okens 541 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Coz za plotka, kultowy Outcast powstaje. Planowana data premiery marzec 2017. Nowy silnik graficzny, otwarty swiat i podobno tworcy chca zachowac stary klimat gry included. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez okens Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) nie plotka a official, nie udala sie im kiedys zbiorka na kickstarterze ale big ben interactive wyciagnal do nich reke i jednak remake powstanie oryginal kochalem, fenomenalna przygoda i klimat i ta muzyka, jedna z najlepszych gier jakie ogrywalem na pc ever, szkoda ze remake, a nie dwojka ktora swego czasu byla w produkcji ale moze jak gierka znosnie sie sprzeda to pomysla nad kontynuacja Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Ficuś Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2016 A ja pamietam, ze dualo mi sie tylko dostac demo tego sztosa i nigdy nie moglem sie zaglebic w pelna opowiesc. A zapowiadalo sie na naprawde konkretny towarens, z jak na tamte czasy grafika oddajacaa swietny klimat. Trzymam kciuki za projekt Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 engine byl niespotykany, voxelowy, wzglednie zacofany bo nie korzystal z popularnych wtedy akceleratorow graficznych ale w zamian potrafil wyczarowac taka geometrie otoczenia co przy innych silnikach bylo niemozliwe ta gra jest niewiarygodna - te swiaty, ten open world, ten klimat, ta muzyka, ta przygoda, ehhh ta gra byla niewiarygodna Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 No proszę Panowie @Daffy i @okens... takie jaranko było samą zapowiedzią, a później żaden z Was nie kupił, a temat został zepchnięty na ostatnią stronę w Ogólnych Tak sobie z nudów przeglądam, co tam leży przykryte warstwą zapomnienia i ze zdziwieniem zauważyłem, że gierka, którą niedawno kupiłem, ma swój temat na forumku, Odgrzebie go więc, wrzucając zdjęcie mojego nabytku, a jak kiedyś ogarną firmware PS4 to może nawet i jakieś screeny z gry zapodam. Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 października 2021 Autor Opublikowano 1 października 2021 Aa racja ale gra brutalnie sie zestarzala i samo podbicie rozdzialki nic nie pomoglo. W sumie szkoda ale z moim backlogiem nie przejmuje sie pojedynczymi tytuami. No i jest swiatelko w tunelu w poataci 2 czesci. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Ale to jest remake, a nie remaster, więc jakie "samo podbicie rozdzielczości"? No i właśnie te trailery dwójki na streamie THQ sprawiły, że zainteresowałem się tematem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi