Shen 9 689 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Osobiście bym wolał coś bez super mocy, ale gameplay i tak mnie przekonał do kupna. Sporo ostatnio ciekawych indyków, Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Mozna sprawdzic. Bo nowego Tenchu lub Shinobido raczej sie juz nie doczekam. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Kiedy to ma premiere? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 września 2016 Autor Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Na allegro nowka pudelkowa za 60zł, gdybym mial ps4 to bym brał o i coop jest nawet Edytowane 30 września 2016 przez Shen Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Bierze ktoś na premierę? 60 zł na PC i PS4. Ciekawe, jak z długością gry? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Gdyby nie Mafia 3 w tym samym tygodniu to pewnie bym wzial, ale tak to gierka musi poczekac. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Pograłem dzisiaj ze 2 godziny na PC. Jak ktoś lubi skradanki to nie powinien się zastanawiać zwłaszcza za tę cenę na ps4 w pudełku. Sam może kupie mimo, że nie mam konsoli. Te całe moce cienia czynią grę dynamiczną ale i trudną. Taka arcade skradanka. Szybka ale i wymagająca. Nie wiem czy długa ale jest co masterować i zdobywać dobre oceny za przechodzenie leveli. Klimat to wg mnie mieszanka Mark of Kri i Okami. Po zauważeniu lepiej od razu dać się zabić i powtórzyć sekcje bo zauważenie to - 500 pkt. W grze jesteśmy na hita. Wydaje mi się grą ok pomimo, że gardzę obecną generacją i plastikowymi indykami żerującymi na sentymentach ( Aragami - Tenchu). Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No i spoko. Tez postaram sie zagrać w tygodniu w to cudo. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Pograłem dzisiaj ze 2 godziny na PC. Jak ktoś lubi skradanki to nie powinien się zastanawiać zwłaszcza za tę cenę na ps4 w pudełku. Sam może kupie mimo, że nie mam konsoli. Te całe moce cienia czynią grę dynamiczną ale i trudną. Taka arcade skradanka. Szybka ale i wymagająca. Nie wiem czy długa ale jest co masterować i zdobywać dobre oceny za przechodzenie leveli. Klimat to wg mnie mieszanka Mark of Kri i Okami. Po zauważeniu lepiej od razu dać się zabić i powtórzyć sekcje bo zauważenie to - 500 pkt. W grze jesteśmy na hita. Wydaje mi się grą ok pomimo, że gardzę obecną generacją i plastikowymi indykami żerującymi na sentymentach ( Aragami - Tenchu). Fajna wersja na PC w pudle jest za 50zł , a i na GOG jest bez tego całego syfu który zwie się steam. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Grę mam z goga. Wczoraj doszedłem do 5 chapteru. Gra robi się łatwiejsza jak przydzielimy punkty do umiejętnosci ukrywania ciał. Ważne żeby skosić przeciwnika stojącego w cieniu bo tylko wtedy cień pochłonie jego ciało. Lokacje zrobiły się bardziej obszerne z masą ukrytych ścieżek, sekretów czy poukrywanych skillpointsów. Przyzwyczaiłem się do systemu i gra mi się bardzo dobrze i płynnie, a nie lubię nawet za bardzo skradanek. Na koniec każdej misji jest ocena za przejście plus osiągnięcia jak np. przejście bez zostania wykrytym, bez zabijania lub za zabicie wszystkich w danym etapie. Grafika jest naprawdę baśniowa, muzyka też. Doskonała płynna i przejrzysta gra, idealna na chillout przed konsolą. edit. Zapomniałem wspomnieć o świetnym patencie hudem. Hudem jest nasz płaszcz. Spoko motyw. Edytowane 8 października 2016 przez devilbot 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Gra widzę bardziej premiuje i nagradza graczy działających ofensywnie. Mi to nie przeszkadza, bo grać bez zabijania tez można i jest równie satysfakcjonujące. Skojarzenia to miks Okemi, Tenchu i Dishonored(jest nawet swoisty blink). Duźo mocy do odblokowania a czy ułatwi to grę sie zobaczy. Na chwile obecna wrażenia pozytywne. Cytuj
AK-47 214 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Może ciut odświeżę temat, bo mam pytanie. Jak to jest z wersją polską na ps4? Na PSS, pisze, że nie ma napisów PL, większość pudełek jakie znalazłem to sprzedawcy piszą, że wersja ANG. Czy po prostu techland wydał wersje z PL napisami w ograniczonej ilości i wydania zagraniczne nie posiadają napisów polski? Cytuj
janol 433 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 Wersja z PSN (BTW obecnie jest promocja i gra jest za jakiś 20 zł bodajże) ma polskie napisy.Dopiero zaczynam w to grać, ale mega denerwują mnie spadki FPS przy podchodzeniu z gry do animacji i na odwrót. I to, że nie można (bo chyba nie można, co?) przyklejać się do ścian jak w Tenchu. Poza tym wydaje się być spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi