Gość _Milan_ Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Metroplex ukrywa sie jako PKiN Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 No ale znając życie nawet to by spartolili, jak Devastatora w dwójce... Dyndające jądra, pamiętamy [`] Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Ja juz nic nie oglądam, w końcu premiera za 1,5 miecha. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Nowy zwiastun w piątek. Kadr ze sceny kiedy Optimus dowiedział się, że Unicron jest jego ojcem Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Niezły utworek. Trochę jednak się rozczarowałem, że kolejny raz mamy ludzi krzyczących "woah woah woah!" - jak gdyby darcie mordy Sama w poprzednich trzech filmach nie było wystarczające. Mam nadzieję, że piątkowy trailer pokaże jakieś nowe sceny i rzuci trochę światła na "fabułę". Przyznam się bowiem, że czuję lekką pokusę by udać się do kina (na TF3 nie byłem, zrażony tym co zobaczyłem w TF2). Jak już wspomniałem - szału nie oczekuję, ale jest szansa, że będzie to wreszcie przynajmniej dobry film z transformerami, a nie pseudo-komedia z okazyjnym występem robotów... Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=3jyck58pgiE 2 Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Najbardziej mnie w(pipi)ia, ze nigdy nie bylo takich podstawowych transformerow jak: albo Scorponok - przeciez to jest idealny temat do filmu - pol czlowiek, pol transformer wystarczajaco silny by dorownac megatronowi i optimusowi: Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Scorponok swoje najlepsze momenty miał w komiksach marvela w latach 90". Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Obawiam się, że Optimus i Bumblebee są zbyt ikoniczni, żeby mieli ich kiedykolwiek zastąpić nową ekipą. W najlepszym przypadku pojawią się oni jako redshirty, niczym Arcee w dwójce. Trailer fajny. Nie powiem, mam ochotę udać się do kina. Niemniej jednak obawiam się, że skończy się tak jak w poprzednich trzech przypadkach - tj. zawodem i rozczarowaniem. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 (edytowane) Najbardziej liczę, że nie będzie tego głupkowatego humoru typu jaja Devastatora czy w trójce akcja w toalecie. Takie akcje to do American Pie, bo tutaj to nie pasuje. Wiadomo że to film wakacyjny więc nie wymagam nie wiadomo jakiego poziomu czy scenariusza... ale by poprawiali błędy jakie się im wytyka. Wiadomo iż w IMAXie efekty będą robiły świetne wrażenie. Znając jednak przeszłość , można w ciemno obstawiać iż skończy się tak jak zawsze ;p Edytowane 15 maja 2014 przez z2djtkose Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Obawiam się, że humor i tak będzie, ale w mniejszym stopniu. Pół biedy, że nie ma Sama, jego rodziców, czy nachalnego love interest. Jest niby ta blondi córka głównego bohatera ze swoim chłoptasiem, ale cicho liczę, że ograniczą ją do damsel in distress. Myślę, że zmiana obsady może stanowić w ogólnym rozrachunku ogromny atut filmu. Ciekawi mnie tylko kto właściwie będzie takim głównym bad guyem. Galvatron to twór ludzki, więc kto dowodzi tą armadą z kosmosu? Optimus coś tam gada "who sent you here?". Może jakiś teaser Quintessonów? Nie znam się na "lore" transformerów - widziałem tylko serial i film G1 za młodu oraz bardzo słabo wydawane u nas komiksy. Mam jednak nadzieje, że skoro planują robić z tego kolejną trylogię, to jakiś teaser zapodadzą. Dziwnie się czuję. Z jednej strony naprawdę chcę, żeby film choć w pewnym stopniu się udał, a z drugiej pamiętam rozczarowanie po poprzednich trzech filmach. Tkwi tu po prostu potencjał ogromny, który stale jest marnowany. Aha, zabawki sugerują, że będzie 7 dinobotów - ujawniono Stegozaura (Snarl) i Apatozaura (Slog) - http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-toys-products-30/transformers-age-of-extinction-slog-and-snarl-toys-revealed-179982/ Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 To przygotuj się na kolejny zawód, bo tej serii moze pomóc tylko zmiana reżysera. Chętnie zobacze dla samych efektów, film pewnie będzie standardowo żenująco-ujowy jak 2 i 3 część. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Najbardziej mnie w(pipi)ia, ze nigdy nie bylo takich podstawowych transformerow jak: albo Scorponok - przeciez to jest idealny temat do filmu - pol czlowiek, pol transformer wystarczajaco silny by dorownac megatronowi i optimusowi: Scorponok był w jedynce, co z niego zrobili to inna sprawa. No i jakie to są podstawowe transformery? Ikonami to są taki Megatron, Starscream, Soundwave czy Shockwave. Szkoda tylko że każdego z nich z(pipi)ali. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Było całe osiem postów wcześniej. Edytowane 16 maja 2014 przez Timmy Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) Prawie-nowy trailer: http://youtu.be/7LY-Mwg9bkM EDIT: Ciągle usuwają... Jakby co patrzcie tu - http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/new-transformers-4-age-of-extinction-international-trailer-180037/ Edytowane 20 maja 2014 przez Suavek Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Nowy spot. Uwaga na spoilery. https://www.youtube.com/watch?v=2t_DNScMhKo Nigdy nie zrozumiem jaki sens ma pokazywanie takich scen miesiąc przed premierą. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Tam było coś nowego? Sceny powycinane z poprzednich spotów. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 np. Powolna egzekucja Ratcheta. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Boże jak ten rajd na Grimlocku pośród drapaczy chmur wygląda idiotycznie. Bay już nawet trailera nie potrafi ogarnąć. 2,5 minuty jednostajnego, nieczytelnego tratatabum bez ani jednej sceny sugerującej, że mógłby być na nią jakikolwiek pomysł. Oczywiście z rozpoznawalnych blaszaków tylko Optimus, Bumblebee i Grimlock, a tak to ponowna inwazja randomów z matplanety i stworzony przez ludzi Galvatron (m'kaaaaaaay). Niech ktoś zacznie na kickstarterze zbierać na eutanazję dla Baya, bo inaczej się to chyba nigdy nie skończy : / Cytuj
Suavek 4 665 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 "#transformers4 running time: 2 hrs 30 mins (without credits) #tf4 #Transformers #AgeOfExtinction" Łobosz. Na dwójce to ja wysiedzieć nie mogłem. Co prawda żenująco niski poziom filmu się do tego przyczynił znacząco, ale wygląda na to, że tym razem będzie najdłuższy dotychczasowy film TF. I pewnie 80% i tak skupi się na ludziach... Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Dwa nowe spoty. https://www.youtube.com/watch?v=PeeDF8B7LQQ https://www.youtube.com/watch?v=-IXGWXH3QxY Autobots, roll out! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi