest to chyba najbardziej przystępny film z Transformersami i świetnie oddaje hołd klasycznym animajcom i komiksom. Powoduje to jednak fakt, że wszystko jest podawane na ogromnej tacy i tłumaczone dużymi literami. Ale z kolei dzięki temu młodsze pokolenie może bez problemu wkręcić się w tematykę, szczególnie że ponoć będzie więcej części ciągnących tę historię. Zaangażowanie aktorów randomów sprawdziło się lepiej niż wciskanie na siłę aktorów z górnej półki. Transformersy są takie jakie mają być, jest dużo transformacji, fajne bryki i dużo soczystych walk. Mirage GOTY. O wiele bardziej mi się te filmy podobają niż Bayowskie. I w końcu operator kamery nie ma palpitacji i można się rozkoszować napierdalaniem. Spokojne 6.5/10 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 32 minuty temu, Rudiok napisał: Widzę, że film zbiera nierówne oceny, a mnie się podobało Jest to chyba najbardziej przystępny film z Transformersami i świetnie oddaje hołd klasycznym animajcom i komiksom. Powoduje to jednak fakt, że wszystko jest podawane na ogromnej tacy i tłumaczone dużymi literami. Ale z kolei dzięki temu młodsze pokolenie może bez problemu wkręcić się w tematykę, szczególnie że ponoć będzie więcej części ciągnących tę historię. Zaangażowanie aktorów randomów sprawdziło się lepiej niż wciskanie na siłę aktorów z górnej półki. Transformersy są takie jakie mają być, jest dużo transformacji, fajne bryki i dużo soczystych walk. Mirage GOTY. O wiele bardziej mi się te filmy podobają niż Bayowskie. I w końcu operator kamery nie ma palpitacji i można się rozkoszować napierdalaniem. Spokojne 6.5/10 Największy minus za to, że maximali praktycznie nie pokazali w trybach robotów i poza dwoma, reszta była praktycznie niemym tłem 22 minuty temu, oFi napisał: Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? na pewno bardziej, niz to najnowsze badziewie 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 51 minut temu, oFi napisał: Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? Bumblebee top. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 11 lipca 2023 Opublikowano 11 lipca 2023 Już w wypożyczalni. A za tydzień Flash. Szybko poszło. 1 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Wypożyczyłem z Amazona i cholerka...dla mnie najlepsze Transformersy. Mało ludzi, dużo robotów. Zdecydowanie lepszy film niż to co było u Baya. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Godzinę temu, Masorz napisał: Ale który? Te najnowsze. Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Niestety jedynka i bumblebee nadal niedoscignione. A ta przemowa dzieciaka przez walkie talkie… Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 Fajny materiał o oryginalnym scenariuszu filmu animowanego: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi