Gość suteq Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) skoro forum ustaliło, że nie warto rozprawiać nad innymi aspektami tego kina dla słabo rozgarniętych 14-latków, niż efekty oczoyebne i nawet tak mało wymagający widz jak sutek to przyznał, to zabiore głos. Coś Ci się popier.doliło misiu to raz. Dwa jak nie wiesz jakim widzem jestem to nie komentuj tylko zrób lepiej bica. Po trzy tl;dr. Streści ktoś? A teraz idę oglądać American Hustle, kino dla niewymagających widzów. Edytowane 21 stycznia 2014 przez suteq Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Nie wiem, ale tak tutaj oceniałeś . O (pipi)a, to pewnie bylem pod wrazeniem zwisajacych jajec. Natomiast juz od paru ladnych lat moja ocena dla tego szrota wynosi 4/10. Za Megan i fajt w lesie. Cytuj
Gość Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Kazubesan miło, że stawiasz zarzut plastikowym robotom bycia plastikowymi robotami w filmie dla targetu 10-12 lat o plastikowych robotach. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Pocieszające, że cokolwiek by nie wyszło to przynajmniej nie ma możliwości, żeby było gorsze od Pacific Shit.Pacific Rim zjada wszystkie trzy filmy Transformers na sniadanie, przynajmniej walki się dobrze oglądało, a nie jak u Baya kręcone chyba przez kogoś z delirką. Ja dalej sobie zadaję pytanie jak taki pomysł jak walka wielkich robotów z potworami mógł nie wypalić? I to jeszcze z takim budżetem, oraz przy Del Toro? Odpowiesz jest prosta. Przez ten sam głupi humor. Plus dla transmopersow jest taki, że scenografia jest lepsza i nie masz wrażenia jakby to wszystko było kręcone w jednym studio. Nie jestem fanem transmorpesów Baya, dalej czekam na chociaż średni film z wielkimi robotami Edytowane 22 stycznia 2014 przez gekon Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Whaaaaaaaa...? 30-sekundowy trailer zostanie pokazany podczas Super Bowl. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 No to wiadomo od jakiegoś czasu. Jestem tylko ciekaw jak długo po tym będzie pełny zwiastun(po miesiącu pokazali pełny z F&F6, a spot był też podczas SB) i jakie oprócz tego i ASM2 będą. Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Ja po prostu cicho liczyłem, że może... a nuż... tym razem podejście do Transformersów będzie nieco inne, a tymczasem pierwszy screen wita nas robocikiem na spadochronie z dwiema sztukami przerośniętych pistoletów maszynowych... Nie sądziłem, że to powiem, ale liczyłem na jakieś laserki blasterki. No wiecie, jak w kreskówce... Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Taa Optimus szarzujacy na Grimlocku tez ok. Ciekawe czy w filmie taka scena bedzie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Jakich Bay Transformersów nie zrobi i tak będę się zaje.biście bawił w kinie. ^_^ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Niższa klasa widzę zachwycona. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Wyczuwam ból dupy u "znawców". Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 na moim kompie i tak nie pojdzie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4F33PCUTWPk Optimus. :O Będzie się działo. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 wygląda to efektownie i nudno 1 Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Niech będzie nudne i efektowne, aniżeli efektowne i przepełnione debilnym humorem. Ja bym powiedział, że wygląda głupio i efektownie. No ale Pacific Rim to nie przeszkodziło. Chciałbym, żeby wreszcie wyszedł dobry film z transformerami, ale niestety po trzech ostatnich podchodzę do czwórki z ogromnym dystansem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Wiec to prawda, Optimus bedzie ujezdzal Grimlocka, ja (pipi)ie 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Komicznie to wyglada, bedzie taka sama (pipi)nia jak poprzednio. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ło jezu, komiksy o transformersach to kupa, którą się czytało za szczyla, bo wtedy kupa człowiekowi nie wadziła. Teraz ludzie mają zastrzeżenia, że filmy na podstawie tych komiksów to też niezły kał i jest szok, że jak to tak? Chłopacy, z gówna bata nie ukręcicie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 rozumiem ze nadal nie ma co liczyc na unicrona. 2 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ło jezu, komiksy o transformersach to kupa, którą się czytało za szczyla, bo wtedy kupa człowiekowi nie wadziła. Teraz ludzie mają zastrzeżenia, że filmy na podstawie tych komiksów to też niezły kał i jest szok, że jak to tak? Chłopacy, z gówna bata nie ukręcicie. wystarczyło by , żey przestali tworzyc pomnik dla usa i zrezygnowali z dennego humoru wtedy byłoby to dobre kino rozrywkowe Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Miala byc wojna na cybetronie i tylko transformersy, CO TO (pipi)A JEST? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Będzie co ma być, przekonamy się już w czerwcu, trailer całkiem spoko Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Wiooooooo Grimlock Patrząc na Grimlocka z filmu i przypominając sobie jak wyglądał w Fall of Cybertron człowiek uświadamia sobie jak denny jest design w produkcjach Bay'a, a właściwie to jego kompletny brak. Każdy transformer to jakaś bezkształtna, mało charakterystyczna kupa metalu. 3 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Dinoboty Jezu...mialem nadzieje, ze to tylko plotka. Brakuje jeszcze MEGAZORDA. Ja chce Unicorna wpie.przajacego planety, cybertron i gitarowe riffy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi