Suavek 4 661 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nawet nie wiedziałem, że się szykuje film w pełni na Cybertronie - Transformers One (2024) - IMDb Obsada (głosy) niczego sobie. Na razie brak grafik. Oby utrzymali styl ostatnich dwóch pełnometrażówek, albo War for Cybertron, a nie nic kreskówkowego. No trzymam kciuki. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego hype https://www.cbr.com/transformers-g-i-joe-crossover-movie-update-producer/ Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Już oficjalnie. Spielberg producentem. https://deadline.com/2024/04/transformers-g-i-joe-crossover-paramount-cinemacon-1235882008/ Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia (edytowane) Jest i z dubbingiem PL Edytowane 18 kwietnia przez PiotrekP 1 Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Huh... Chyba nie takiego prequelu oczekiwałem. Wizualnie spoko, ale zapowiada się bajka, czy inny marvel-wannabe. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Nie gram w to gowno, ale wklejam w ramach ciekawostki Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września MV z okazji 40-lecia Transformerów autorstwa studia TRIGGER (Delicious in Dungeon, Kill La Kill, Inferno Cop) i muzyką Bump of Chicken. 1 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Byłem na Transformers One. Jedyne co mi nie zagrało, to moment jak jeszcze nie Optimus mówi nagle do ziomków autoboty roll out (oglądałem z dubbingiem bo byłem z synem i domyślam się, że to powiedział). Reszta raczej nie kanoniczna ale podobało mi się, dobre tępo od początku, kilka pompatycznych momentów. Co do nowego designu to jedynie twarze są słabe, mało robotowe jakieś. Nie ma wstydu iść do kina, zwłaszcza jak się ma Optimusa i logo autobotów na ręce. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi