Bzduras 12 566 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Cytat Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) = Jill Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Ciekawe co z tego wyjdzie. @up no tak średnio pasuje Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 O będzie Billy Bones grał (Tom Hopper) - nawet pasuje do Weskera. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Nie ma co robić nowego tematu, można zrobić coś w stylu cinematic universe jak marvele i inne potwory @Square ? Cytuj
Bzduras 12 566 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 No nie wiem, przez moment nawet pomyślałem "o, w końcu ktoś Shevę wyciągnął z szafy". Nie podoba mi się ta decyzja. inb4: figaro mówiący, że wyolbrzymiam i jestem wstrętnym rasistofobem. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 (edytowane) No jak popatrzeć na mordy, to nijak nie podchodzą one choćby pod wyobrażenie tego jak mogliby/powinni wyglądać bohaterowie znani z serii. Chris może jeszcze jakoś ujdzie, ale akurat tu mieli chyba najłatwiej, bo w dzisiejszych czasach znalezienie mięśniaka z kwadratową szczęką jest chyba najprostszym z zadań ekipy od castingów. Edytowane 6 października 2020 przez columbo Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Chris wygląda dużo lepiej niż w grach. Kaya też jest super, w ogóle cała obsada poza Leonem jest mocno ok. No i umiejscowienie fabuły w Raccoon City... proszę nie sp*erdolcie mi tego 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Jak wracają do Raccon City i chcą to wszystko opowiedzieć od początku to powinno być dobrze. Na pewno będzie lepsze od 3 ostatnich odsłon z Milla Jovovich Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: można zrobić coś w stylu cinematic universe jak marvele i inne potwory fanem RE samego w sobie nigdy nie byłem, filmy obejrzałem głównie dla niewymagającej rozrywki no i nie oszukujmy się, ostatnie odsłony ssały mocno. jak zrobią porządny reboot to nawet się ucieszę. 2 Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 *Od 5 ostatnich odsłon z Millą. Tylko pierwsze RE było dobre (+animacje). 1 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Bardzo chce zobaczyc dobre RE oparte o główne części gry. Troche mi nie pasuje od razu Claire i Leon bo klimatyczny film w Spences Mansion bym łyknął bez popitki. Dopiero później Raccon City. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 Byl juz grany argument "Clair to postac fikcyjna i nikt nie wie jak wyglada"? 1 Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Fanowski plakacik. Mój penis delikatnie nabrzmiał. 2 Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 (edytowane) Jeżeli ktoś kiedykolwiek płakał z powodu odrzucenia scenariusza Romero... to już więcej nie musi przelewać łez. Ależ to by były odchody, gdyby jednak doszło do ekranizacji. Edytowane 21 października 2020 przez Josh 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Wesker na tym plakacie wyglada tak jak powinien wygladac Wesker.... Claire sa to bardzo slabo na tym plakacie, nie wie zbytnio o co chodzi po wyrazie twarzy xD Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Irons Richard z Bravo Team Ada Wong Zdjęcie z planu Obsada poza Hundu-Leonem konkretna. Coraz bardziej mi się to podoba, proszę nie schrzańcie mi tego 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Wesker, Birkin i Irons wyglądają nawet na samo zło Obsada dobra, wiadomo cos kiedy jakiś trailer albo jakieś info? Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Raczej nieprędko. Mnie bardziej ciekawi czy produkcja za bardzo się nie przeciągnie przez pandemię i czy w ogóle będą to puszczać w kinach czy od razu wleci na jakiegoś LGBTflixa. Mogę poczekać nawet z 5 lat, ale żeby tylko było warto. Niestety w Residencie od Andersona został zaprzepaszczony cały potencjał Raccoon City, więc może teraz się uda. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Przeciez filmowe Residenty do tej pory to praktycznie spin-offy pod kazdym wzgledem Nawet wole wszystko co wyszlo niz scenariusz Romero gdzie w pierwszej czesci filmu Chris pokazywal by pod koniec gola du.pe idac do lozka posuwac Jill kiedy szuka go siostra Poza tym to ma byc niby serial. Ej, cos takiego mi sie wyswietlilo jak szukalem w Google czy to serial, to fejk czy sobie jaja robia bo wyglada za dobrze a pierwszy raz slysze xDD Edytowane 12 listopada 2020 przez _Forum_ Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 No nie wiem Rick... ta obsada coraz mniej mi się podoba. Na początku nawet podobał mi się pomysł obsadzenia Kai w roli Claire, ale teraz widzę, że chyba jest już jednak za stara żeby grać tak młodą dupeczkę. Leon to szkoda gadać i już nawet pal licho ten poprawny politycznie kolor skóry, ale widać, że charakteryzatorzy mieli totalnie wyjebane, bo nie chciało im się nawet odtworzyć charakterystycznej fryzury. Jill, Barry i Wesker też jacyś nie do końca jak z gry (Albert w dodatku zapodział gdzieś okulary przeciwsłoneczne ), chyba tylko Chris wygląda jak należy. Natomiast bardzo duży plusik za jednego z najbardziej creepy przeciwników w serii, czyli Lisę Trevor, jest nadzieja że chociaż przeciwników nie zdupią. Co mnie najbardziej martwi i to już od pierwszego info na temat filmu, to to, że próbują w nim spiąć od razu fabułę dwóch części i mam smutne wrażenie, że to się nie uda, bo niby jak skoro to dwie kompletnie nie połączone ze sobą historie, w dodatku rozgrywające się w różnym przedziale czasowym. Albo będą przeskakiwać między dwiema liniami czasowymi albo film będzie podzielony i pierwsza połowa pokaże wydarzenia w posiadłości Spencera, a druga już w mieście Raccoon. W takim wypadku lepiej, żeby film trwał ze 3 godziny, bo jeżeli będzie krótszy to obawiam się, że fabuła gier zostanie przedstawiona mocno na szybcika i sporo wątków zrobią na odpierdol. Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 To film na podstawie gry o zombie, szansa że to nie będzie gównem wynosi jakieś 2% 1 Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Zobaczymy co to będzie, na poziom tych filmów cgi nie ma raczej co liczyć, ale się sprawdzi. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Jak to ma być poziom tego ostatniego Residenta cgi to lepiej niech tego wogole nie wydają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi