SlimShady 3 372 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Ten ostatni(OBY) Andersona byłby niezły, bo odnosi się do najlepszej jedynki(nadal lepsze niż te ostatnie dzieło niby mocno growe, ale to i tak była ciężka chujnia), ale ma tak spierdolony montaż, że to się w pale nie mieści. Bolą oczy, boli łeb, a ktoś bardziej wrażliwy, to leży rozjebany z padaką jak chińczyki na pokemonach. Ktokolwiek za to odpowiada powinien być łamany kołem. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 No chyba Cie popierrdoliło użytkowniku SlimShady welcome to racoon zjada każdy jeden film tego andersonowego parobasa jako film to tylko ta jedynka się jako tako broni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) 4D Executer oraz jedynka od Andersona już zawsze będą najlepszymi filmowymi Residentami. To intro Później jeszcze fragment jak Alice chodzi w nocy po opuszczonej posiadłości, laserki, moment wydostania się Lickera z klatki, wagonik na końcu... eh, uwielbiam ten film. Cytat Ja czekam aż w końcu dadzą jakiegoś dobrego przeciwnika w końcu bo w tym animkach to jest dramat. To samo dotyczy gier. Od czasu śmierci Alberta Whiskasa ta seria nie ma dobrego antagonisty. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 laserkowa scena była przeze mnie katowana non stop na wypalonym cdku i dzisiaj dalej robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Nie mogę kojarzyć jedynki z niczym innym, za każdym razem jak to widzę to kekam wniebogłosy xD Kwintesencja twórczości hatfu andersona, ju ol gojin to daj doun ije Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Anderson strasznie się zeszmacił, ale za pierwsze RE oraz za Ukryty wymiar i tak będzie miał mój szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Tak dobra, że chyba w tych niezłych celowniczkach na wii/move była, ale możliwe, że nawet w RE4 było nawiązanie. Jak znaleźć coś kultowego z tych iluś tam godzin tej przykrej serii, to ta scena na pewno będzie top 1. Tego Executera w ogóle nie znam, pierwsze słyszę, pewnie jakaś nisza. Mortal, RE - jakby dzisiaj gry dostawały takie odpowiedniki, to by było dobrze. Fimowy reimagine, tak jak przecież lubicie, tak jak robi to Capcom, tylko bardziej. Ostatnio nowy tomb dostał sceny 1:1, czy uncharted, to graczyki nie doceniły, a dlaczego? Bo oprócz przenoszenia żywcem, to trzeba jeszcze zrobić resztę filmu, a welcome to jest typowy netflix, tylko dla niepoznaki puszczony w kinie. Wiadomo, że późny Anderson pokonany, ale to tak jakby się cieszyć, że wygrało się sprint z tą pannicą w niebieskiej piżamie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 4 minuty temu, SlimShady napisał: Tego Executera w ogóle nie znam, pierwsze słyszę, pewnie jakaś nisza. Nisza jak cholera, wielu fanów RE nawet nie wie, że jest coś takiego. A to jedyna animacja, która w pełni oddaje klimat pierwszych trzech Residentów. Dzisiaj niestety okropna wizualnie (poziom psx'owych FMV), jednak atmosferą zjada wszystkie pozostałe animacje i live-actiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Odważył się ktoś obejrzeć ten skasowany serial ze świętej pamięci Weskerem, da się to jakoś przemęczyć, czy raczej niewykonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 W serialu czekają na Ciebie takie atrakcje jak: - zmutowany krokodyl przytulający się do dzieci - gość kasujący dr. Salvadora jednym strzałem z pistoletu - antagonistka tańcząca jak robot do piosenki Duy Lipy - Lance Reddick z tupecikiem wyglądający niczym niedorozwinięty kuzyn Blade'a - dwie absolutnie najbardziej irytujące główne bohaterki w historii tego uniwersum Krótko: Jeżeli ekranizacje Andersona lub Welcome to Raccoon City uważane są za kiepskie filmy, to miej na uwadze, że ten serial jest O WIELE gorszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Ja odpadłem w połowie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Czekam na to. Będzie tanio i amatorsko, ale przynajmniej klimatycznie. Jak ktoś chce to może wesprzeć projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Goście z Residence of Evil odwalają kawał dobrej roboty ze swoimi materiałami. Ostatnio nawet samo Capcom ich wyróżniło zapraszając ekipę na przedpremierowy pokaz Death Island. W sumie zazdro jak cholera, pocykać sobie fotki z obsadą filmu i obejrzeć tę animację na wielkim ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi