shy4 53 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 po angielsku bilion, po polsku miliard ot dokładnie, miesza mi się czasem ale nie trudno o to jak 90% czasu używam ang + Dodał MODERATOR jak rapowal Czosnek - jestes zbyt za(pipi)isty Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 (edytowane) po angielsku bilion, po polsku miliard. co tylko potwierdza spier.dolony gust tłuszczy na całym świecie. Tłuszczem nie jestem, a już na pewno jeżeli chodzi o Transformers (*protip* wystarczy wejść w mój profil) ale trzeba przyznać, że T3 jest najsłabsza z tej całej trójki. Niestety. Argument "bo zarobił", świadczący o tym, że część jest dobra, to tak samo, jak stwierdzenie "bo tak". Zarobił, a dlaczego? Hype ostatnich części jak i zajawki trailerów- wybacz, jestem wielkim fanem Bee i Optimusa- ja także miałem mokro w gaciach jak je widziałem. Wiele osób poszło, zapłaciło, więc film zarobił- to chyba oczywiste, ale o opiniach już mamy nie wspominać? Man, plis. Wyraziłem swoją wyżej (czy na poprzedniej stronie), którą można po krótce streścić tak: CHCIAŁEM WIĘCEJ ROBOTÓW, GDZIE ONE SĄ?! CO ROBIĄ PODCZAS TRWANIA AKCJI, TANKUJĄ?! Zbyt wiele pierdół, a brak konkretów, na które de facto wielu czekało. Liczyłem na wielką jatkę pomiędzy Autobotami, a Decepticonami i zawiodłem się. I jeszcze jedno- gdyby miałaby być trylogia, to podejrzewam, że tak właśnie by ją zakończyli: wielka bitwa (coś na wzór bitew w Lord of the Rings), a tak można spekulować o następnej części. Żeby nie było zbytniego pierdzielenia: http://www.youtube.com/watch?v=kymuGLm9p_w Dwa najlepsze covery jakie słyszałem w tej tematyce. Wielki sukces "Transformers 3" w światowym box office rozpoczął plotki związane z częścią czwartą. Ani reżyser, ani główny bohater nie powrócą. Czyżby główną rolę miał zagrać Jason Statham? źródło: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=78541 WTF?! Edytowane 31 lipca 2011 przez famas_kg Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Rewelacyjne zdjęcia z planu "Transformers 3" No, zdjęcia super, szkoda że film już nie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Jest w ogole sens kupowac BD tego filmu? Sa dobre efekty i akcje? Pozostale 2 czesci mam... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Jest lepiej niz w 2 ... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 są dobre efekty i akcje. tylko sam film nie za dobry. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 I zależy co od tego filmu oczekujesz jak pożywki dla umysłu to weź sprzedaj 2 poprzednie części ... jak jarają cie napierdalające się roboty i super efekty specjalne to chyba wiesz ze powinieneś mieć to w kolekcji od 3 miesięcy xD Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Lipa bo nie ma full screen'a :< Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Powiedz mi geniuszu jak to na ps3 to ogarnąć. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Zapytałeś czy jest sens kupowania tego filmu na BD ktoś Ci odpowiedział, że tak na co ja "lipa, że nie ma full screena" a Ty wypadasz jak filip z konopi z Altem i Enterem. Nie wiem może dla Ciebie jest nowością informacja, że nie które filmy na BD nie mają full screena i żaden Alt z Enterem tego nie naprawi. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 No , tylko podrzuc mi ustawienia filtrów, bo mi vhs srednio wypada na tv. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 czyli jednak. bay nakręci czwartą część planowana na 2014. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Na nudną niedziele przy piwku jak znalazł,bo raczej nie spodziewam się ,aby wyszło z tego coś więcej niż efektowne kino akcji. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 A co miało z tego wyjść? Melodramat? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Nie,dobre odwzorowanie komiksów,jedynka była pod tym aspektem bardzo dobra,zhypeowany poszedłem na drugą część i wtf? Trójka była już lepsza,ale i tak gdyby nie parę elementów i jak dla mnie lepszej gry aktorskiej niż w poprzedniej części ,a także tego co jest tu najważniejszego czyli ciekawych i efektownych starć w wykonaniu robotów,to byłoby jak dl mnie słabo.Sądząc po sukcesie trójki, Bay zdecyduje się zapewne dalej brnąć w ten target ,choć nie musi to oznaczać ,że będzie to zły film,ale to się jeszcze zobaczy. Edytowane 15 lutego 2012 przez darkgamer Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 A co miało z tego wyjść? Melodramat? Spodziewałem się dokumentu. czyli jednak. bay nakręci czwartą część planowana na 2014. Nie jest to zła wiadomość. Kiepska będzie jeżeli nadal ta aktorka będzie grała oraz film utrzyma tak tragiczną formę. Pozostanie mi już tylko oglądanie poraz kolejny staroszkolnego filmu animowanego. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Dla mnie kolejną część może uratować tylko reset fabuły i zmiana reżysera (i scenarzysty) na kogoś, kto rozumie ideę przenoszenia komiksu w realia filmu dla współczesnego widza. Podpowiem, że Zack Snyder pasuje jak ulał. Ekipa od CGI i efektów dźwiękowych może zostać, a botoksowa lasia musi odejść. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Plotka niesie ze niestety rezyser pozostaje ten sam. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 1 września 2012 Opublikowano 1 września 2012 Wiadomo kiedy ma w PL wyjść wersja 3D na BD ? Pierwotnie miała być być w marcu, a tu ciągle cisza. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Transformers: Age of Extinction No już bliżej jak dalej, ciekawe czy w końcu skupią się w dużej mierze na robotach 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 jak będzie dużo dinożarłów to będę kontent Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Nie widziałem Dark Of The Moon, dużo straciłem? Jedynka była 6/10, dwójka tragedia. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Michael Bay już dwa razy przepraszał za Transformersy. Pierwszy raz przy płakał nad "dwójką" okazji premiery "trójki", a niedawno beczał nad "trójką" dając fanom do zrozumienia, że "czwórka" będzie tym, na co czekają. Ciekawy marketing. Pewnie wyjdzie g.ówno. PS. Po wklepaniu w Google "Michael Bay przeprasza" dowiedziałem się też, że za "Armageddon" też przepraszał. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 cyt. shagohoda: 10/10 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi