Wiolku 1 592 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 A Pan z parkingu, któremu dałem dwa złote powiedział, że to będzie na pewno dobry dzień Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Szykuje się niesamowita gra. Jak ktoś szuka ekipy do przemierzania zombi świata to diamentowy pies pawciokratos będzie na was czekał, pozdro wariaty. 1 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Szykuje się niesamowita gra. Jak ktoś szuka ekipy do przemierzania zombi świata to diamentowy pies pawciokratos będzie na was czekał, pozdro wariaty.Pawcio sa granice milości dalej to juz oblakanie Edytowane 17 sierpnia 2016 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Szykuje się niesamowita gra. Jak ktoś szuka ekipy do przemierzania zombi świata to diamentowy pies pawciokratos będzie na was czekał, pozdro wariaty.Pawcio sa granice milości dalej to juz oblakanie Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Heviro wejdz sobie na taptalku do me>settings>signature i wylacz. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Przecież to jest DLC do V, tyle że jako stand-alone, żeby poszerzyć grono odbiorców i więcej tych kochanych pieniążków zarobić. Online co-op - czuć duży potencjał mikrotransakcji (którymi zresztą doją MGO i FoB). Ciekawe, czy to nie wyląduje jako Free-2-Play. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Mówiłem już parę miesięcy temu, że mają zbyt dobry engine oraz mechanikę gry, żeby nie zrobić z tego czegoś nowego w niedługim okresie czasu. Fajnie się czyta te hejty o bezczeszczeniu marki, jak graliście w Undead Redemption do RDR czy inne cuda na kiju wianku/spinoffy od głównych dobrych gierek to nikt nie płakał 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Jednak nie Free-2-Play, gra będzie sprzedawana za połowę ceny nowości - http://www.gamesradar.com/metal-gear-survive-focuses-on-stealth-and-co-op-mechanics-but-wont-be-a-full-price-game/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=grtw Tak czy inaczej, Konami chyba postawiło sobie za cel zostać najbardziej znienawidzoną firmą w branży na lata. @Masorz. Mądrze prawisz. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez Kasias Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 niedługim okresie czasu. czemu masorz stosujesz takie okropne pleonazmy? Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 No cóż, a więc nadszedł ten dzień w którym ze smutkiem mogę powiedzieć że to pierwszy Metal Gear na którego nie czekam i którego nie kupię. Co za dzień... Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Witamy w internecie, gdzie gry są rozczarowujące zanim w ogóle wyjdą i ktokolwiek w nie zagra. Pamiętam, jak po ogłoszeniu Xenoblade (wtedy pod tytułem Monado) wszyscy byli oburzeni, że coś aż tak słabego może wyjść od znanej firmy. Na jakiej podstawie? Bo tak... 1 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Witamy w internecie, gdzie gry są rozczarowujące zanim w ogóle wyjdą i ktokolwiek w nie zagra. Pamiętam, jak po ogłoszeniu Xenoblade (wtedy pod tytułem Monado) wszyscy byli oburzeni, że coś aż tak słabego może wyjść od znanej firmy. Na jakiej podstawie? Bo tak...Ale mowimy tutaj o konami niezapominaj. Mowimy tu o idiotach co nie mieli mastera sh2 i sh3 do remake"a. I podaj mi jeden powod na to ze tego nie sknoca. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Co za (pipi). Ja (pipi)ę... Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jak swego czasu wypuścili osobne DLC do Portable Ops na PSP, bodajże pt. PO+, to nikomu nie przeszkadzało. Przecież do osobne DLC do V, a nie MGS 6. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Najgorsze jest to, że znajdą się luje co to kupią i dadzą zarobić tym imbecylom z Klonami. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) A grałeś? Bo V ma najlepszą mechanikę TPS, a JEŚLI co-op zostanie fajnie i z pomysłem zrobiony, to może być całkiem niezły szpil dla fanów multi w co-opie. Ale to chyba nieważne, bo wyrok już zapadł Edytowane 17 sierpnia 2016 przez Kasias 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dla mnie multi, czy coop w MGS'ie nie istnieje. Tylko watek fabularny z czego zreszta seria zaslynela. Moze byc i nawet goty- No singiel, no buy!!! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jak swego czasu wypuścili osobne DLC do Portable Ops na PSP, bodajże pt. PO+, to nikomu nie przeszkadzało. Przecież do osobne DLC do V, a nie MGS 6. Myslisz ze kogos obchodzilo gowniane dlc do portable ops? xd Swoja droga do niektorych nie dociera czemu ta zapowiedz spotkala sie z takim a nie innym odglosem prawda? Juz tlumacze dlaczego "wyrok zapadl". Zapadl poniewaz jest to pierwszy projekt firmy Pachinkonami zwiazany z seria Metal Gear po odejsciu Kojimy, i na chwile obecna, wyglada na to ze kompletnie nie wiedza co maja zrobic z seria i czego oczekuja od nich fani. Dlaczego nie wiedza co maja zrobic z seria? Bo pierwsze co zrobili to najbardziej bezplciowy, bezpieczny i sztampowy schemat jaki mozna chyba obecnie zrobic w grze wideo. Czyli coop + survival + zombie, no niech ktos mi powie, czy istnieje bardziej bezpieczny i bezplciowy pomysl na gre? MGS jako seria jest kojarzona przede wszystkim POZA granicami takich terminow jak bezplciowe, bezpieczne czy oklepane. Seria zawsze wybijala sie na tle innych swoja oryginalnoscia, a teraz? No teraz to (pipi) pizda dupa i kamieni kupa. Ehh A co do argumentu ze w Undead Nightmare sobie ludzie grali i nikt nie plakal, no pewnie, ale ta sytuacja jest zgola odmienna z 2 powodow: 1) Undead Nightmare to dodatek do gry kompletnej, czego nie mozna powiedziec o MGSV, bo ludzie do dzisiaj krzycza ze chca 3 chapter czy episode 51 - zamiast zaskarbic sobie z powrotem troche sympatii i dokonczyc prawilnie gre, oni robia zombie DLC. 2) Sporo osob sie martwilo co zrobi Konami z seria po odejsciu Kojimy, i to "DLC" nie zwiastuje nic ciekawego jesli postanowia ten pomysl rozciagnac. :[ 11 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) No ok, tyle że oni nie zrobili NOWEJ gry. To jest przecież rozszerzenie do segmentu multi MGS V, tyle że stand-alone i pod innym tytułem, żeby więcej pieniążków ponabijać. Choć hejt jest zrozumiały, niezależnie od tego, jaki poziom SurviVal będzie reprezentować. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez Kasias Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 niedługim okresie czasu. czemu masorz stosujesz takie okropne pleonazmy? A Ty dlaczego zaczynasz zdania z małej litery i często bez polskich znaków? Odpowiadam za Ciebie- bo MOŻEMY. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 MGS skończył się na snake eater 4 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Ogromna prośba dla tych którym nie podoba się polityka Konami, nie kupujcie ich produktów, to nasza jedyna broń, głosowanie portfelem i bojkot produktów Konami Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 E tam Konami przyhajpuje i wszyscy poleca do sklepow by jak to powiedziec przekonac sie jak to jest z ta gra XD Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Konami jest jak Janusz Tracz, zero sentymentów, liczy się biznes. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Janusz Konami masakruje graczy kur,wiszczy [HIT][+18] Edytowane 17 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi