Skocz do zawartości

Sonic Mania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dotarlem do czwartej krainy - jest na prawde swietnie, etapy totalnie wykrecone, co swiat jakas nowa mechanika, stracia z bossami rewelacyjne (choc proste), przyjemnie sie gra

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

nie wiem ;/ dopiero teraz przysiadłem do sonic manii, no i nie wiem co tak słabo. Wręcz odrzuca mnie gameplay, totalnie nie ogarniam fizyki skoku i ten ślizg przy hamowaniu z prędkości ;/ dobrze, że chociaż za ruble kupiłem to tak dupa nie boli.

Opublikowano

no ja podzielam zdanie orzeszka. gra mnie od siebie odrzuciła już przy drugim świecie. na siłę doszedłem do aqua city, a następnie poległem totalnie. gra kompletnie nie trafiła w moje gusta, zarówno graficzne jak i gameplayowe

ale rozumiem, że może się komuś podobać

Opublikowano

ja mam mieszane odczucia, jako juz dojrzaly gracz wiem czemu tego unikalem za mlodu, nie do konca podoba mi sie ten caly movement i sterowanie przez co nie czerpie pelnej przyjemnosci z gierki i wydaje mi sie ona miejscami trudna i nieczytelna

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Kiedyś chyba w jakiegoś Sonica grałem, ale to w sumie pierwsze pełnoprawne spotkanie z serią i to bardzo udane. Gra jest dość dziwna i oryginalna zarazem jak na platformówkę, chociaż IMHO platformówką to ciężko nazwać, ale gra się bardzo dobrze. Design retro pasuje A muzyka <3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja konczylem jakos pod koniec roku. Jestem zachwycony. Takiego Sonica mi brakowało. Doskonały fan service. Polecam kazdemu kto podobnie jak ja jarał sie Soniciem na konsoli Mega Drive. Jak komuś wtedy nie podeszło to Sonic Mania tego nie zmieni.

• Dzięki 1