gekon 1 787 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Nie chce mi się wierzyć żeby Książę był lepszy od pierwszego Mortala i pierwszego Residenta ;p. A jednak. Idealnie oddana gra plus całkiem niezłe filmidło A RE1 był fajny, ale obejrzjcie go teraz jeszcze raz, a będzie tęgi kwas Edytowane 21 sierpnia 2010 przez gekon Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Nie chce mi się wierzyć żeby Książę był lepszy od pierwszego Mortala i pierwszego Residenta ;p. A jednak. Idealnie oddana gra plus całkiem niezłe filmidło A RE1 był fajny, ale obejrzjcie go teraz jeszcze raz, a będzie tęgi kwas Ku.r.de, jeszcze nie widzialem ale srednio w ogole mi gra podchodzila, filmik to taka mila przygodowka? A RE ogladalem niedawno i dalej niezle sie idzie pobawic. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Fakt, poprzednie RE nie są już takie fajnie. Zwłaszcza, że ostatnio oglądałem wraz z dziewczyną RE2. Biedna ma taki wstręt teraz do tego filmu, że to głowa mała. Całe szczęście Resident Evil 3 był naprawde spoko (szkoda, że mało straszny). Co do PoPa: tak! Jest to NAJLEPSZA ekranizacja gry jaka kiedykolwiek wyszła (lepsza nawet od Silent Hilla!). Cytuj
Master_Plaster 4 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 RE>PoP>Mortal>Silent>reszta Apocalypse i Extinction to oczywiście dno, przynajmniej w zestawieniu z częścią pierwszą. Afterlife, nawet pomimo, że robiony tym razem w całości przez twórcę jedynki w zasadzie na bank będzie równie marny. Małe mistrzostwo świata w marnowaniu potencjału. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Jakieś jaja, film na imdb ma średnią około 8,5 i w ogóle się spuszczają nad tym filmem. O_0 No chyba, że faktycznie taki dobry. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 zbiorowe halucynacje, jak moze byc film dobry, skoro nawet trailery sa zenujace. No chyba ze milla lata nago ( znowu), to dycha (pipi)a!!! Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Pewnie w weekend pojde na to to do kina, bo trzeba bedzie sobie jeden dzien w krk zorganizowac, a nie widze zadnych innych rozrywkowych filmow majacych premiery w tym tyg. Nie widzialem 3 czesci, ale watpie by to cokolwiek przeszkadzalo;] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 w tym filmie chrisa gra ten typ ze skazanego na smierc Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Był już ktoś na tym w kinie i mógłby coś skrobnąć o filmie? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Był już ktoś na tym w kinie i mógłby coś skrobnąć o filmie? Opinie z for wszelakich mozna podzielic i ujac tak: jak jestes slepym fanem, dla ktorego ekranizacja gry = kopia 1:1 fabula z gry, przeniesienie wstawek fmv to mozesz isc do domu bo nikt takich ekranizacji nie robi. Afterlife kontynuuje temat mocy Alice i ro.z.pi.e.r.d.o.lke na duza skale, to nie horror to jatka, dobrze zrobiona i nadajaca sie do kina, chociaz 3d nie zrywa rdzy z mostu. Ja ide na seans, nie moge sie doczekac, poprzednie residenty mi podeszly. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Przeczytałem to co napisałes, a potem znowu obejrzałem trailer aha Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Przeczytałem to co napisałes, a potem znowu obejrzałem trailer aha Jak ci nie podchodzi film oparty na motywach z gry to go nie ruszaj a nie wyjezdzasz z "aha"? Swoja droga ciekawe jak fani "Mortal Kombat" zapatruja sie na ten nowy twor, dziejacy sie w naszych czasach z sama gra majacy wspolne postacie ale tez nie do konca bo ich geneza znowu sie rozni. Tez by zbesztali cala koncepcje? ROTFL. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 wujku, tu chyba chodzi o to ze ten film jest na bank ch,ujowy i kiczoaty, podobnie jak pop. 2 czesci, a ze Tobie sie podobaja, to musisz wziac poprawke ze jestes zwykłym robolem kladacym pape, normalni ludzie nie wydadza na ten film grosza w kinie. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Jak pojawi sie cos lepszego niz Cam, to zaserwuje sobie w leniwe popoludnie do salatki z tunczyka. W sumie 15 zeta tez bym na kino wydal, ale na wiosce jest taki poslizg, ze nie ma sensu czekac tygodni na te dzielo. Szkoda ze fajna 1 jest tylko wyjatkiem w tej epickiej sadze Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Jak pojawi sie cos lepszego niz Cam, to zaserwuje sobie w leniwe popoludnie do salatki z tunczyka. W sumie 15 zeta tez bym na kino wydal, ale na wiosce jest taki poslizg, ze nie ma sensu czekac tygodni na te dzielo. Szkoda ze fajna 1 jest tylko wyjatkiem w tej epickiej sadze Mozna juz spokojnie ogladac. R5 na poczatku pazdziernika. @Milan - niektorzy maja mniejsze oczekiwania co do filmu rozrywkowego niz ty yintelygencie. Edytowane 12 września 2010 przez 2razyjot Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Przeczytałem to co napisałes, a potem znowu obejrzałem trailer aha Jak ci nie podchodzi film oparty na motywach z gry to go nie ruszaj a nie wyjezdzasz z "aha"? Swoja droga ciekawe jak fani "Mortal Kombat" zapatruja sie na ten nowy twor, dziejacy sie w naszych czasach z sama gra majacy wspolne postacie ale tez nie do konca bo ich geneza znowu sie rozni. Tez by zbesztali cala koncepcje? ROTFL. Chodzi o to, że ten film jest po prostu (pipi)owy i kiepski z samego traileru. Zajeżdża na kilometr wsią i tandetą nie dlatego, że nie jest oparte na grze, a dlatego, że jest po prostu (pipi)owy i wieśniacki niektorzy maja mniejsze oczekiwania co do filmu rozrywkowego niz ty yintelygencie. Jeszcze raz obejrzałem trailer aha Mozna juz spokojnie ogladac. Ale chyba nie to co wklejałeś? bo to wygląda jakbyś ktoś to nagrywał kaloryferem wyszło już coś dużo lepszego jakościowo niż to co pokazywal razyjot. Edytowane 12 września 2010 przez gekon Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Wujek ja sie rozpasalem i moj glowny target to ripy 720p, wiec R5 sa dla mnie zwyczajnie brzydkie. Co do screen'a, to releas NOVA? Ciekawi mi jak wytlumacza obesnosc ogromnego siepacza z mlote z RE5... Edytowane 12 września 2010 przez Gość Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Wujek ja sie rozpasalem i moj glowny target to ripy 720p, wiec R5 sa dla mnie zwyczajnie brzydkie. Co do screen'a, to releas NOVA? Ciekawi mi jak wytlumacza obesnosc ogromnego siepacza z mlote z RE5... Fotka z du.py byla, sorx. Nie czas i miejsce na pisanie o jakosci filmow w sieci, ale wyciekl od ruskich TS, podlozyli juz eng audio i mozna ogladac, nie bierzcie tylko scenowego wydania bo ma gorsze parametry, bierzcie od REViVE i bedzie spox. Video - 672x288 , XviD ~1011 kbps; Audio - MP3 ~128 kbps. Chodzi o to, że ten film jest po prostu (pipi)owy i kiepski z samego traileru. Zajeżdża na kilometr wsią i tandetą nie dlatego, że nie jest oparte na grze, a dlatego, że jest po prostu (pipi)owy i wieśniacki Ja tam kino rozrywkowe biore ze wzgledu na akcje i patenciarstwo, serie filmowa "RE" polubilem i mi podpasowala. Zaden tam hit sezonu ale spokojnie mozna zobaczyc. Nie upatruje w tym objawienia itp., ale same recenzje mowia mi, ze to jest cos na poziomie ostatnich czesci a mi podpasowaly. Aha, Milan jak juz tam wrocisz i obmyslisz nowa turbo kontre funny guy to wez mi rozkmin na szybciutko oceny z IMDB - wszyscy tam klada pape? xD Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Wujek, ja też lubię lekką rozrywkę, np. jak te Residenty, ale ty już tu nieraz takie kompletne guwna polecałeś, to się nie dziw, ze Ci jadą. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 pisalem, zbiorowa halucynacja. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Wujek, ja też lubię lekką rozrywkę, np. jak te Residenty, ale ty już tu nieraz takie kompletne guwna polecałeś, to się nie dziw, ze Ci jadą. Jakie znowu szajs? Wszystko wyselekcjonowane i moja nieomylnosc jest niepodwazalna. Ze niby Dead snow polecalem? Maczete? Przyklady ku.r.w.ac bo mi w statsach image chcesz -10 punktow doswiadczenia zrobic a dlugo na nie pracowalem! ;[ A Afterlife ja nie polecam bo nie ogladalem. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 zaraz sciagam, pewnie nie dojrze geniuszu przez wersje cam. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 zaraz sciagam, pewnie nie dojrze geniuszu przez wersje cam. Masz juz ts efekcie zbiorowej halucynacji twojej starej i murzynskiego gang bangu. :idea: Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 hehe, stary jj, ze wsi wyszedl albo wies z niego nigdy Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) hehe, stary jj, ze wsi wyszedl albo wies z niego nigdy No fajnie dowaliles, fajnie. Ale jak zobaczysz afterlife to daj znac przez pryzmat samej rozrywki co sadzisz. Edytowane 12 września 2010 przez 2razyjot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi