Sleeper 3 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Grałem sobie w blacka przeszedłem do drugiej misji i nie może się załadować próbowałem ustawić w konsoli opcje fast disc ,nic to nie dało grę kupiłem na allegro proszę pomóżcie naprawdę mi zależy żeny zagrać,dodam że światło pod słońcem są drobne ryski może są zepsute dane? Czekam na sugestie Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Istnieje ryzyko, że kupiłeś amatorsko zregenerowanego zajechańca - ot nie widać jakichś większych śladów na nośniku, a w praktyce gra jest uszkodzona. Co zrobisz, nic nie zrobisz. Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udało się przeczyscilem płytę letnia woda i działa podczas wysłania za pobraniem musiała być zadrapana plamami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi