Skocz do zawartości

Rio 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam temat o letniej Olimpiadzie, ponieważ beka jest grana.

Drama z braćmi Zielińskimi.

We wtorek Konrad Czerniak nie wystartował na dystansie 100 m stylem wolnym z powodu zaniedbania ze strony związku i nie zgłoszenia go do startu (#legia). Chociaż o tyle dobrze, że to nie jest jego koronny styl.

Wczoraj 10-osobowa Reprezentacja Uchodźców wyprzedziła Polskę w rankingu medalowym.

Poza tym:

Skok o tyczce kobiet dopiero w przyszłym tygodniu.

B6E4A5B2126B481C646AE5A8B1AA1C8F_146_174

Kolejna nieprzyjemna kontuzja po francuskim gimnastyku:

57a75794ceb4b.image.jpg

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Wczoraj dopiero coś obejrzałem. Jakieś tam podrzucanie ciężarków nad głowę czy coś doopeczek, jakaś tam czasówka kolarzy i walkę szermierek, bo akurat walczyła typiara, którą kojarzę z podstawówki.

Beka z ciężarowców, pewnie handlarz z koksem złe ampułki im sprzedał xfd

Opublikowano

Ja w ogóle praktycznie nie wiem że trwają igrzyska :pawel: Jakoś Pekin czy Londyn miał tą atmosferę igrzysk, tu w ogóle tego nie czuję.

Opublikowano (edytowane)

Drugi z braci Zielińskich również się szprycował, nie wiem co tam się odpie.rdala. :obama:  A jeszcze wczoraj zarzekał się, że musiałby być idiotą żeby coś brać i jechać na olimpiadę. :reggie:

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano

buah. nie no beka z nich. pewnie zdziwieni że nie zdążyło z nich zejść przed rio. tak jeden płakał przed kamera, drugi za to mówił że musiałby być kompletnym idiotą by brać przed olimpiadą. no cóż.

przed chwilą Puig pojechała Kvitovą. co się odpiernicza w tenisie to spocony obama.

Opublikowano

Kszczot cisnął piłkę nożną że to banalny sport, a sam dał dupy gdy trzeba było przebiegnąć parę okrążeń dookoła :reggie: trochę lmao

Opublikowano

No polski Bolt trochę nie odpalił  :rolleyes:

Małachowski był murowanym kandydatem do złota, ale na użytek chwili, gdy "słabe" występy z 3 poprzednich igrzysk z 10 medalami wydają się na ten moment nie do osiągnięcia, wszyscy udają, że bardzo się cieszymy  :newell:

Szczypiorniaki po heroicznym boju wygrały jedną bramką ze Szwecją, która jest w tak szczytowej formie, że udało im się nawet przegrać z Egiptem. W tym kontekście wpadnięcie na kogoś z trójki Chorwacja, Francja, Dania w ćwierćfinale brzmi bardzo zabawnie.

Opublikowano (edytowane)

Niemcy nie mogą przegrać z Egiptem, ale Polacy grają słabo, nie wiem na kogo mogą trafić w ćwierćfinale, ale nie daje im większych szans. :/

Teraz doczytałem, że najprawdopodobniej w ćwierćfinale Chorwacja, Ci którzy na Euro żeby awansować dalej, musieli wygrać 11 bramkami z nami, wygrali 14. :reggie:

Edytowane przez Wooyek