Kaczi 851 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 ktoś oglądał i może coś powiedzieć czy warto wydać hajs na kino? Cytuj
Tokar 8 299 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 W Polsce to chyba jeszcze nikt nie widział, bo w piątek premiera, a marka tak podupadła, że wątpię czy komuś się chce bawić w jakieś przedpremiery. No w każdym razie piątkowe repertuary są tym obsrane pod korek, przez co nie mogę iść na Spiderverse z napisami o jakiejś ludzkiej godzinie i chyba będę musiał jutro przepłacić za 4DX i przekonać się jak to jest nie móc się skupić na filmie próbując nie wypaść z fotela i wycierając mordę z wody Cytuj
Shen 10 193 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, Tokar napisał: W Polsce to chyba jeszcze nikt nie widział, bo w piątek premiera, a marka tak podupadła, że wątpię czy komuś się chce bawić w jakieś przedpremiery. Tylko dub niestety, wiec ide w piatek albo sobote Cytuj
Kaczi 851 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 no w UK chyba już puszczają, ja z reguły chodze do kina typu imax 2D bo są dużo lepsze od klasycznych i u mnie w miasteczku puszczają akurat w czwartek tylko ten film a mam wolny dzień Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 https://www.metacritic.com/movie/transformers-rise-of-the-beasts?ref=hp Coś tak czułem, że będzie kiszka. Szkoda, bo Bumblebee było naprawdę przyjemne. Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Trzeci final trailer, spoko. Podobno film na poziomie bb wiec chyba ok i nie go.wno jak wszystko od dwojki wlacznie. Pewnie wypozycze. Cytuj
Shen 10 193 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Jest dobrze, drugi najwyzej oceniany film z serii. Cytuj
Shen 10 193 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 Film mocno średni, nie chce mi się rozpisywać za bardzo, ale ostatnia scena zapowiada crossover z Spoiler Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Widzę, że film zbiera nierówne oceny, a mnie się podobało Jest to chyba najbardziej przystępny film z Transformersami i świetnie oddaje hołd klasycznym animajcom i komiksom. Powoduje to jednak fakt, że wszystko jest podawane na ogromnej tacy i tłumaczone dużymi literami. Ale z kolei dzięki temu młodsze pokolenie może bez problemu wkręcić się w tematykę, szczególnie że ponoć będzie więcej części ciągnących tę historię. Zaangażowanie aktorów randomów sprawdziło się lepiej niż wciskanie na siłę aktorów z górnej półki. Transformersy są takie jakie mają być, jest dużo transformacji, fajne bryki i dużo soczystych walk. Mirage GOTY. O wiele bardziej mi się te filmy podobają niż Bayowskie. I w końcu operator kamery nie ma palpitacji i można się rozkoszować napierdalaniem. Spokojne 6.5/10 1 Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? Cytuj
Shen 10 193 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 32 minuty temu, Rudiok napisał: Widzę, że film zbiera nierówne oceny, a mnie się podobało Jest to chyba najbardziej przystępny film z Transformersami i świetnie oddaje hołd klasycznym animajcom i komiksom. Powoduje to jednak fakt, że wszystko jest podawane na ogromnej tacy i tłumaczone dużymi literami. Ale z kolei dzięki temu młodsze pokolenie może bez problemu wkręcić się w tematykę, szczególnie że ponoć będzie więcej części ciągnących tę historię. Zaangażowanie aktorów randomów sprawdziło się lepiej niż wciskanie na siłę aktorów z górnej półki. Transformersy są takie jakie mają być, jest dużo transformacji, fajne bryki i dużo soczystych walk. Mirage GOTY. O wiele bardziej mi się te filmy podobają niż Bayowskie. I w końcu operator kamery nie ma palpitacji i można się rozkoszować napierdalaniem. Spokojne 6.5/10 Największy minus za to, że maximali praktycznie nie pokazali w trybach robotów i poza dwoma, reszta była praktycznie niemym tłem 22 minuty temu, oFi napisał: Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? na pewno bardziej, niz to najnowsze badziewie 1 Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 51 minut temu, oFi napisał: Bumblebee aż takie mocne noty dostał? Warto to obejrzeć również? Bumblebee top. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 767 Opublikowano 11 lipca 2023 Opublikowano 11 lipca 2023 Już w wypożyczalni. A za tydzień Flash. Szybko poszło. 1 Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Wypożyczyłem z Amazona i cholerka...dla mnie najlepsze Transformersy. Mało ludzi, dużo robotów. Zdecydowanie lepszy film niż to co było u Baya. Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Godzinę temu, Masorz napisał: Ale który? Te najnowsze. Cytuj
smallv86 883 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Niestety jedynka i bumblebee nadal niedoscignione. A ta przemowa dzieciaka przez walkie talkie… Cytuj
Suavek 4 972 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 Fajny materiał o oryginalnym scenariuszu filmu animowanego: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi