milan 7 022 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 juz w konami czują bogactwo Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 juz w konami czują bogactwo https://www.youtube.com/watch?v=GRYtkbKxdtQ Jednak whiskey XD Pieknie sie ten temat rozwija. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Hideo jak zwykle przewidział wszystko lata temu. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Ale te przeróbki w stylu powyższej ze Spidermana robią jakieś autystyczne ulungi. Gardzę bardziej niż konami hmm no może nie bardziej, bo z tego traillera wali takim korpo choyem że aż robi się słabo. Poczułem się troszkę jak Adaś Miałczynski siedzący przed telewizorem w Dniu Świra. Nawet design zombie musiał być aż tak zły? xD Edytowane 18 sierpnia 2016 przez nobody Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Tyle w temacie. Was sie powinno jepac! Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Zetta 2 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2016 Hideo jak zwykle przewidział wszystko lata temu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Za(pipi)ista gra będzie taki sztos jak mgs online ! Diamontowe pieski już przygotowują się do grania w to? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nie, przygotowujemy sie do tego zeby za nas ktos gre przeszedl Blantman Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) A tak na powaznie to Konami mialo wielka szanse by pokazac ze Hideo sam siebie na mesjasza wylansowal i go nie potrzebuja by zrobic MGS6 ktory by bil na glowe szczegolnie jezeli chodzi o fabule tego Kojimowskiego copy paste niedokonczonego MGS5. Mogli wladowac hajsu i serca i tego dokonac ale to przeciez Konami na gotowym jakze genialnym silniku beda zombiaki hulać i gracze juz ich do reszty zbrukają. Pokazuja ze bez Kojimy to max co moga wymyslec to gra z zombiakami w alter rzeczywistosci... Kojima musi miec ladny polew z nich, mozliwe ze przed odejsciem zostawil im tam jakis plan z gierka z zombiakami w alter rzeczywistosci co kiedys nakreslil jako trolling bo wiadomo ze troll to z niego rasowy. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Zetta Cytuj
django 549 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Fani chinskiego George'a Lucasa spinają się bo 'ich' seria nie służy do zarabiania pieniędzy tylko do poważnych intelektualnych dysput. Nie wymyślisz tego, panie kolego. Nie wymyślisz. Rzeczywistość zawsze przebije sztuczną beczunię. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 zawsze znajdzie się również w takim temacie poważny moderator który wykpi że innym się coś nie podoba, mamy już komplet stereotypów. 5 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nie wiem na jakiej podstawie Zetta uwaza, ze projekt z dnia na dzien pojawil sie po odejsciu kojimy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) on wie jak działa japońska developerka w końcu wielu do niego przychodzi na drinka. Na pewno wie więcej o japońskich korporacji od ciebie może insidera ma jak figaro Edytowane 18 sierpnia 2016 przez blantman Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nie ma się co denerwować. Wyszło zdesperowane tłumaczenie od Konami, że gierka nie jest pełnoprawnym tytułem i cenowo może być jak z Ground Zeroes. Ja śpię spokojnie, będzie sztos Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Nie ma się co denerwować. Wyszło zdesperowane tłumaczenie od Konami, że gierka nie jest pełnoprawnym tytułem i cenowo może być jak z Ground Zeroes. Ja śpię spokojnie, będzie sztos Pelnoprawny wyjdzie na pachinko XD Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Zetta Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Niech tam konami robi sobie z marką co chce... w końcu nie pierwszy raz to robią. A te wszystkie gierki na komórki, ktorych zachód prawie nie widział? To tez był skok na kasę niskich lotów i nikt sie nie burzył. Ja tam kijem nie tkne kolejnej gry o zombie, ale jak ktoś ma ochotę to niech się bawi. 3 Cytuj
Sebas 1 575 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 (edytowane) Czy MGS 5 daje wyjaśnienie dlaczego żołnierze ze starej Mother Base zachowują się jakby byli zainfekowani pasożytem? Z tego co wiem nie i potem dochodzą do siebie. Moja teoria jest taka że ta gra to wymysł Kojimy od początku i ma wyjaśnić w pokrętny sposób co się z tymi ludźmi działo. Zombie w tym dodatku zachowują się podobnie. Konami chciało kontynuować wcześniej obrany kurs pokazując, że z marką jest wszystko w porządku. Nie wzięli tylko pod uwagę zealotów, którzy będą drzeć papę, że na pudełku brak napisu "A Hideo Kojima Game". Jak dla mnie nie ma szoku tylko na końcu zwiastuna brakuje buca mówiącego "did you rike it?!" Edytowane 27 sierpnia 2016 przez Sebas 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Nie wziales tylko pod uwage fatku ze Miller w przypadku niektorych tych zolnierzy komentuje ze byli calkowicie poza baza lub na misjach podczas ataku na MB. Watpie tez ze mozna wyleczyc krysztal zamiast glowy, nawet w uniwersum MGSa, nawet z pomoca robakow czy nanomaszyn, obstawiam ze ci ktorzy po teleporcie zamienili sie w zombiaki, raczej juz nimi zostana bezpowrotnie. lekkie spoilery... Dodatkowo, kazdy z tych zolnierzy dawal ci fotografie ktora mozna bylo zaniesc Paz, jak wszyscy wiemy watek z Paz to byly calkowite haluny, wiec bardzo mozliwe ze akcja z tymi zolnierzami to rowniez haluny na sto dwa, tym bardziej ze na scenkach z Paz Snake rowniez mial haluny ze gada sobie z Ocelotem i Millerem. Oczywiscie potem zolnierza miales w MB, ale to mogl byc zwykly zabieg gameplayowy zebys nie biegal za nimi na darmo, tym bardziej ze ciezko ich bylo zlapac. Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Konami chciało kontynuować wcześniej obrany kurs pokazując, że z marką jest wszystko w porządku. Niedokończona piątka, rimejk mgs3 na pachinko, a teraz jakiś spin-off w alternatywnej rzeczywistości, jakkolwiek żałośnie to brzmi. Żadne w porządku, jest za(pipi)iście. Ten twór co teraz próbują wydalić z odbytu nie będzie nowym Risingiem, tylko guwnem żerującym na marce. Gracze w (pipi)u mają multiplayerowe gierki na 30h, bo tego na rynku jest cała masa. Ostatnie Umbrella Corps, pokazuje co zachód na ten temat myśli. Gdzieś tu czytałem, że taka mechanika, ma wzięcie w Japonii i jeśli Konami wybiera taką sobie drogę z serią to szkoda sobie strzępić ryja. A ty wyjeżdżasz z darciem papy, bo nie ma Kojimy? Po prostu po ostatnich aferach, takie produkcje nie napawają optymizmem. Tyle. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 (edytowane) Skala recyklingu assetów z Phantom Paina poraża, do tego parę kosmetycznych nowości (takedown z nożem, proca, budowanie barykad), generalnie po najmniejszej linii oporu. Nawet przyjemnie wygląda ta a'la zamglona i wypalona sceneria, ale raczej ciężko, by coś na Fox Engine wyglądało źle... Edytowane 17 września 2016 przez Frantik Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 jak dla mnie nie jest tak źle, mógłby to być jakiś spin off serii bo raczej na główną następną część mi to nie wygląda, zombie horda z misjami w coopie w 4 z kumplami? czemu nie, i to na fox engine 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Konami : panowie - Kojimy nie ma, ale macie mi tutaj zrobić za(pipi)isty gameplay online, wykorzystajcie wszystko co chińczyk zostawił po sobie Developerka : mamy zrobić kopiuj wklej i udawać, że to nowa gra? Konami : macie tutaj kod gry, rżnijcie wszystko jak leci, dodajcie jakies maczety, łuki, mogą być nawet zombiaki. W piśdzie to mamy. Ludzie łykną jak młode pelikany, a fani i tak poszli już do hideło. Developerka : a co z fabułą? Konami : mamy kogoś odpowiedniego na to stanowisko : Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Mogli DLC zrobić do V, zamiast nowej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi