golab 1 670 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 idealne filmidło dla die-hard fanów losta oczywiście obejrzę jak poprzednie Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 ale to będzie gó.wno ukradłeś mi post Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Zbrzydła i wygląda jak lesba* *z tych brzydkich podstarzałych co to farbują sie na czarno, robią tatuaże i jeżdżą na motocyklach O! Byłem na filmwiebie i dowiedziałem sie ze Chrisa zagra moj ulubiony aktor nie tylko nie on Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Filmy się spier.doliły wraz z grami - ostatnimi częściami. O dziwo pierwsza część była dobra zgrabnie i dziko połączyła pierwsze części gry dodając trochę od siebie. Druga część była słabiutka, trzecia zje.bana a Afterlife zapowiada się równie hu.jowo co dwie ostatnie części. Ale i tak obejrzę ;p Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 A ja wierzę, że za kilka lat ktoś się obudzi i postanowi od nowa wykorzystać potencjał gry RE, omijając błędy 1wszych twórców ekranizacji. Tak jak to było np. z Batmanem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Nie ma szans. Jedynka była zbyt dobra, zeby nazwac obecną serie totalna spie*rdoli*nną, nawet jesli posotałe czesci są kijowe to i tak pierwsza nadrabia Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 były już plany żeby zrobić reboot serii, anderson o tym wspominał. ten animowany film w sumie był spoczko, a tak to uznaję tylko pierwszą część. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) były już plany żeby zrobić reboot serii, anderson o tym wspominał. ten animowany film w sumie był spoczko, a tak to uznaję tylko pierwszą część. Resident Evil: Degeneration noom. Na pewno lepszy niż 3 ostatnie spier.doliny (już liczę AfterLife). Edytowane 17 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Na pewno nie był lepszy. Animacja na poziomie renderow z psxa Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Sugerujesz, że był gorszy niż 2 i 3 część filmu? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Nie, sugeruje, że nie był lepszy Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) Zarządzi! Jak beda to grali w 3d to wale do kina, szykuje sie pokaz za.je.b.i.st.tych efektow, gwiazdki nindza przelatujace kolo glowy, bziuuuuum. Co to ma wspolnego z gra? Ktos sie jeszcze doszukuje i nie wie? To ja mu powiem - tytul. To osobna saga opierajaca sie na strzepkach z fabuly z gier zeby przyciagnac fanow, ja chce zombie i dobrej ro.zp.ie.r.d.o.lki, reszte mam gdzies. Gre uwielbiam, film traktuje jak rozrywke. No i bedzieAlbert Weskar/Wesker. :szataaaaaaaaan: Edytowane 17 sierpnia 2010 przez 2razyjot Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Jedynka była świetna, dwójka z gumowym Nemesisem to był poziom Street Fightera z Van Damem, natomiast czepiania się trójki nie rozumiem - może nie poziom części pierwszej, ale fajny prolog, humor, kruki zombie i rozruba na zgliszczach Las Vegas sprawiały, że film był całkiem przyjemny w odbiorze. Natomiast trailery Afterlife wywołują odruch wymiotny, jest szansa na pobicie dwójki. Chociaż w tym drugim trailerze jest postęp, przez moment jest chyba nawet jakiś zombi. Ogólnie widać, że jedyny sensem tego filmu jest zabawianie plebsu w okularach na zasadzie "łooooo, lecą na mnie gwiazdki nindża, toporek, cycki Mili". Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Ogólnie widać, że jedyny sensem tego filmu jest zabawianie plebsu w okularach na zasadzie "łooooo, lecą na mnie gwiazdki nindża, toporek, cycki Mili". 1. Nie uwazam sie za plebs. 2. Mila ma za male cycki i miernie beda skakac w 3D bo skakac nie beda wlasciwie. ;/ 3. Licze po prostu na dobra rozrywke i rozwalke. 1 Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 E tam piep.rzycie, po obczajeniu trailerow na poczatku bylo mi szkoda ze znikaja stare zombiaki a chwile potem bylem pod cholernym wrazeniem tego jak to wszystko wyglada. Residenty nie maja za duzo wspolnego z grami a jak sie podejdzie z wystarczajacym dystansem do ekranizacji to jest conajmniej dobrze. Czekam na Afterlife z wywieszonym jezorem, po trailerach jestem nakrecony jak jasna cholera i film napewno mi sie spodoba, z grami nie ma to za duzo wspolnego ale jak dla mnie prezentuje sie bardzo dobrze, moze dlatego ze wczesniejsze Residenty ogladalem po kilka razy ;] Cytuj
Shago 3 564 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Pierwsza czesc to najlepsza ekranizacja gry, i nie dam sie przekonac, ze jest inaczej. Potem to juz rownia pochyla Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Szkoda, że ten film RE z grą wspólnego ma niewiele, a zombiaki wyglądają idiotycznie. Ucharakteryzowani ludzi, którzy robią głupie miny do kamery, kurwa co za żenada. Mortal Kombat to najlepsza ekranizacja, biorąc pod uwagę, że za materiał wzięto bijatykę, to film wyszedł przyzwoity. No i ta muza, jak dla mnie nie ma filmu z lepszym soundtrackiem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Prince of Persia jest najlepszą ekranizacją gry! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 prince of persia > resident > silent hill > mk ............................. street fighter: cośtamcośtam chun li Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Nie chce mi się wierzyć żeby Książę był lepszy od pierwszego Mortala i pierwszego Residenta ;p. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 PoP jest bardzo dobry i to na pewno czołówka jeśli chodzi o ekranizacje, RE to spokojnie przebija. Kilka niezłych dialogów, parę nawiązań do gry i prosta historia, a jednak ogląda się bardzo dobrze. Gyllenhaal w roli Księcia dobrze się sprawdził. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Ale mi się podobał RE (I część) zaraz za Mortalem najlepsza growa ekranizacja imo. Zaje.bisty początek w Umbrelli, fajny klimat, fajna akcja z pieskami, Milla i przede wszystkim ZOMBIE czyli wszystkie elementy które nie posiadały dwie ostatnie gry RE hehe ;]. A PoP-a niedługo obadam jest już rIp. Edytowane 21 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 No w filmowym Residencie to najlepszy był przez chwilę widoczny cycek Jovovich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi